Dnevni horoskop za torek 15. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 15. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 15. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 15. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne bo vam najbolj jasno, zakaj se vam določene stvari pojavljajo in ponavljajo. Niti se ne trudite preveč, da bi vse skupaj razumeli, ampak se enostavno prepustite.

Horoskop nasvet za današnji dan: V prijateljski ter družinskih odnosih lahko pričakujete zanimive in pestre ideje, ki vas bodo še kako pritegnile.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.
Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost.

Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Kaj pravi horoskop za torek 15. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Peter Žiža, slovenski nevrolog
  • Roger Bruce Chaffee, ameriški astronavt
  • France Cukjati, slovenski teolog, zdravnik in politik
  • Joyce Penelope Wilhelmina Frankenburg angleška filmska igralka
  • Chris Farley, ameriški filmski igralec, komik

Na današnji dan je nad Čeljabinskom, Ural, Rusija, eksplodiral okoli 10.000 ton težak meteorit, poškodovanih je več tisoč ljudi in zgradb. Rodil se je Kuki Šuzo, japonski sodobni filozof in William Henry Pickering, ameriški astronom. Rodila se je tudi slovenska plavalka Alenka Kejžar in angleška igralka Claire Bloom. Umrl je Gotthold Ephraim Lessing, nemški dramatik, filozof in Matija Gubec, hrvaški kmečki upornik.

Viziji mora slediti konkreten podvig. Ni dovolj, da zremo v stopnice pred sabo, moramo zakorakati po stopnicah.

Vance Havner
Kakšen dan lahko pričakujete?

Dnevni horoskop napoveduje dan poln optimizma in spontanih odločitev.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj vas v notranjosti muči, želeli si boste razčiščevanja, vendar bo zaradi energije lune v levu potrebno izbrati primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite bolj prilagodljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub odločni vibraciji lune v levu se boste po tihem začeli spraševati, če je to kar doživljate sploh tisto, kar si želite. Če se vi dobro počutite, je to vse, kar je pomembno, zato nikar ne komplicirajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zahtevali boste dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje, ki se mu spretno izognite, saj vas lahko označijo za neodgovorne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zakaj se ne bi sedaj, ko boste z luno v levu bolj samozavestni dotaknili čustvenih težav. S potrpežljivostjo boste počasi prišli do odgovora, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določena oseba vas bo s svojimi argumenti razjezila, zato morate ohraniti trezno glavo. Veliko se boste na kariernem področju pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene situacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite s pomočjo lune v levu bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi želeli. Prihajalo bo do nesporazumov, ki so zaenkrat manjši, a če jih ne boste reševali, se bo vse skupaj stopnjevalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najprej boste zaradi nenadne spremembe presenečeni. Sledil bo vznemirljiv razplet, posebno glede odnosov z nekom, ki je že nekaj časa skrivnosten. Vzpostavljeni bodo idealni pogoji za uspeh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Manjši konflikt se bo začel nedolžno, vendar bo zaradi lune v levu prerasel v spor in vam pobral veliko energije. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do tega, kmalu spremenile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priporočljivo bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate tam kjer vas ne sprejemajo. Manj kot bo prepiranja, manj nemirni boste. Uredite svoje nato pa se umaknite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji. Preveč ste strogi in zapeti v svoja merila, zato je čas, da nekoliko sestopite in se predate bolj igrivemu in predvsem razigranemu tempu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V zapleteni zadevi boste uspeli poiskati rešitev, čeprav so le redki verjeli, da vam bo resnično uspelo. Če se boste znali upreti skušnjavam, ki se bodo vrstile, se vam bo posrečilo neuresničljivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločili se boste za več dela, predvsem zato, ker nočete biti odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o določeni zadevi, saj bo ta prednost tista, ki vas vodi k realizaciji.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 14.2.-20.2.22