Levi praznujejo. Kako jih presenetiti?

Samo razumevanje značilnosti in vedenja levov ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem prijetnim posameznikom, rojenim v ognjenem znamenju.

MAMA IN OČE ROJENA V ZNAMENJU LEVA

Mama levinja je vedno mladostna in vedno urejena, zato ji bo darilni bon za trgovino z oblačili še kako prav prišel, saj bo lahko sama izbrala artikel, ki ji je všeč. Obdarite jo lahko tudi z nakitom, ki pa mora biti eleganten, saj vendar potrebuje dodaten sijaj.

Zapestnica Odin

Njene najljubše barve so zlata, oranžna in rumena, darilo naj bo zavito elegantno. Očetu levu, ki je večen mladostnik lahko podarite tehnični izdelek, ali nov telefon, saj oče lev rad sledi modernim trendom.

Kupite mu lahko tudi kakšen pripomoček, vendar ne kosilnice, saj oče lev ni najbolj navdušen nad hišnimi opravili.

SESTRA ALI PRIJATELJICA ROJENI V ZNAMENJU LEVA

Sestra in prijateljica rojeni v znamenju leva sta ženski, ki se bosta razveselili vsake malenkosti. Čeprav delujeta kot kraljici, ju bo razveselila tudi roža v lončku, le cvetove mora imeti. Primerno darilo zanju so tudi razni kozmetični seti, saj radi preizkušata nove vonje, ali pa paleta ličil, seveda v svetlih, rahlo zlatih odtenkih. Podarite jima lahko Zapestnico, ki bo levinji prinesla dodatno moč.

PARTNERKA IN PARTNER ROJENA V ZNAMENJU LEVA

Vaši levinji podarite za rojstni dan nekaj posebnega, nekaj lepega, nekaj, s čimer se bo lahko pohvalila pred prijateljicami. Lahko ji kupite in podarite tudi kakšen par čevljev po zadnji modi, vendar le tiste, za katere vam je povedala, da so ji všeč. Če ne bo dobila glamuroznega darila, nikakor ne bo razočarana, saj je zanjo prvotnega pomena, da niste pozabili nanjo.

Zapestnica lev

Druženje z vami je za vašega partnerja leva, ko praznuje na prvem mestu. Pri izbiri darila je pozoren na to, če ste darilo res izbrali samo zanj. Če mu boste same skuhale razkošno večerjo, ga boste s tem presenetile veliko bolj, kot da mu podarite denar in prišepnete, naj darilo izbere sam.

BRAT ALI PRIJATELJ ROJENA V ZNAMENJU LEVA

Brat in prijatelj rojena v znamenju leva se bosta zelo razveselila kakšne dobre knjige, saj sta znana po tem, da rada delata na osebni rasti. Tudi parfum, seveda njun izbran, je odlična izbira za darilo. Primerno darilo je tudi Natalna astrološka analiza.

SODELAVEC ALI SODELAVKA ROJENA V ZNAMENJU LEVA

Sodelavec ali sodelavka rojena v znamenju leva bosta najbolj vesela šaljive majice ali skodelice z napisom kralj in kraljica sta rojena. Presenetite ju lahko tudi z unikatno voščilnico z njuno sliko, seveda takšno, da se boste zraven vsi skupaj nasmejali.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE LEVA