KAKŠNE SO PRIJATELJICE, ROJENE V ZRAČNIH ZNAMENJIH?

Imate prijateljico, rojeno z zračnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!
Imate prijateljico, rojeno z zračnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Imate prijateljico, rojeno z zračnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Predviden čas branja: 4 minute

Zračna znamenja so povezana z intelektualno in mentalno energijo ter vsem, kar je povezano s komunikacijo. Če nekaj ne zadovoljuje njihovih potreb, se hitro odločijo za spremembe. To so prijateljice, ki so čeprav včasih delujejo, da jim je vseeno, izjemno usklajene z dogajanjem okoli njih. Z veseljem odprto delijo svoje notranje občutke, tako da lahko razvrstijo svoja čustva z bolj logičnega vidika. Prijateljica, rojena v zračnem znamenju se stvari loteva z logičnega stališča v nasprotju s čustvenim, hrepeni po tem, da je obkrožena z različnimi ljudmi. Medtem ko je zaposlena s sabo jo ne zanima, kaj si drugi mislijo o njej.

V negativnem smislu je lahko neodločna in muhasta. Ker je zelo napredna, ima občutek, kaj bo pomembno in kaj bo morda spodletelo. Ta miselnost ji omogoča, da pozdravlja raznolikost v vsakem pogledu.

Dvojčica, tehtnica in vodnarka so prijateljice, ki so včasih samosvoje in spremenljive, vendar kljub temu delujejo kot povezovalke. Njihova socialna omrežja so polna prijateljev iz različnih krogov, objav in fotografij, zbiranje in izmenjava informacij je nekaj, kar jim je prirojeno. S svojo raziskovalno naravo so pogosto futuristične, humanitarne in napredne na privlačen način.

Imate prijateljico, rojeno z zračnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

DVOJČICA

Prijateljica dvojčica obožuje zabavo, trače in pustolovščine, skratka druženje je tisto, brez katerega si ne zna predstavljati življenja. Je prava pustolovka, ki zbira informacije in prinaša najbolj razburljivo zračno energijo. Simpatična je tudi zato, ker je radovedna, navdušena, pametna, hitra, vedoželjna in prijazna. Zna biti tudi prilagodljiva in ​​svobodomiselna, čeprav jo spremlja nekaj težav s predanostjo in odločanjem. Znana je po svoji sposobnosti, da kjerkoli se pojavi povzroči zabavno vzdušje, ne glede na to, ali je na zabavi ali sestanku.

Spremlja jo nenasitna želja po razpravljanju o vsem in z vsemi.

Ne mara pa, da jo kdo nadzira ali želi prikleniti vase, saj deluje zelo svobodno, običajno brez načrta. Sklepanje prijateljstev za dvojčico ni problem, zato se niti ne jezi, če se kdo od prijateljev odloči za svojo pot, saj je prepričana, da bo kmalu našla nove prijatelje. Ker nenehno vsrkava informacije, tako dobre kot slabe, nikoli nikogar ne obsoja.

Imate prijateljico, rojeno z zračnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

TEHTNICA

Prijateljica tehtnica je prefinjena družabna dama, ki jo privlačita umetnost in urejeni odnosi. Iskanje pravičnosti ter resnice je zanjo ključnega pomena, zato je to prijateljica, ki se nikoli ne bo zlagala. Na vsakem koraku želi delovati brez konfliktov in pošteno. Z veseljem se poglobi v vsako neurejeno situacijo in jo naredi bolj estetsko privlačno ter uravnoteženo.

Zaradi njene naravne nagnjenosti k pretiranemu razmišljanju o stvareh včasih težko sprejme odločitev.

Privlačijo jo iskrivi, pristni ljudje, ob katerih je lahko popolnoma sproščena. Njeno največje bogastvo sta ljubeznivost in taktnost. Tehtnica je sposobna zgladiti kakršno koli nesoglasje in pomagati skupini prijateljev najti kompromis. Šarm in magnetizem sta nekaj, brez česar tehtnica težko živi, z lahkoto se postavi tudi v vlogo drugih ter nesebično priskoči na pomoč.

Imate prijateljico, rojeno z zračnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

VODNARKA

Prijateljica vodnarka je svobodomiselna, ekscentrična in globoko predana delovanju v smeri najboljšega za višje dobro. Usmerjena je v znanost in prihodnost, neodvisna in svobodna. To je prijateljica, s katero se bo vedno zgodilo nekaj posebnega, drugačnega,  potrebuje veliko spodbud, saj sovraži dolgčas. Rada ima svoje prijatelje, vendar potrebuje tudi čas zase, da se ukvarja s svojimi hobiji.

Potrebuje prijatelje, ki ne bodo užaljeni, če ni v stiku z njimi vsak dan.

Poleg tega da je edinstvena je tudi zelo prijazna, še posebej takrat, ko se odlično počuti. Vodnarka je upornica, ki kar prekipeva od nenavadnih idej. Spremljata jo tudi humanitarni duh in miselnost sodelovanja, prepričana je, da posameznik brez skupnosti ne obstaja.

Pripravljeno za Elle.si