KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU OVNA?

Mars prehaja v ovna, kaj lahko pričakujete?
Mars prehaja v ovna, kaj lahko pričakujete?

Mars prehaja v ovna, kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja 5 minut

Mars se 30. aprila zavihti v znamenje ovna, kjer se bo nahajal do 8. junija. Ker je Mars ovnov vladar, je njuna energija tesno povezana in usmerjena v dinamiko. Skupaj bosta ustvarila čas velikega zaupanja, večjega zagona in pomembnih začetkov. Ne gre za to, da bi energija Marsa v ovnu namenoma povzročala nesoglasja, čeprav lahko to včasih zagotovo stori. Gre samo za to, da se pod tem vplivom ne boste izogibali konfliktom, ampak jih boste uporabljali, da se premikate naprej ter da se odkrito izražate. Prav tako ne boste ničesar v tem obdobju skrivali ali zadrževali, ampak boste vse o čemer razmišljate potegnili na plano.

Energija vpliva ne bo najbolj nežna in prilagodljiva, ampak bo močna ter za marsikoga uničevalna. Dovolili si boste podati se preko meja ter kršiti tuja in lastna pravila, samo da bi čim več doživeli. Zaznavali boste, da ga vas dušita dolgčas in togost, saj boste želeli ves čas biti aktivni in opaženi.

Sposobni se boste soočiti tudi z najbolj zakoreninjenimi strahovi, jih razčleniti, ter se od njih, ko jih boste spoznali posloviti. Vedeli boste, kako prehiteti nekaj ali nekoga in kako brez večjega truda zmagati. Vaš duh bo v tem obdobju pogumen, neodvisen in silovit. Nič vam ne bo stalo na poti, ne glede na to, kaj želite doseči.

Mars prehaja v ovna, kaj lahko pričakujete?

Načrtovanje in organiziranje vas ne bo najbolj pritegnilo,  želeli boste le spontano pomikanje naprej, ne glede na to, kje bo končna točka. Znali si boste utirati neodvisne poti, se potruditi v smeri napredka in okrepiti svoje telo ter um. Morda boste počeli stvari, ki jih še nikoli niste počeli. Ker se boste manj kot običajno ukvarjali s posledicami, se lahko večkrat prebudi impulzivno vedenje. Pomislite tudi na to, da lahko preveč neposredni pristop prizadene druge.

Skratka, težko vam bo predolgo stati pri miru, saj boste obdarjeni z vzdržljivostjo in motivacijo. Samozavest, ki bo prisotna tudi pri tistih, ki vam je običajno primanjkuje, vam lahko olajša raziskovanje novih ozemelj, saj boste stopali in delovali bolj odločno, prepričani v svoj prav.

Mars prehaja v ovna, kaj lahko pričakujete?

Ker boste sami sebi preveč pomembni, se boste težko osredotočali na potrebe ali dobro počutje drugih. Težko bo najti ravnovesje med lastnimi željami in potrebami ter željami in potrebami drugih. To je obdobje, v katerem boste vedeli kaj si želite, poleg tega vam bo tudi jasno, kako to doseči. Namesto da se boste povsod želeli dokazovati individualno, bi bilo priporočljivo, da se odprete tudi stališčem in predlogom drugih. Samo zato, ker se nečesa ne boste domislili sami, še ne pomeni, da ni učinkovito. Lažje vam bo, če dovolite, da duša premaga ego.

Namesto da bi se zatekali k premlevanju, boste entuziastično sledili svojim željam. Čakati na priložnosti, da vam padejo v naročje se vam bo zdelo brezsmiselno, raje se boste potrudili, da jih sami poiščete in ujamete. Mikale vas bodo sveže ter vznemirljive možnosti za raziskovanje. Večkrat boste ukrepali, ne da bi pomislili na negativne posledice svojih dejanj. Ne pozabite, da vam ni treba narediti vsega sami. Nekdo drug ima morda odličen nasvet za vas, zato prisluhnite.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ? in KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO?