HOROSKOP: KAKŠNA PRIJATELJICA SI GLEDE NA MESEC ROJSTVA?

Kakšne lastnosti lahko pričakuješ od prijateljic, glede na to v katerem mesecu so rojene?
Kakšne lastnosti lahko pričakuješ od prijateljic, glede na to v katerem mesecu so rojene?

Kakšne lastnosti lahko pričakuješ od prijateljic, glede na to v katerem mesecu so rojene?

Predviden čas branja 6 minut

Prijateljice so tiste, h katerim se zatečeš, ko imaš slab dan ali ko potrebuješ nasvet. Družabnost zagotovo učinkuje proti škodljivim posledicam osamljenosti. Prijateljstvo pa lahko okrepi imunski sistem, da lažje obvladuješ stres. Preveri, kakšna je tvoja prijateljica, ali kakšna prijateljica si ti, glede na mesec, v katerem si rojena!

JANUAR

Če si rojena januarja, si zelo zvesta in predana prijateljica, ki nikoli ne reče ne ali ne morem. Ne glede na okoliščine se boš vedno odzvala, dvignila telefon v nočnih urah ali odpovedala sestanek, če je prijateljica v resnih težavah. Pametna in zgovorna imaš ogromno prijateljev, s katerimi se rada družiš. Ker si precej svojeglava, te je težko prenesti naokoli.

FEBRUAR

Če si rojena februarja, si prijateljica, ki je znana po tem, da zna vse vedno odlično organizirati ter poskrbeti za vse. Ker si sočutna in prijazna, deluješ v prepričanju, da je umirjen pristop vedno najboljša izbira. Prijateljice si pripravljena podpirati na kakršen koli način in kadar koli imaš možnost. Deluješ svobodno, obdana si z ljubeznijo do abstraktnih misli. Tvoj inteligenčni kvocient je zelo visok.

MAREC

Če si rojena marca, si prijateljica, ki zna navdušiti ter deliti dobro voljo. Si prva, ki jo prijateljice pokličejo ko potrebujejo nasvet ali nekoga, da jih spravi v dobro voljo. V svojih prijateljicah vidiš najboljše, zato vedno poskrbiš, da se počutijo posebne. Obožuješ pozornost, vendar si dovolj vljudna, da znaš tudi drugim dovoliti, da se izpostavijo. Ti si tista, ki jo prijateljice vedno občudujejo.

Kakšne lastnosti lahko pričakuješ od prijateljic, glede na to v katerem mesecu so rojene?

APRIL

Če si rojena aprila, si prijateljica, ki se zna zabavati, prav tako ob tebi nikoli ni dolgčas. S svojo razigrano osebnostjo znaš poskrbeti, da se prijateljice ob tebi počutijo bolj žive in navihane. Zaradi odličnega smisla za humor te vedno povsod povabijo, saj znaš popestriti vsako srečanje ali zabavo. Inteligenca in samozavest te postavljata v središče pozornosti. Si direktna in deluješ brez zadržkov.

MAJ

Če si rojena maja, si prijateljica, ki daje najboljše nasvete in zna vedno prisluhniti. Modra in intuitivna vedno najdeš rešitev, kako se znajti tudi v najtežjih situacijah. Si poštena, skromna ter uravnotežena, zato ti prijateljice zaupajo brez zadržkov. Zelo dobro motiviraš druge, deluješ diplomatsko in skušaš sporne situacije omiliti. Kreativnost, ki te spremlja ti podarja zmožnost, da vedno iz rokava streseš dobro idejo.

JUNIJ

Če si rojena junija, si prijateljica, ki razveseli prijateljice, še posebej, ko so potrte. Vedno veš, kaj potrebujejo, pa naj bo to rama za jok, zabaven večer ali globok pogovor. Poskušaš ohraniti svojo integriteto, odpustiš, a nikoli ne pozabiš. Si izjemno občutljiva in ljubeča, vendar tudi predana in zvesta. Močno dojemljiva si za čustva drugih, zato se ne čudi, če se s svojimi težavami nenehno obračajo nate.

Kakšne lastnosti lahko pričakuješ od prijateljic, glede na to v katerem mesecu so rojene?

JULIJ

Če si rojena julija, si prijateljica, ki je vedno pripravljena poskusiti nove stvari in narediti karkoli, ker veš, da to pomeni, da lahko preživiš več časa s svojimi prijatelji. Po naravi si prijazna in sočutna, zato imaš raje manjše skupine. Namesto veliko govorjenja ter opravljanja izbereš v prijateljskih odnosih globoke pogovore ter skupna zanimiva razčlenjevanja, ki vodijo do odgovorov.

AVGUST

Če si rojena avgusta, si prijateljica, ki rada pomaga. Vedno si na voljo, da pomagaš urediti omare, sestaviti življenjepis, poiskati stanovanje, ter še mnogo drugih stvari. Si vredna zaupanja in zanesljiva, zato prijateljice nikoli ne dvomijo vate ter v tvoje obljube. Tvoj igriv odnos do življenja ter ustvarjalnost ki te spremlja ti omogočata, da med prijateljicami vzbudiš posebno zanimanje.

SEPTEMBER

Če si rojena septembra, si prijateljica, ki je direktna ter iskrena in se ne boji povedati svojega mnenja. Si praktična in se v življenju vedno trudiš sprejemati prave odločitve, ter svetovati v smeri, da bo prijateljica bolj uspešna. Vedno si budna, zbrana ter organizirana s svojimi mislimi in dejanji. Prijateljici, ki ji določen kos ne pristoji boš brez zadržkov povedala, da izgleda bolj močna, kot je v resnici.

Kakšne lastnosti lahko pričakuješ od prijateljic, glede na to v katerem mesecu so rojene?
Foto Freepik

OKTOBER

Če si rojena oktobra, si najbolj zabavna ter nasmejana prijateljica, ki zna celo najbolj negativno izkušnjo obrniti v nekaj optimističnega. Strastna si do vsega, kar počneš, vedno si vzameš čas, saj se s svojo globoko naravo še kako zavedaš pomena prijateljskih odnosov. Prepričana si, da je sreča vedno na svoji strani. Ker si pristna in poštena se nikoli ne pretvarjaš, ter se ne trudiš da bi se prilagajala zaradi drugih.

NOVEMBER

Če si rojena novembra, si nagajiva in skrivnostna prijateljica, ki jo mikajo višja znanja ter duhovne zadeve. Življenja ne jemlješ preveč resno, zato rada, da vse skupaj popestriš ušpičiš kakšno malenkost. Si močne volje in rada raziskuješ, tako situacije kot tudi kraje in druge ljudi. Velikodušnost je ena od tvojih močnih lastnosti. Zaželena si tudi iz razloga, ker te spremljajo odlične sposobnosti obvladovanja jeze.

DECEMBER

Če si rojena decembra, si najbolj prijazna in radodarna prijateljica, ki navdušuješ s pozitivno naravnanostjo ter drobnimi pozornostmi. Ker si sočutna, potrpežljiva in skrbna, se ob tebi prijateljice vedno počutijo varno ter spoštovano. Znaš se postaviti zase na umirjen način ter počakati da sogovornik konča kar ima za povedati. Tvoja dobrota v bistvu ne pozna meja.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si