OD TEH ASTRO ZNAMENJ NE PRIČAKUJTE ROMANTIKE

Znamenja zodiaka, ki jim romantika ni pisana na kožo
Znamenja zodiaka, ki jim romantika ni pisana na kožo

Znamenja zodiaka, ki jim romantika ni pisana na kožo

Predviden čas branja 4 minute

Ljubezen, romantika in strast so sestavine ljubezenskih odnosov. Za nekatere ljudi pomeni romantika pisanje pisem, držanje za roke, poslušanje nežne glasbe, večerja ob svečah… Drugi posamezniki in posameznice pa bežijo od romantičnih gest, nekaterim se zdijo pretirane, nekaterim pa enostavno niso pisane na kožo. Ne glede na to, ali je to zaradi njihove pragmatične narave, čustvenih zadržkov ali drugih astroloških vplivov, se ta znamenja na področju ljubezni odzivajo na edinstven in malce drugačen način.

KOZOROG

Kozorogi, tako moški kot tudi ženske ste praktični in osredotočeni posamezniki. Čeprav ste globoko predani in odgovorni partnerji, lahko praktična narava zasenči nagnjenost k romantičnim gestam. Svojo ljubezen izražate z dejanji in dolgoročno zavezanostjo. Svoji ljubljeni osebi zaradi predanost delu in služenju denarja večkrat posvetite premalo časa in pozornosti. Ker težko odkrito izražate svoja čustva, se romantičnih gest običajno ne poslužujete. Radi presenečate, vendar so vaša darila običajno uporabna ali praktična. Za šopek rož brez pomembnega razloga se običajno ne odločite.

Znamenja zodiaka, ki jim romantika ni pisana na kožo

VODNAR

Vodnarji, tako ženske kot tudi moški ste znani po svoji neodvisnosti in naprednem razmišljanju. Prednost dajete intelektualnim povezavam, ne pa izkazovanju naklonjenosti in romantike. V odnosih ste zelo skrbni in predani, vendar vam romantika kljub temu ni pisana na kožo. Čeprav ste sočutne narave, lahko vaš logični način razmišljanja ovira sposobnost romantičnega izražanja čustev. Zaradi odmaknjenosti in nagnjenosti k odmiku od čustvenih zapletov se lahko zdite zelo hladni. Svojo ljubezen namesto da bi se posluževali romantike, raje izkazujete s prijateljskimi dejanji in intelektualno stimulacijo.

DEVICA

Device se ukvarjate s podrobnostmi in praktičnimi načini delovanja. Ljubezen izkazujete s služenjem in pozornostjo do podrobnosti, ne pa z ekstravagantnimi romantičnimi gestami. Analitična narava vas ovira pred tem, da bi večkrat pripravili romantično presenečenje. Pozornost do podrobnosti pogosto povzroči, da se osredotočite na napake in nepopolnosti, kar vodi v težnjo po pretirani analizi odnosov. Device cenite stabilnost, kar si lahko vaše ljubljene osebe napačno razlagajo, saj tudi ko vas presenetijo ne odreagirate preveč navdušeno. Romantiko zaznavate kot izgubo dragocenega časa.

Znamenja zodiaka, ki jim romantika ni pisana na kožo
Foto Freepik

DVOJČKA

Dvojčki ste znani po svoji intelektualni moči in dvojnosti, niste pa povezani s čustveno globino in romantičnimi gestami. Radovedna narava in potreba po duševni stimulaciji vas običajno odvrača od tega, da bi pripravili romantično presenečenje. Nenehna potreba po spremembah in raznolikosti vas vodi k temu, da dajete prednost intelektualni povezanosti pred čustveno intimnostjo. Tudi vaš slog komuniciranja je bolj racionalen kot čustven. Čeprav ste lahko ljubeči in predani, dajete pomen neodvisnosti, bolj kot tradicionalnim romantičnim potezam. Vaša predstava o romantiki je morda bolj povezana s spontanimi dogodivščinami kot z večerjami ob svečah.

Kljub temu, da niso oboževalci romantike lahko posamezniki, rojeni v teh znamenjih, še vedno oblikujejo globoke in pomembne povezave, ter delujejo povezani s kompatibilnimi partnerji, ki razumejo da se ob romantičnih gestah morda ne raznežijo.

Pripravljeno za Elle.si