LEV: LETNI HOROSKOP 2022

  Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje lev
  Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje lev

  Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje lev

  Predviden čas branja: 10 minut

  Ujemite pravo priložnost, morda tisto, ki ni v ospredju in ne obljublja samo materialnega zadovoljstva. Tudi če boste v ljubezni nihali, se boste še vedno znali postaviti zase ter si izboriti svoj prostor pod Soncem, vašim vladarjem. Tihe misli, ki se bodo prepletale nudijo prave odgovore na vaša globoka vprašanja.

  LJUBEZEN IN ODNOSI

  Čeprav ste levi že utrujeni od nedorečenih odnosov, si boste v prvem delu leta še vedno dovolili, da vztrajate, tudi če se vam podirajo tla pod nogami. Vsi vam bodo govorili kako močni ste, saj ste vendar lev, vi pa se boste na področju ljubezni počutili tako majhni, boječi in dvomljivi. Morda potrebujete le namig, ali pa kritiko nekoga, ki vam veliko pomeni. Če si boste dovolili slišati resnico prihaja priložnost v aprilu. Najprej vas bo vse skupaj trdo zadelo, nato boste začeli razmišljati globje, pod površjem.

  Leto 2022 nikakor ni čas velikih sprememb v ljubezenskem življenju.

  Tam kjer ste, se bo vaša jeza stopnjevala in se prepletala z usmiljenjem, ključe od vrat pa boste imeli samo vi. Vmešavanje tretje osebe lahko če ne boste dovolj prisluhnili ljubljeni osebi povzroči težave in nesporazume. Hrepeneli boste po tem, da bi v odnos povrnili energijo ki je bila prisotna na začetku. Poročeni boste začeli v zadnjih mesecih leta razmišljati o širitvi družine. Samski pa se boste morali še posebej v jesenskem obdobju truditi, da ohranite ravnovesje, saj se bo vse skupaj vedno ko bo že kazalo na srečo prevesilo v kakšno neugodno okoliščino. Čas je da nehate iskati, ter da se raje prepustite.

  Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje lev

  KARIERA IN FINANCE

  Ker ste si v zadnjem času zaradi svojega nenehnega prodiranja na področju kariere nabrali kar nekaj zamer, vas bo razveselila novica, da vam bo planetarna energija že v začetku leta pomagala izboljšati odnos z nadrejenimi in sodelavci. Lažje se boste povezali tudi pri težjih nalogah in situacijah, kar je vaša odlična odskočna deska, da se vam do konca leta morda obeta tudi kakšno napredovanje, ali pa vsaj nagrada. Skozi vse leto boste deležni finančnih sredstev in duhovnih prizadevanj, kar vas bo navdalo s ponosom. Jupiter v ribah povezan z vašo prvo in tretjo hišo prinaša jasnost, dobitke ter srečo pri vlaganjih in raznih pomembnih dogovorih.

  Vendar ne bodite popolnoma brezskrbni, saj vam, če boste prestopili pravo mero Saturn prinaša skrbi, težave pa bi se zaradi odklanjanja lahko celo povečale.

  Dovolite si odlično obdobje za delo s kovanjem dolgoročnih ciljev za prihodnost. Prav tako vas bo mikalo izobraževanje, še posebej tiste, ki o tem že dlje časa razmišljate, pa ste vedno nekako odlašali. Bistveno je, da se držite obveznosti, ter da ste točni in ne delujete kot kralj, ki se obnaša kot da mu vse pripada. Pričakujte nekaj možnosti za povečanje dohodka, ne bo pa vam uspelo uresničiti vseh sanj, vendar se s tem ne boste obremenjevali, saj bo skozi vse leto znano da ste uspešni in kar je za vas zelo pomembno, boljši od drugih. Jupiter vas bo obsipal z diplomatskim pristopom in s tem, da boste v vsaki kočljivi situaciji optimistično verjeli da se bo rešila v ugodni smeri. Za nakup novega doma ali zemljišča leto ne bo najbolj primero, saj bi vas lahko zavedel prevelik optimizem s pomanjkanjem realnih zmožnosti.

