KAKŠNE BARVE BO VAŠA DUŠA V 2022?

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?
Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Barva vaše duše v letu 2022

Predviden čas branja: 13 minutes

V letu 2022 nas bo vse podpirala in krepila rumena barva, ki je barva planeta Jupitra kateri  bo vladar naslednjega leta. Aspekti tega barvnega spektra bodo obsijali našo celotno osebnost, dušo, telo in naše delovanje. To vodilno rumeno barvo leta, pa lahko vsako posamezno astrološko znamenje okrepi še z svojo izbrano barvo duše za leto 2022. Vsako znamenje ima že v osnovi, ob rojstvu dodeljeno svojo življenjsko barvo, ki mu pripada in s katero lahko vpliva na določena čustvena, psihična in fizična razpoloženja.

Za določeno časovno obdobje pa lahko imamo po kromografu dodeljeno še prav posej individualno izbrano barvo duše, ki bo umirila, uravnovesila in okrepila vaše notranje stanje, ter vas lahkotneje vodila do delovanja iz srca.

Na nas bo močno vplivalo to, s katerimi barvami bomo obdani v prihodnjem letu. Vsi imamo možnost in dostopnost do vibracij barv in si z njimi v danih trenutkih pomagati. Z uporabo kvalitete barvnega spektra lažje opredelimo, sprejmemo in ozavestimo svojo resnično notranjost, ter s tem ugotovimo kje so naše šibkosti, ki jih lahko okrepimo z vibracijami izbranih barv. Vsakdo izmed nas ima možnost  uporabljati vse barve, umetnost lahkotnejših prehodov pa je izbrati, določiti v danem trenutku za nas najbolj optimalno barvo ali njen odtenek.

S pomočjo prastarih znanj o številih in barvah, lahko ponovno odkrivamo, katera barva pripada naši duši v natančno določenem trenutku.

Način uporabe barv določimo z kromografom, na podlagi barvnega kroga in pripadajočih števil. Barve naše duše so izražene tukaj v dvanajstih barvah.   Na kvaliteto barvnega delovanja ne vpliva način vnosa posamezne barve, temveč njena kvaliteta, primerno izbran trenutek in osredotočenost nanjo. Koristno jih lahko uporabljamo na mnogo načinov, tako da s tem pomagamo sebi in svojim najbližjim. 

Za barvno vibracijsko delovanje uporabimo oblačila, svetila, sveče, barvne kartone, vizualizacijo barvnega spektra, meditacijo ali karkoli, samo da omogočimo barvi vstop v našo avro, dušo in telo.

Če smo vedno v povezavi z svetlobnimi aspekti barv, s katerimi dosežemo uvid, ki nam razkriti naše potenciale, odkriva notranjost našega notranjega bitja in nam pomaga, da razumemo globlje razloge naših nesporazumov in čustvenih težav, nam bo mnogo lažje prehajati iz ene situacije v drugo. Barva naše duše nam lahko pomaga, da sledimo poti naše resnice. Ne glede na intenzivnost barvne nianse, lahko dosežemo enako kvaliteto vpliva vseh njenih lastnosti. V stresnih obdobjih nam izbrana kombinacija barvnih spektrov omogoči in sproži proces umirjenosti in preudarnosti.

Ovnu, ki mu življenjsko pripada rdeča barva, bo v letu 2022 naklonjena barva njegove duše, ki je zelena, z vsemi pripadajočimi zelenimi odtenki.  

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Zelene nianse vam bodo pomagale, da boste prenehali podcenjevati svoje sposobnosti in talente, odprla vam bo sposobnost vašega uma na poslovnem področju in vam omogočila močan uvid za potrebe drugih in za ugodne možnosti na tržišču. Z njo se boste naučili prepoznavati in reševati svoje potrebe. Vaša lekcija leta 2022 je brezpogojna ljubezen, predvsem do sebe. Zelena barva vam bo pomagala poslušati svoje srce, ko vam bodo drugi kot ogledala, pri odkrivanju vaših napak. Pomembne pozitivne vplive bo imela na vaše odnose, ljubezen do sebe, ravnotežje, stabilnost, samodisciplino, skromnost in skladnost, ter bolj umirjeno delovanje.

Osnovna življenjsko rožnata in zelena barva Bikov, bo v letu 2022 prešla v vijolično, ki vam bo v podporo in povezanost z višjimi dimenzijami.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Spodbudila vas bo, da boste svoje obširno in globoko znanje začeli prenašati drugim, ter aktivirala vašo sposobnost, da boste aktivneje, ter umirjeno delovali v svojem okolju in pomagali z svojim širokim znanjem nesebično tudi drugim. Dvigovala bo vašo energijo za ustvarjanje uspeha in izničila dvome vase. Postali boste ravnodušni in nezadovoljni, če ne boste s pomočjo vijolične barve sprejeli in cenili svoje občutljive narave. Pomagala vam bo hitre priti do določenih uvidov, inspiracije, višjih ciljev, notranje resnice, dobrote in kakršnekoli ozdravitve.

