Astrološka znamenja, ki so jim sodobna razmerja pisana na kožo

Sodobna razmerja, za katera je malce kriv tudi drugačen tempo življenja, so razmerja, ki ne slovijo po globini in intenzivni povezanosti, ampak se odvijajo z namenom, da smo z nekom povezani, malce manj, da se imamo lepo, vendar od te osebe ne pričakujemo preveč. Katerih znamenj novodobna razmerja niti tako ne zmotijo? Preverite!

OVEN

Oven je nad sodobnimi razmerji več kot navdušen, saj lahko končno pride na svoj račun. Ne rabi več razlagati, kaj je počel, ko ga ni bilo doma, preprosto deluje tako kot njemu odgovarja in se ne ozira na opazke ljubljene osebe.

Oven obožuje svoj mir in si rad razporedi dni in mesece po svoje. V bistvu ne mara planiranja, zato so novodobna razmerja, ko se vse odvija manj globoko njegova odlična priložnost, da ostane takšen kot je, zraven pa se ima z ljubljeno osebo kar se da lepo.

Astrološka znamenja, ki so jim sodobna razmerja pisana na kožo

STRELEC

Strelec, svobodnjak, ki ljubi spontanost, nima nič proti sodobnim razmerjem, saj se končno več ne rabi opravičevati za vsako malenkost. Strelec je že v osnovi bolj površinski in ga podrobnosti običajno ne zanimajo.

Razmerje, kjer ni potrebno razlagati, obljubljati je zanj pravi balzam. Strelec običajno ne išče globoke ljubezni in duhovne povezave, on pride, se ima lepo in že planira svoj naslednji podvig, zato ga novodobna razmerja ne motijo tako, kot nekatera druga astrološka znamenja.

Astrološka znamenja, ki so jim sodobna razmerja pisana na kožo

VODNAR

Vodnar je tisti, ki v večini slovi po egoističnem razmišljanju, ne mara se prilagajati, zato je novodobno razmerje zanj odlična izbira, ki mu poleg tega da se ima lepo dovoli tudi dihati. Vodnarju ustrezajo občasna srečanja, brez odvečnih obveznosti, zato se takoj strinja s predlogom, da razmerje ostane bolj na površinski ravni.

Vodnar ne mara, da se ljubljena oseba vtika v njegove zasebne odločitve, tudi odloča se najraje sam, tako da zagotovo spada med znamenja, ki jih sodobna razmerja, tudi če niso tako globoka ne motijo.

Astrološka znamenja, ki so jim sodobna razmerja pisana na kožo

LEV

Zaradi vse bolj zahtevnih služb in vse daljših delovnikov veliko več časa preživimo na delovnih mestih kot doma. Ko lev končno pride domov, je pogosto preutrujen, da bi spregovorili nekaj besed o svojem dnevu.

Sploh če ima doma še majhne otroke, ki zahtevajo svojo pozornosti in skrb, zato mu razmerje, ki je nekoliko bolj ohlapno še kako ustreza. Pogovarja se takrat, ko je razpoložen in odziva se takrat, ko njemu to odgovarja. Lev očitkov, ljubosumja in nadzora ne prenaša, on je samosvoj.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