  DRUŽINSKO OKOLJE

  Z izzivi, ki bodo povezani z družino, takšni in drugačni se boste spopadli samozavestno in pozitivno. Zanimivo družabno življenje, srečnejši trenutki v družini in dobre energije prinašajo razumevanje še posebej v sredini leta, ko boste zelo navdušeni in prilagodljivi. Če se boste v odnosih držali pravil, se lahko izognete negativnosti, ki se bo pojavljala v mislih. Uporabite vse življenjske lekcije, naučene v preteklih letih in nikar ne ponavljajte že storjenih napak. Osebnost se bo v očeh tistih ki so vam resnično blizu izboljšala. Nekateri prepiri z ožjo družino bi vas lahko v decembru, ko se vam ne bo zdelo vredno da bi nekoga skušali razumeti razburili. Priporočljivo je, da v tej fazi ostanete mirni in uživate v harmoniji domačega okolja. Predvsem pa bodite bolj obzirni do tistih, ki jih imate radi.

  Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje lev

  ZDRAVJE IN POČUTJE

  Naporno življenje v vseh pogledih prinaša tudi nekaj zdravstvenih zapletov. Najbolj pogoste bodo v prvi polovici leta zdravstvene težave zaradi pretiranega dela, kot so pordele oči, zamegljen vid, razdražen želodec ali glavoboli. Med vožnjo morate biti še posebej previdni, saj boste v mislih večkrat odtavali. Bodite v jeseni, ko telo ne bo v najboljšem stanju bolj pozorni na prehranjevalne navade, ter na vnos tekočine. Izogibajte se hrani, ki lahko poslabša obstoječe stanje in poudari kronične bolezni. Kljub temu, da boste večkrat prepričani, da zmorete sami, se odločite za posvetovanje z zdravnikom in si ustvarite bolj zdrave življenjske pogoje. Prenehanje kajenja vam lahko prinese veliko olajšanje.

  MINI HOROSKOP

  JANUAR

  Ne sprašujte preveč, raje sami poiščite odgovor, saj boste le tako prišli do pravih informacij in resnice. Odnosi na delovnem mestu bodo turobni, zaradi česar se vas lahko dotakne pesimizem. Ne vdajte se, ampak skušajte biti vi tisti iniciator, ki vse skupaj vodi k bolj svetlemu razmišljanju. Nakopičena čustva lahko konec januarja udarijo na plano.

  FEBRUAR

  Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero borbenosti se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate. Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti. Vse kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa v ospredje. Borili se boste s sabo in svojimi nemogočimi zaznavami, ki vas bodo v zadnjih dneh februarja, ko bo Sonce v ribah močno presenetile.

  MAREC

  Odnosi z brati in sestrami se lahko prelevijo v pravo dramatično situacijo, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte. S Soncem v znamenju rib stopa v ospredje področje komunikacije. Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem ter finančnem področju. Konec meseca prihajajo bolj praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči, predvsem za delo intelektualne narave.

  APRIL

  Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog z veseljem sprejeli.  Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno prepričani vase in v svoje odločitve. Vpliv Sonca v znamenju ovna prinaša hitrost, agresijo ter izredno fizično zmogljivost. Pričakujte tudi močno voljo, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne dotikajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji.

  MAJ

  Bodite v prometu nekoliko bolj previdni, saj boste na trenutke zelo nezbrani. Sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in ugodne zaznave, lahko vplivajo tudi na prihodnost. Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko odnose tudi poglobi. Čustvena situacija ne bo naporna, v njej se boste brez težav tudi znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše.

