ASTEROID JUNO NAKAZUJE KAKŠNO PARTNERSTVO POTREBUJETE

Asteroid Juno v natalni karti nakazuje, kakšno partnerstvo potrebujete?
Asteroid Juno v natalni karti nakazuje, kakšno partnerstvo potrebujete?

Asteroid Juno v natalni karti nakazuje, kakšno partnerstvo potrebujete?

Predviden čas branja: 6 minutes

Asteroid Juno kaže na to, kakšnega partnerja potrebujemo, da bomo v razmerju resnično izpopolnjeni. Štirje asteroidi, ki prinašajo najbolj relevantna spoznanja (Juno, Pallas, Vesta in Ceres), so poimenovani po rimskih in grških boginjah in naj bi odražali različne in sorodne strani naše psihe. Na podlagi klasične simbolike lahko Juno v astrologiji razsvetli nova spoznanja o tem, kako uspevate v odnosih.

Juno je bila boginja rojstva, poroke, družine, materinstva in žensk v starem Rimu.

Energija simbolizira ljubezen v vašem življenju, na katero je vredno čakati in se manifestira, ko ste pripravljeni prejeti ljubezen, ki jo potrebujete. Govori o odnosih, ki temeljijo na enakosti, podpori in globoki intimnosti.Razumevanje, v kateri poziciji je Juno umeščena v vašo karto, vam lahko ponudi vpogled v to, kaj točno iščete v harmoničnem odnosu in kaj potrebujete od druge osebe, da bi se partnerstvu z vsem srcem predali. V katerem znamenju se nahaja vaša Juno?

JUNO V OVNU

Potrebujete zelo drzen in neposreden odnos. Želite si, da je vaš partner odkrit, zato želite v razmerju ves čas jasno komunikacijo. Potrebujete tudi določeno stopnjo neodvisnosti in večkrat želite svoje potrebe postaviti nad partnerjeve. Oseba, s katero imate lahko harmoničen odnos, mora biti borbena, zanimiva, pogumna in samozavestna.

JUNO V BIKU

S to postavitvijo želite partnerja s stabilnimi prihodki. Želite razmerje, v katerem boste lahko vzdrževali rutino in se izognili nepredvidljivosti. V razmerju hrepenite po miru in spokojnosti. Udobje in stabilnost sta za vas zelo pomembna dejavnika. Odnos, ki si ga želite temelji na kulturnem delovanju, družbenih pravilih in na zvestobi.

JUNO V DVOJČKIH

Partnerstvo po katerem hrepenite mora vsebovati intelektualno noto. Iščete partnerja, ki je duhovit in se z vami vedno znova spušča v intelektualne debate. Odnos mora biti svež in partner mora biti zelo mladosten, ali celo mlajši. Potrebujete nekoga, ki rad klepeta ali komunicira, običajno na način, ki vam je najbolj blizu. V razmerju se morate počutiti zaposlene in ves čas spodbujati svoj ter partnerjev um.

Asteroid Juno v natalni karti nakazuje, kakšno partnerstvo potrebujete?

JUNO V RAKU

Zvestoba je v razmerju za vas najbolj pomembna. Potrebujete partnerja, ki je čustveno odziven, nekoga, ki vam bo ves čas izkazoval ljubezen. V razmerju pričakujete, da se čustveno zavedata drug drugega in si izkazujeta, da vama je mar z dejanji, kot so kuhanje, fizična naklonjenost in čustveno udobje. Ob sebi želite partnerja, s katerim se  poročite, ustvarite skupno življenje, imate otroke ter ustvarite skupen dom.

JUNO V LEVU

Želite si, da s partnerjem osvetlita drug drugega in se ves čas spodbujata. Ob sebi želite nekoga, ki vam ves čas izkazuje ljubezen in podarja komplimente. Partner mora biti igriv, ustvarjalen in ljubeč. Medsebojna karizma je za vas zelo pomembna. V odnosu potrebujete veliko pozornosti, želite si, da bi bil partner nekdo ki je slaven.

JUNO V DEVICI

Želite si predvsem zdrav odnos, ki deluje na nesebičen način. Želite si, da vse počneta skupaj. Praktičnost je glavnega pomena. Odnos mora biti predvsem resničen ter iskren. Potrebujete nekoga, ki bo opazil in cenil vse majhne lastnosti, zaradi katerih ste to, kar ste. Potrebujete partnerja, ki zna poskrbeti zase in vas lahko uravnovesi.

JUNO V TEHTNICI

Najbolj si želite stabilnega in uravnoteženega odnosa. Ob sebi potrebujete nekoga, ki zna stvari reševati nežno, brez jeze. Nekoga, ki zna dobro komunicirati in rešiti morebitne spore, preden ti uidejo izpod nadzora. Za vas je najboljša izbira ljubeče in s harmonijo obarvano partnerstvo. Najboljša izbira za vas je partner, ki je očarljiv, družaben in ima umetniško oko.

JUNO V ŠKORPIJONU

Hrepenite po partnerskem odnosu, ki je zelo globok. Pritegnejo vas tisti, s katerimi lahko ustvarite močno čustveno povezavo in so zelo strastni. Potrebujete partnerja, ki je intenziven, močan in vključen v vaše delovanje. V razmerju z vami je običajno prisotnih veliko čustvenih vzponov in padcev, težko delujete brez intenzivnega spolnega delovanja. Svojo dušo z veseljem popolnoma razgalite partnerju in pričakujete enako v zameno.

JUNO V STRELCU

Glavni element odnosa za vas je svoboda. Tudi ko ste v partnerstvu, želite ohranjati svoje interese, vzporedno pa pričakujete, da bo imel tudi partner svoja zanimanja. Potrebujete nekoga, s katerim lahko delujete duhovno, filozofsko ali religiozno. Najboljša izbora je za vas oseba, ki rada raziskuje, veliko potuje, ter je navdušena nad novimi situacijami. Potrebujete partnerja, ki je odprt, optimističen in se ne poslužuje omejitev ali posesivnosti.

Asteroid Juno v natalni karti nakazuje, kakšno partnerstvo potrebujete?

JUNO V KOZOROGU

Hrepenite po tem, da bi partnerski odnos temeljil na tradicionalnih vrednotah. V razmerju iščete strukturo, stabilnost in zanesljivost. Želite si partnerja, ki trdo dela in se strinja z vašimi pravili. S to pozicijo lahko pritegnete starejšega partnerja, ki je avtoritarne narave. V partnerstvu za vas štejejo dejanja namesto besed in ta dejanja dojemate kot obliko ljubezni.

JUNO V VODNARJU

Ta pozicija poudarja potrebo po nekonvencionalnem odnosu. Potrebujete partnerja, ki je izjemno sproščen, ki se ujema z vašimi naprednimi idejami in ki vas ne bo obsojal, ker delate stvari drugače. Potrebujete razmerje, ki ni običajno. Najboljša izbira je nekdo, ki je sposoben z vami gojiti razvito duhovno toplino, je resničen in predvsem neposreden v besedah in dejanjih.

JUNO V RIBAH

Ustreza vam občutljiv, skrben, romantičen odnos, v katerem se čutite ljubljeni in zadovoljni. Od svojega partnerja želite čutiti brezpogojno ljubezen, ki jo z veseljem vračate. Želite nekoga, ki je  morda čustveno ranljiv, vendar zelo globok. Nekoga, s katerim se boste razumeli na takšni ravni duše, da boste lahko komunicirali brez besed. Potrebujete nekoga, ki vedno vidi dobro v drugih, je vedno optimističen in vas opominja, kako lep je svet.

Pripravljeno za Sensa.si