KAKŠNE SO PRIJATELJICE, ROJENE V VODNIH ZNAMENJIH?

Imate prijateljico, rojeno v vodnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!
Imate prijateljico, rojeno v vodnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Imate prijateljico, rojeno v vodnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Predviden čas branja: 6 minutes

Prijateljice rakica, škorpijonka in ribica spadajo v skupino vodnih znamenj in so znane po tem, da so občutljive in sentimentalne. Njihova čustva tečejo kot valovi oceanov, vendar jih redko delijo z drugimi. To so ženske, ki jih spremljajo intenzivne sanje, vizije in intuicija, ki povečuje njihovo psihično moč. Čustvene in ustvarjalne, se pri odločitvah zanašajo na svoje srce in pogum. Ves čas hrepenijo po varnosti, kar je smiselno, saj ščitijo svoje ljubljene in sebe.

Naredijo vse, kar je v njihovi moči, da bi pomagale tistim, ki pomoč potrebujejo.

Kakovost postavljajo pred kvantiteto, preden se vam zares odprejo pa boste morali dokazati, da ste zaupanja vredni. Rakica spada med kardinalna znamenja, škorpijonka med fiksna, ribica pa spada med spremenljiva znamenja zodiaka.

RAKICA

Intenzivno reagiranje na občutke in zaznave je lahko njen blagoslov ali prekletstvo, odvisno od situacije, vendar je zanjo pomembno, da je vedno pristna. Prijateljica rakica je precej občutljiva ter sposobna zaznati čustva in razpoloženja drugih. Zanjo je pomembno, da je usklajena s svojim okoljem. Dom je zanjo ključen dejavnik, tako kot čas za počitek in razmislek, saj se, ko je zanjo vsega preveč rada umika v svoj oklep. Ker se zlahka počuti užaljeno, ranjeno in prizadeto, je potrebno ob njej biti previden. Draženje ali kritiziranje, ki ga druga znamenja morda sploh ne opazijo, lahko rakici povzroči čustveno krizo. Rada se izogiba soočenju ali temu, kar dojema kot dramo, raje namiguje, da je prizadeta, kot da bi jasno izrazila svoja čustva.

Imate prijateljico, rojeno v vodnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Rakica ne potrebuje velikega kroga prijateljev, saj težko zaupa, potrebuje le nekaj iskrenih prijateljev, s katerimi se počuti kot družina.

Z veseljem jim vedno odpira vrata svojega doma in zanje ustvarja prijetno okolje. To je prijateljica, ki zaznava, kaj tisti, ki jo obkrožajo v resnici čutijo. Stabilni prijateljski odnosi so bistveni za njeno duševno in čustveno zdravje. Zaradi svojih odličnih sposobnosti poslušanja in pristnega zanimanja za ljudi vam bo rakica vedno stala ob strani s svojo prijazno nesebično naravo. To je prijateljica, ki vas bo vprašala kako se počutite, vam poslala SMS če ste varno prišli domov in ostala ob vas tudi v najtežjih trenutkih. Morate pa razumeti, da raje ostane doma in si ponovno ogleda svoj najljubši film, kot da bi šla ven in plesala vso noč. Ceni lepe stvari, vendar se zaveda, da so v življenju resnično pomembni odnosi z najbližjimi ter s prijatelji.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je prijateljica, ki je vedno tukaj za vas, ko jo potrebujete.  Zaradi intenzivnih čustev, ki jih ima je zelo zvesta, zato obljube ne bo nikoli prelomila. V vsak odnos, ki ga ima, z veseljem vloži veliko časa in energije. Čeprav jo spremljajo globoka in intenzivna čustva, ni občutljiva in prenese vse, tudi najtežje ovire, le z lažmi se ne želi boriti. Vedno se zanaša na svoj občutek, celo pred logiko in razumom. Potrebuje nekaj časa, da vam zaupa in vas sprejme v svoj tesno povezan krog. Ko pa pridobite njeno zaupanje, bo tukaj za vas za vse življenje. Škorpijonka je odlična podpora, kar se izkaže, ko se znajdete v težavah. Verjame v vas, tudi ko sami ne verjamete vase.

Imate prijateljico, rojeno v vodnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Če imate težak dan in želite obupati nad svojimi cilji, potem se obrnite na škorpijonko, ki zna podariti spodbudo, ki jo potrebujete, da boste samozavestni pri sledenju svojim sanjam.

Škorpijonka si vedno prizadeva pridobiti spoštovanje, zaupanje in zvestobo. Vedno se potrudi, da dobi, kar hoče, namesto da bi samo sanjarila, prav tako bo opozorila, če ima občutek, da se nekdo od prijateljev preveč izgublja v svojih sanjah. Ob njej boste bolj zagnani in motivirani za uresničitev svojih ciljev. Škorpijonka vas bo vedno zaščitila in vam pomagala poiskati resnico, tudi če je le ta kruta. Vedno bo povedala svoje iskreno mnenje o vsem, nikoli se ne bo igrala igric. Njena drznost bi vas lahko navdihnila, da se pogosteje postavite zase.

RIBICA

Mističnost in zasanjanost povzročata, da se njena čustva spreminjajo, zato potrebuje veliko časa, da sprejme pomembno odločitev. Ribica je kot stara duša, zelo modra in požrtvovalna. Nehote lahko prestopi mejo, saj se njene lastne črte ponavadi zabrišejo. Zaradi teh lastnosti je sposobna doživljati veselje in trpljenje prijateljev, kot da so njena lastna, z močno občutljivostjo in brez odpora ali obsojanja. Njen svobodni duh lahko potuje v najgloblje globine človeške psihe tako enostavno, kot se lahko potopi v kraljestva sanj, ustvarjalnosti in domišljije. To je prijateljica, ki nosi svoje srce na dlani.

Imate prijateljico, rojeno v vodnem znamenju? Preverite, kaj lahko od nje pričakujete!

Deluje zelo potrpežljivo, sposobna je tudi odpustiti, ne pa pozabiti.

Ribica je prijateljica, ki slovi po tem, da zna dobro ohraniti skrivnosti, nanjo se lahko vsekakor zanesete, v dobrem in slabem. Ker je občutljiva in empatična razume, kako pomembno je, da ne prizadene svojih bližnjih. Poleg tega, da ohranja vse najgloblje skrivnosti, vas ne bo nikoli ogovarjala. Ne bodite presenečeni, če bo zaradi vas pustila svoje delo in si vzela čas da prisluhne. Skrb za druge jo v bistvu osrečuje. To je prijateljica, ki vam nikoli ne bo zavidala, tudi če ste bolj uspešni kot ona.

Pripravljeno za Elle.si