Dnevni horoskop za torek 30. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za 30. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 30. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 30. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V kolikor boste zaradi neprevidnosti in konjunkcije med Luno in Plutonom deležni kakšnega padca boste morda za trenutek jezni na celi svet.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pojavile se bodo notranje spremembe, ki bodo vplivale na poslovne ter finančne odločitve.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU BIKA

Danes praznuje Kirsten Dunst: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja odločnost in stabilnost. Sposobna je konkretnih odločitev, odlikuje jo tudi velika mera vztrajnosti, s katero dosega svoje cilje. Luna v znamenju Leva je tista, ki ji daje notranjo moč in občutek nedostopnosti s strani nasprotnega spola. Vse česar se loti, izpelje kraljevsko, s svojim posebnim slogom.

Venera v znamenju Rib doprinese k temu, da zna biti v določenih situacijah nežna in romantična, ter z Marsom v Tehtnici neverjetno privlačna. Ima tudi poseben čar, s katerim ji je v življenju lažje priti do uspeha, brez posebnega garanja.

Boljše je biti sam kot pa v slabi družbi.

George Washington

IZOGNITE SE PASTI ODVISNOSTI

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Mrak, slovenski pisatelj, dramatik, esejist
  • Carl XVI. Gustaf, švedski kralj
  • Marko Brecelj, slovenski kantavtor
  • Lars von Trier, danski filmski režiser
  • Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija kot prva država vzpostavi diplomatske stike z Irakom. George Washington postane prvi predsednik Združenih držav Amerike. Izdelan je zadnji trabant. Rodil se je António Guterres, portugalski diplomat, politik in Franz Lehár, avstrijski skladatelj. Umrl je veliki francoski slikar Edouard Manet in Franjo Baš, slovenski zgodovinar, etnolog.

Katera znamenja zodiaka morate biti danes bolj pozorna glede računalnikov in telefonov?

Danes bodite bolj previdni z računalniki in telefoni rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj ležerna?

V današnjem dnevu boste najbolj ležerni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2024 ali KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU OVNA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedajte se, da se vam lahko napačni koraki kmalu obrestujejo v negativni smeri, zato pozabite na maščevanje, tudi če ste na nekoga zaradi določenega dejanja zelo jezni. Počakajte, da se najprej umirite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakovanja, ki so povezana z materialnim področjem se lahko dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju kozoroga uresničijo. Nato sledi nekaj sproščenega delovanja, ki vas bo popeljalo v optimizem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če želite, da bodo rezultati pozitivni in določene stvari pravočasno zaključene, se boste morali stabilizirati. Zastavili si boste težek in zahteven zalogaj, zato bo sodelavec samo čakal, da naredite napako.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razmišljate o nekem predlogu, ki vam bo, ko boste spoznali vsa dejstva, vedno bolj všeč. Namesto da se oddaljujete od bistva, se raje brezkompromisno prilagodite trenutni situaciji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dopoldne boste z luno v kozorogu, ki prebuja vztrajnost izredno odločni in motivirani tudi za tisto, čemur se bodo drugi izogibali. Priznali si boste, da kompliciranje le prebuja slabo motivacijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pravočasno menjate taktiko, da ne boste zaradi hladnega pristopa ostali praznih rok. Prisotna bo energija, ki bo dvomljiva, zato z dejanji pokažite tisto, kar se vam prepleta po mislih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ste se še nedavno požvižgali na vse, bo situacija, ki vas bo doletela dopoldne, ko bo luna še v kozorogu tako zelo zvita, da je nikakor ne boste mogli ignorirati. Spomnite se na podoben dogodek iz preteklosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav so vas izkušnje že večkrat naučile, da vas egoizem vedno znova vrže v težave, se boste s težavo, ko bo govora o določenih stvareh spustili na raven sogovornika ter sodelovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar ne dovolite tistim, ki vedno predlagajo nekaj drugačnega, da bi vam vzeli upanje v zadevo ki vam veliko pomeni. Ob zanimivem srečanju boste začutili, da je ta oseba bolj zanimiva kot ste predvidevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Samo vi veste, kaj si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas, zato se ko se bo potrebno odločiti zanesite le na lastno presojo. Če boste neučakano iskali bližnjico, boste naleteli na številne ovire.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogovor z nekom, ki vam lahko pomaga pri pomembni odločitvi bo ključnega pomena, saj boste kar naenkrat prepričani v drugačno zgodbo. V ljubezni bo bolj napeto, ker ne boste pripravljeni na soočenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sodelavci ali znanci se bodo, ko boste nekaj izpostavili odzivali popolnoma drugače, kot mislite in čutite. Pokažite samozavest, ni potrebno biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje.

Vas zanima: PERFEKCIONIZEM, OBSEDENOST Z LEPOTO IN HLEPENJE PO PRIZNAJU ali ODRIVANJE TEŽAV IN NEZADOSTNO ČUTENJE