Dnevni horoskop za torek 18. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za torek 18. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 18. januarja 2022

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 18. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopPolna luna vam prinaša dvome in nedorečenosti, saj boste z močno energijo želeli prodreti, vendar preveč hitro in nepremišljeno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Trmasto boste vztrajali pri svojih odločitvah. Pričakovali boste navodila, znajti pa se boste morali sami.

horoskop
Današnji lunin vpliv

Danes ob 05:03 preide Luna v znamenje Leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Danes ob 00:48 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je primeren tudi za barvanje las, saj bo barva bolj sijoča. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Danes praznuje Kevin Costner: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Kozoroga v 5. hiši, kar nakazuje, da je zanesljiva, zvesta, praktična in odgovorna oseba, ki spoštuje tradicijo in ustaljene navade, vendar pa ne mara vmešavanja in ni najbolj prilagodljiv. Luno ima v prvi dekadi Strelca v 3. hiši, kar astrologija opisuje kot pozitivno, prijateljsko in priljubljeno osebo odprtega duha, ki zelo skrbi za svoje telo in um, ne premore pa prav veliko takta in vztrajnosti, zadovoljstva in gospodovalnosti.

Znajde se tudi v zelo težkih okoliščinah, saj se ponavadi zanese le nase. Velikokrat ima težko življenje, predvsem v zgodnejšem obdobju, a skoraj zagotovo doseže uspeh. In to z lastnim trudom in zahvaljujoč svojim sposobnostim. Rad ima zdravo prehrano, ker rad skrbi zase, za svoje telo in um. Je tudi širokega in odprtega duha, še posebej, kadar gre za doživljanje novih gurmanskih doživetij in užitkov in še zlasti, če gre za eksotične kuhinje.

Nič ni bolj nesmiselno kot učinkovita izvedba tistega, kar sploh ne bi bilo potrebno izvesti.

Peter Drucker

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Christian Fittipaldi, brazilski avtomobilski dirkač
  • Josep Guardiola, španski nogometaš in trener
  • Pavel Mareš, češki nogometaš
  • Thor Hushovd, norveški kolesar
  • Roberta Metsola, malteška političarka in pravnica

Na današnji dan je bil začetek mirovnih pogajanj v Versaillesu. James Cook odkrije Havaje. Rodil se je Vitomil Zupan, slovenski pisatelj in Anton Verovšek, slovenski gledališki igralec, gledališki režiser. Umrla je Marjana Deržaj, slovenska pevka in Antoine Darquier de Pellepoix, francoski astronom.

Kakšno počutje prinaša vpliv Polne lune?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Polna luna razburkala čustva in vas povabila v soočenja.

Katera znamenja zodiaka se boste težko iztrgala iz obremenilne energije lune?

V današnjem dnevu se boste težko iztrgali iz obremenilnih energij rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TAROT VPOGLED IN SIMBOLIKA ZA LETO 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na poslovnem področju bo situacija kljub energiji Polne lune nekoliko bolj umirjena, zato se boste lahko vsaj v kolektivu sprostili in nasmejali. Zopet boste navdušeno sestavljali nove načrte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste zadovoljni z dogajanjem, posebno v odnosih z osebo, ki se vam približuje ali pa jo tudi iz drugih razlogov občudujete. Nekaj napetosti pa pričakujte na področju financ.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nemirni boste, saj vam Polna luna ne bo dovolila spontanosti, nagnjeni boste k nepremišljenim odločitvam. Obremenjuje vas staro vprašanje, za katerega nimate konkretnih odgovorov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub Polni luni pričakujte zanimivo dogajanje, ki vas bo prebudilo. Odprlo se vam bo namreč več različnih poti, vi pa boste imeli možnost izbirati med njimi. Izberite tokrat premišljeno!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v vašem znamenju se boste posvetili ljubezenskemu področju, kjer vam ne bo dolgčas, saj vam dobrih snubcev tokrat ne bo primanjkovalo. Ponosni boste na svoj način osvajanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bodite presenečeni, če vas bo zaradi vpliva Polne lune ves čas odnašalo v pretiravanje. Tako v pozitivno, kot negativno skrajnost, kar vam nikakor ne bo najbolj všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikakor se ne morete odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo. Prisluhnite glasu srca!
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse se vrti okoli enih in istih vprašanj, kar vas bo vznemirjalo iz trenutka v trenutek, tudi tiste, ki ste načeloma zelo odločni. Premislite, kaj bi radi imeli in kako boste to čim prej dosegli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vpliva Polne lune v znamenju leva se bo nepričakovano začelo ustavljati nekaj, v kar ste komaj začeli verjeti in zaupati. Poskusite priti zadevam do dna, tudi če boste slišali kaj neprijetnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ves čas se boste spraševali, ali vlagate svoj čas v pravo zadevo. Podvomili boste, da ste na pravi poti, saj rezultatov še nekaj časa ne bo na spregled. Nikar pa ne prehitevajte dogodkov!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ugotovili boste, da je nesporazum le faza, ki jo boste morali prebroditi skupaj s prijateljem in pridobili boste uporabno izkušnjo. Zaupajte svojim notranjim občutkom, saj so pravi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posvetite se s Polno luno opazovanju, ter se na vsak način izogibajte preveč impulzivnim odzivom, ki vas peljejo le v slabo voljo in konflikte. Izborite si nekaj časa zase.

Vas zanima: Tedenski Lunin vpliv ali KAKO SPREJEMATI KRITIKO NA NAJBOLJŠI NAČIN?