Tedenski Lunin horoskop za obdobje 1.11.-7.11.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. novembra

Predviden čas branja: 2 minutes

Ponedeljek, dan vseh svetih bo spremljala energija lune v znamenju device. Malce ohlajeno ozračje lahko sproži, da se zaprete v svoj svet, vendar brez pretiranih poglobitev. Spoprijemali se boste s težino, ki se ne bo kar tako umaknila. Misli in zaznave bodo z zemeljsko energijo trde, zanimala vas bodo predvsem dejstva. Le budni in vztrajni boste morali biti.

V torek in sredo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, zato boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope.

Želje bodo skromne, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen in topel način. S prijatelji se boste veliko družili, znali pa boste poskrbeti tudi za svojo nežno plat in romantične trenutke. Izogibajte se vsem situacijam, kjer morate braniti svoje interese. Raje se prepustite vodenju svoje domišljije in naredite nekaj lepega zase in seveda za svoje bližnje.

blank

V četrtek se luna pomakne v znamenje škorpijona, prihaja tudi Mlaj.

Prihaja nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z odprtim prijateljskim pogovorom. Ne čudite se, če boste spremenljivega razpoloženja. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti ljudje vam tokrat ne bodo pokvarili dneva. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na nove podvige. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko v petek postanete celo malce napadalni. Močna energija se bo prepletala na vseh področjih.

V soboto se luna pomakne v znamenje strelca, kar prinaša številne razbremenitve. Pripravljeni boste na optimistično delovanje. Vpliv prinaša več akcije, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Polni boste kreativnih idej, o katerih boste z veseljem tudi poklepetali z bližnjimi. Za začetek resnega razmerja boste premalo objektivni. Tudi dogovori lahko obvisijo v zraku.

Pripravljeno za Sensa.si