Dvojčkom so namenjene v bistvu vse barve s poudarkom na rumeni, ki je v letu 2022 hkrati barva vladarja leta, ter celo barva vaše duše.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Redko se pojavi tako močan poudarek na določeno barvo, kot bo to rumena za dvojčke v naslednjem letu. Veličastna rumena vam bo v letu 2022 dajala toploto in širino. Vzdigovala bo vaš duh in ustvarjala vašo srečo, pozitivnost in samozaupanje. Pomagala vam bo še bolj razširiti samozavest in vas usmerjala k razsodnemu razmisleku preden boste stopili v akcijo. Z njo boste lahko intenzivneje vplivali na družbenem nivoju, tako, da se vas bodo ljudje vedno spominjali. V podporo vam bo tudi pri poskušanju prenehanja analiziranja in prepuščanju svojih občutkov, ter pravilni presoji. Opomnila vas bo, da nimate vedno prav. Okrepila vam bo občutek za  »barantanje«. Z aktivno rumeno barvo boste imeli jasne ideje, pronicljivost, samozaupanje in osebno, notranjo moč. Povečala se vam bo želja po nadzoru, vendar v tej smeri ne pretiravajte.

Rakovo srebrno sivo osnovno barvo bo v naslednjem letu presegla vibracija rdeče.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

V vas bo prebudila trdoglavost, ambicioznost, odločnost in hrabrost. Postanete lahko dinamični center strasti v povezavi z vašim življenjem. Povečala se bo vaša aktivnost doma, na osebnem in na poslovnem področju, vendar se boste morda hitro utrudili in zaradi pretiravanja lahko tudi pregorite. Pričeli boste z novimi začetki, neodvisno od drugih, z lastno iniciativo.

Levovo sončno barvo, ki se preliva od rumene, do škrlatno oranžne bo okrepila močno oranžna barva leta 2022.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Vaš osnovni značaj, načela in dejanja bo ta oranžna barva oplemenitila z še večjo strastjo. Lahko pa ta oranžen vpliv negativno deluje na vaše pretirano obilno prehranjevanje, zato jo poskusite pri obrokih zamenjati z vizualizacijo komplementarne modre barve, sicer boste imeli težave z kilogrami. Čas je, da izkoristite svojo kreativnost.  Ta podvojena oranžna kvaliteta vam bo okrepila prilagodljivost, ustvarjalnost in kreativnost.

Devici se bo primarnim odtenkom mornarsko modre, temno rjave in zelene,  pridružila še njihova barva leta, ki je v 2022 nebeško modra.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Dejansko bo ta nežno modra ublažila intenzivne primarne odtenke in aktivirala preprostejše izražanje, globoko celično znanje in modro komunikacijo. Izboljšala in poglobila bo vašo intuicijo, zavedanje in dopuščanje različnosti. Izbirati boste začeli višje cilje z večjo umirjenostjo, zaupanjem, vero in nežnostjo.

Tudi tehtnico že ob rojstvo ponazarja več barvnih spektrov in sicer vsi modri odtenki do ultramarinske barve, rožnata in svetlo zelena, sedaj pa se jim še pridružuje barva duše za leto 2022, ki se izraža z barvo in kvaliteto magente.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Njena vibracija vam bo pokazala kaj je potrebno narediti v tem prihajajočem letu. Podprla vas bo pri osvobajanju vaše duše in vam pomagala spustiti tisto, kar vas zadržuje pri sproščenem delovanju. Možnost boste imeli sprejeti lekcijo zahvalnosti z vašo visoko stopnjo razumevanja in zrelosti. Z njenimi vibracijami boste postali  polni razumevanja, ter pozorni in zaščitniški do svojih bližnjih. Na poslovnem področju vam bo dvignila  sposobnost, organizacijo, ambicije in uskladitev duhovnega z  materialnim. Vaš um, telo in duša se bodo v tem času brez težav povezovali z višjo zavestjo. Skriva pa v sebi prikriti notranji bes in dominantnost, kar vam lahko povzroči notranje napetosti. Spodbudila vas bo, da boste uskladili svoja čustva. Magenta vam bo z svojimi duhovnimi pridihi iskala in nudila spoštovanje. Je barva zemeljske modrosti in duhovnih spoznanj, zato jo v tem letu čim več uporabljajte.

Temno rdeča in kostanjeva pripadata že ob rojstvu škorpijonu, v leto 2022 pa jih podpira dušna črna barva, ki ponazarja predajo, konec vaših določenih stvari, ki se že dolgo po nepotrebnem vlečejo in vam omogoči nove začetke.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Nudila vam bo zatočišče, da se umaknete v samoto, kjer boste razmislili o svojih nadaljnjih korakih. Obnavljanje vaše duše se bo dogajalo preko samoizpraševanja. Hkrati pa črna barva zadržuje vaše možne potenciale, da jih ne aktivirate in živite. Sporočilo njene vibracije je, da se umirite, prepustite in greste vase, ter razmislite kakšen bo vaš preostanek leta. Je tudi odskočna deska za vaše nove začetke. Pretirano predajanje črnim vibracijam pa vas lahko vodi v obup, tesnobo depresijo in temne misli. Ko se boste povezovali z njo, vas bo zaščitila pred negativnimi vplivi in vdorom sugestij drugih.

