Dnevni horoskop za torek 2. novembra 2021

horoskop danes
Dnevni horoskop za torek 2. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 2. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 2. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ljubezenska priložnost je tako rekoč na dlani, vi pa nimate dovolj moči, da bi odgovorili jasno, kratko in jedrnato.

Horoskop nasvet za današnji dan: Lahko poveste več, le čim prej poiščite prave besede, da v določeni situaciji izrazite svoja čustva.

horoskop.si
Lunin vpliv

Danes ob 00:11 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Vselej se trudite izboljšati se in izboljšal se bo tudi svet okoli vas. Že danes sprejmite izziv življenja!

Colin Turner

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Marija Antoaneta, francoska kraljica
  • Peter Bossman, slovenski zdravnik, politik
  • Borut Pahor, slovenski politik
  • Thierry Omeyer, francoski rokometaš
  • Nelly, ameriški raper

Na današnji dan na mednarodno vesoljsko postajo prispe prva posadka. Iranski študentje začno z zasedbo ameriškega veleposlaništva v Teheranu. Madžarska zasede del slovaškega ozemlja. Podjetje DuPont naznani izum sintetične gume. Z Balfourjevo deklaracijo Združeno kraljestvo obljubi judovsko državo v Palestini. Severna in Južna Dakota se pridružita ZDA. Rodil se je tudi Ron McGovney, ameriški nekdanji bassist Metallice in Čoro Škodlar, slovenski slikar, restavrator. Umrl je Hal Roach, ameriški filmski režiser, pisatelj in Theo van Gogh, nizozemski filmski režiser.

Ljudje zaradi preživljanja pozabijo živeti.

Margert Fuller
Kako boste danes delovali na področju dela in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo poslovni podvigi umirjeni, vendar tudi zelo uspešni.

Katera znamenja zodiaka boste danes zelo neodločna?

V današnjem dnevu boste najbolj neodločni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v tehtnici boste zamisli lažje pretočili v nekaj konkretnega, bolj oprijemljivega. Čas je tudi za napredek, pod pogojem, da se boste prepustili brez zadržkov in načenjanja težkih tem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni boste z energijo lune v tehtnici iskali zaščito in stabilnost, še posebej zvečer. Nekdo ne bo preveč dovzeten za vaše besede, saj se preveč postavili samo na določeno stran.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločajte se na podlagi prvega občutka, kar je tokrat najboljša odločitev, če želite, da vas bo določena oseba, ki je za vas pomembna podprla brez zadržkov. Počasi prihaja prava resnica.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se boste lažje in brez zadržkov posvetili nujnim zadevam. Zaradi ugodne energije lune v tehtnici bi morali najti več časa za romantične načrte, ki so v zadnjem času potonili v pozabo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pesimistično boste takoj našli nekaj, kar vam ne bo ustrezalo. Zavedajte se, da določenih stvari namreč ne boste mogli spremeniti. Raje poiščite v vsem skupaj nekaj pozitivnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Osredotočate se z luno v tehtnici na malenkosti, le tako vam bo uspelo priti stvarem do dna. Dobili boste zelo močno spodbudo, da se lotite sestavljanja določene situacije, ki ni enostavna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijatelji boso odprti za konstruktivno kritiko. Izberite obziren način, da jo poveste, vendar ne odlašajte več. Nekomu boste prihranili sitnosti in čez nekaj časa vam bo zelo hvaležen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Več oseb vam trenutno iskreno stoji ob strani, le zaprosite jih za pomoč, če jo boste potrebovali. Zaradi vpliva lune v tehtnici boste pravi pravičnik, ki na vsakem koraku išče resnico.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste nekoliko nestrpni, se nikar ne vdajte utrujenosti po vseh napornih opravkih. Druženja z napačnimi osebami vas lahko popeljejo v zoprno situacijo, ki je še dolgo ne boste pozabili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Usmerite pozitivno energijo lune v tehtnici in dobro voljo v stvari, ki vam veliko pomenijo. Presenečeni boste, kako hitro se lahko zadeve obrnejo na bolje, če boste le potrpežljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na ljubezenskem področju vam bo na prvo mesto stopila stabilnost. Ne boste se preveč obremenjevali, če se boste morali čemu odreči, da situacijo končno malce izboljšate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se boste zoperstavili tuji egocentričnosti ali se spuščali v kakšne bolj občutljive debate, imate precej možnosti, da se sporečete. Danes kljub luni v tehtnici raje preveč ne izstopajte.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP NOVEMBER