  JUNIJ

  Prihaja veliko razpršenega dogajanja, ki pa še ne bo deležno pravega epiloga. Poskočne, s simpatičnimi energijami obarvane misli vas bodo motivirale, da se zazrete v prihodnost. Dovolili si boste postaviti višje cilje, ter se nadzirati pri nepomembnih stvareh, kjer denar le polzi iz vaših rok, brez pozitivnega učinka. Konec meseca pričakujte odločitve in močno željo po tem, da se povzpnete k tistim ciljem, ki ste si jih že pred kratkim zastavili.

  Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje lev

  JULIJ

  Zadeve bodo zaradi vpliva Sonca v raku stekle lažje, popaziti pa bo potrebno na finance, saj vas nekaj močno mika, čas za večji nakup pa ni najbolj ugoden. Ljubezen bo ostala na točki ki vas ne bo najbolj navdihovala, ampak celo spravljala v dvome. V negativnem smislu pričakujte konec meseca povečano borbenost, s katero lahko nezavedno sprožite kakšno konfliktno situacijo.

  AVGUST

  Ne očitajte si svojih odločitev, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami. Planetarna kombinacija vas želeli ali ne vodi v resne odločitve. Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani. V negativnem smislu lahko hitro začutite breme ter povečano odgovornost, kar vam ne bo odgovarjalo. V domačem okolju se na čim bolj iznajdljiv način izognite raznim negativnim sumom in ne obrazloženim ter zoprnim slutnjam.

  SEPTEMBER

  Vpliv, ki ga boste deležni levi ustvarja srečna naključja, ki se bodo dotikala še posebej osebnega področja. Če si že nekaj časa želite napredovati, je sedaj več kot ugoden čas, da se vaše želje izpolnijo. V ljubezni boste simpatično naravnani, nagajivi ter pripravljeni na nenavadne korake, kar vodi k zbližanju z ljubljeno osebo. Zgodilo se bo nekaj posebnega, nekaj kar bo prebudilo vaše čustvene zaznave in vas hkrati notranje umirilo.

  OKTOBER

  Lažje kot v preteklih dneh boste prišli v stik s sabo ter s tisto globino, ki bi jo bilo potrebno predelati v smeri manj obremenjene prihodnosti. Čustvene zadeve bodo obravnave z nežnostjo ter s sočutjem, konfliktne situacije se proti koncu meseca oktobra umikajo. Zadeve, ki se odvijajo znotraj vas ne bodo prepričale, da bi sprejeli kakšno večjo odločitev na področju čustev, saj boste s Soncem v škorpijonu nerazpoloženi.

  NOVEMBER

  Odnosi se lahko obrnejo v zoprno smer, kljub temu vas to ne bo preveč vznemirilo, saj boste sami sebi zadostni. Najbolj pomembne bodo vezi, ki so povezane s starši, brati in sestrami. Lahko se tudi nekoliko zbližate. Konec novembra, ko bo Sonce v strelcu, se pripravite na lažje delovanje ter bolj tekočo in prodorno komunikacijo. Naredili si boste načrt, ki bo vključeval vse možnosti, tako predvidljive, kot tudi nepredvidljive.

  DECEMBER

  Obdani z motivacijo se boste lotili tudi težjih in kompliciranih zadev, ki jih boste znali kljub oviram popeljati do končne točke uspeha. Hitro in pogumno delovanje vas vodi k novim priložnostim, ki se bodo odpirale ena za drugo. Ne bojte se resnice, raje poiščite prave odgovore na kočljiva vprašanja in o njih tudi nekoliko bolj temeljito razmislite. Na področju ljubezni vam bo dovolj le prijeten kompliment in že se bodo kresale iskrice zadovoljstva.

  Levi, kaj je tisto, kaj bo v letu 2022 potrebno spremeniti?

  Levi, v letu 2022 bodite bolj ponižni in prilagodljivi.

  Levi, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

  Najbolj naklonjen vam bo mesec avgust, najmanj naklonjen pa maj.

  Pripravljeno za Adriamedia