Temno modra in škrlatna barva pripadata Strelčevi osebnosti.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

V letu 2022 bo dušo Strelcev osvetljevala zlata barva, katere pomen je zaključevanje in prehajanje v celoto, skupaj z vsem. Fizično in duhovno vas bo povezala v enost vsega. Prebudila vam bo radost, navdih in uživanje v danem trenutku. Priložnost boste imeli izbrati najboljše zase. Dvignila se vam bo duhovna moč, milost, izpolnitve in modrost.  Zlata je najvišja in najmočnejša vibracija v kromogramu. Njena veličina je v tem, da nima temnih, senčnih strani in si jo je potrebno zaslužiti, da smo deležni njenih veličastnih vplivov. Izraža vrhunec vaših duhovnih dosežkov, obilja in prvinskega znanja. Za vse vaše napore vas bo bogato nagradila in izpolnila.

Siva, črna in temno rjava so barve Kozoroga

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Vašo dušo lahko oplemenitite z indigo barvo, ki je za 2022 namenjena vaši duši. Indigo je barva nočnega neba, polna razumevanja in namenjena vašim višjim ciljem. Navdihovala vas bo, in odpirala vašo intuicijo. Z njeno pomočjo  in z kombinacijo oranžne, ter roza barve, bo vaši duši razkrila strahove in vam jih pomagala odstraniti. Povečala bo vašo odločnost, jasno razmišljanje in uredila vaše zbegane dosedanje misli. Obožuje red in jasnost. Njeno vibracijo posej potrebujejo terapevti in učitelji. Spodbujala vas bo k neprestanemu razvijanju in odprtosti k višjim svetovom. Z njo boste lažje poiskali praktično rešitev za vaše dvome in ovire. Vašo realno osebnost bo obarvala z humorjem. Dala vam bo osnovo za realno, pričakovano moč, modrost, razumevanje drugih in usklajenost z vašim višjim umom. Z njo boste lahko povezani za boljšo zbranost, umiritev in inspiracijo. Je barva vaše modrosti, višjega uma in močne energije, ki vam bo pomagala pri odstranjevanju strahov in vas spodbujala pri novih navdihih. Odprla vam bo vrata vašega nezavednega uma in vam razkrila vašo notranjo resnico. Z indigo barvo lahko uravnavamo večina naših čustev in misli.

V turkizni barvi deluje znamenje vodnar.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

Roza bo v letu 2022 vodnarjeva barva duše. Ta barva predstavlja nežnost, brezpogojno ljubezen, krepi vaša čustva, odpravlja notranji bes in umirja premočne strasti v konfliktnih situacijah. Obnavljala vam bo občutek ljubezni, sproščala mišice v vaših napetih trenutkih, umirila bo misli in telo in vam pomagala upravljati z močnim in globokim občutkom za dobro ali slabo delovanje. Ker bo šepet vašega srca, boste lažje postali polni ljubezni, pravičnosti, hvaležnosti  in strpnosti. Z njeno vibracijo se bo povečala vaša čustvenost, in vas bo morda zato kdo hitreje prizadel ali užalil, vendar mu boste zmožni z notranjo ljubeznijo oprostiti. Pomagala vam bo vzpostaviti ljubezen do sebe in do drugih, da boste lahko z svojo ljubečo energijo pluli na krilih nežnosti in delovali z vsemi v strpnem, ljubečem odnosu.

Ribe so ob rojstvu zaplavale v modrozeleno barvo.

Kakšna bo barva vaše duše v 2022?

V letu 2022 vas bo očarala belina bele barve, ki bo enoletna barva podpore vaše duše. Je barva čistosti in vsebuje spekter vseh barv, ter nas razgaljeno pokaže kakšni smo v resnici, ko smo brez zunanjih mask. Bela barva nam je namenjena, ko delujemo in izžarevamo iskrenost in dobre vibracije. Spreminjala vas bo v osebo širokega obzorja, ki bo zmožna jasno spregledati vse dane situacije. Kljub svoji hladnosti vsebuje radost in dovršenost. Osvetljevala bo vaše misli, odstranila temačne sence in vaše včasih skrivnostno, nezaupljivo delovanje, ter višala inspiracijo in vam nudila za vas najboljše ideje. Podprla vas bo v iskanju kvalitete in širšega znanja. Je barva perfekcionistov, hkrati pa prinašalka miru. Povečala bo vašo fleksibilnost in vam dala možnost za novo, čisto, jasno in pregledno delovanje. Z pretiravanjem vibracij bele barve, lahko zapadete v pretiranega perfekcionista, zato jo uporabljajte zmerno.

Pripravljeno za Adriamedia