S KATERIMI ZNAMENJI SE LEVI V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se levi v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se levi v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se levi v življenju ne ujemate?

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se s pogumnim levom v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od levov, morda preveč zaprta, težka, zakomplicirana, ali pa celo preveč naporna…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih lev najtežje razume ribo in raka, ki delujta povsem drugače, bolj zasanjano in počasi. Čeprav si lev želi biti z vsemi prijatelji blizu, mu to tudi z devico običajno ne uspe. Oven je ravno tako samozavesten, zato se z levom, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje, ker oba želita usmerjati. Tudi kozorog je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnosu lev porabi preveč svoje energije.

LJUBEZENSKI ODNOSI

Devica in lev sta ves čas v borbi

Lev je dostojanstvena pojava kralja živali, oznaka najvišje oblasti. Njegov vladar je Sonce, ki mu daje moč, energijo in samozavest. Njemu pravo nasprotje je Devica, ki je zaprta, nagnjena h kopičenju dobrin, pikolovska in velikokrat hrepeni po popolnosti. Ljubijo hvalo, alergične so na vsakršno kritiko in si ljubosumno prilaščajo središče pozornosti, s čimer lahko Leva popolnoma ogrožajo v poglavarski funkciji.

S katerimi astrološkimi znamenji se levi v življenju ne ujemate?

Po drugi strani lahko Devica v razmerju z Levom s svojim pretiranim razmišljanjem in analiziranjem v razmerju povzroči veliko nesporazumov in napetosti.

Levi so naravni in ne uporabljajo nizkih udarcev. Uspevajo s svojo iskrenostjo, izogibajo se prepirom, odprti so za prijateljstva v nasprotju z Devico, ki je zelo pikolovska, ljubosumna in prepotentna. Pretirava glede reda in čistoče, Lev se pa odlično znajde v neredu. Edini način, da lahko skupaj funkcionirata, je spoštovanje medsebojnih razlik. V nasprotnem primeru bo kralj živali kmalu pobegnil v drugo lovišče.

Škorpijonov ego je za leva premočan

Škorpijon je vodna žival, ki živahno biva med globokimi in tihimi vodami. Lev je pravo nasprotje Škorpijonu, ki je močan značaj, rojen, da življenje živi do skrajnjih zmogljivosti. Je znak moči, simbol Sonca in zlata. Lev je odprtega duha, dovzeten za nove ideje in izkušnje. Ima zelo dobro razvite komunikacijske sposobnosti, všečne ljudem, nasprotno od Škorpijona, ki je bolj dramatičen in impresiven. Oddaja in usmerja svojo vplivno silo po volji, vsiljuje svojo nemirno energijo in inspiracije.

Vse, kar počne, se mu zdi vredno in nujno.

Preden se česa loti, se najprej prepriča o uspehu. Med njima se vzpostavi veliko erotičnega naboja, ampak le za kratek čas. Škorpijon je tudi precej posesiven in zahteven, kar zna Leva zelo zmotiti. V tekmo, da preživita, bosta vložila veliko energije in kompromisov, predvsem bosta lažje delovala na delovnem področju kot v zasebnem partnerstvu. Nobeden od njiju ni pripravljen popuščati in se prilagajati, zato je zgolj prijateljevanje boljša izbira.

Ribice so za leva preveč zasanjane

Riba je znak vode, elementa, v katerem živi. Ima zelo krhko in čustveno naravo. Ni ravno odločna in marsikdaj se pusti nadvladati, kar pa Levu zelo odgovarja. Pasivnost in romantika združi oba v pestro razmerje. Sonce, vladar Leva, sproščeni Jupiter in sanjavi Neptun pa imata pod svojim okriljem Ribico in ta kombinacija med partnerjema lahko ustvari zelo visoko temperaturo. Sodita med dobre ustvarjalce, skupaj gojita ljubezen do fotografije in glamurja. Lev je najbolj srečen, če se nahaja v središču pozornosti, zato ga mora Riba sprejeti kot aktivnejšega in bolj uspešnega ter samozavestnejšega.

Levi so do odnosa z Ribo naravni in ne uporabljajo nizkih udarcev, za razliko od Ribe, ki se velikokrat počuti nemočno in v senci dogajanja.

Lev stoji trdno na tleh, bolj zaupa glavi kot srcu, Ribica pa razmišlja bolj neodgovorno in čustveno. Za zelo kratek čas si lahko celo izmenjata nekaj pozitivnih energij. Med Levom in Ribicami se vzpostavi zelo težka tekma za obstoj. V odnos bi bilo potrebno vložiti zelo veliko energije. Njuna skupna pot bi terjala ogromno kompromisov, več kot Lev zmore. Kljub velikodušnosti obeh sta znaka nekompatibilna.

S katerimi astrološkimi znamenji se levi v življenju ne ujemate?

KARIERA

Na področju dela in denarja se lev najprej znajde v konfliktu z rakom in ribo, saj sta prepočasna zanj. Leve na področju kariere nervirajo tudi strelci, ki želijo biti vedno v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezano še s financami, je najbolj čuden v levovih očeh stiskaški kozorog.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih levi niste najbolj kompatibilni z ribami, ki preveč stremijo k temu, da ohranjajo globino. Težko v družinskih odnosih sprejemate tudi vodnarje, ki radi kradejo pozornost. Na živce vam gredo tudi analitične device.

Kaj je tisto, kar leve najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Leve v odnosu z ostalimi znamenji najbolj spravi ob živce, da jim nekdo, ki jim je pri srcu ne zaupa.