Tedenski Lunin horoskop za obdobje 17.1.-23.1.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 17. do 23. januarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 17. do 23. januarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 17. do 23. januarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se vas bo dotaknila nežna energija, ki jo prinaša luna v znamenju raka. Znali se boste ne pristen način približati pravim odločitvam, vendar bo primanjkovalo odločnosti. V tem času boste spremenljivega razpoloženja, zaradi poudarjene rakove čustvenosti na trenutke boste tudi malce otožni in nezainteresirani za kakšen napredek. Tudi učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale misli, povezane s čustvi. Zapleti so možni tudi v komunikaciji, zato bodite pozorni na način svojega izražanja.

V torek nastopi Polna luna, prihaja tudi energija znamenja lev. 

Dovolite svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boste z njo lahko premagovali ovire in se soočili tudi s kakšno težjo situacijo. Seveda pa si boste znali vzeti čas, da se posvetite sebi in svojim skritim željam. Sanjarjenju se tokrat ne boste predajali, saj bo okoli vas preveč konkretnega dogajanja, ki se mu boste težko uprli. V sredo boste polni moči in neverjetne energije, s katero se boste iskreno in pogumno podajali naprej. Nič vam ne bo težko in nič vas ne bo ustrašilo.

V četrtek ob 15.02 uri se luna pomakne v znamenje device.

Veliko boste razmišljali o financah in poslovnih podvigih, vsekakor pa bodite v tem času pozorni na droben tisk. Razveselili se boste samo konkretnih zadev, ki bodo izboljšale vaš notranji občutek.  Začnite v petek z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, kopel za telo, oblogo za lase, preglejte, uredite in pospravite svojo garderobo, le tako boste čutili, da ste nekaj naredili zase. Bodite tudi v soboto, ko bo luna čez dan še v devici dejavni in se ne prepuščajte nepotrebni zaskrbljenosti in negativnemu odnosu do okolice.

Pozno zvečer, ko luna prehaja v znamenje tehtnice, boste umirjeni, pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo. Izogibajte se tudi v nedeljo vsem situacijam, kjer morate resno in energično braniti svoje interese. Raje se prepustite vodenju svoje domišljije in dovolite ljubezni, da vas zajame. Pri ničemer, kar boste storili zase ne imejte slabe vesti.

Pripravljeno za Sensa.si