TEDENSKI HOROSKOP OD 14. DO 20. FEBRUARJA 2022

Tedenski horoskop od 14. do 20. februarja napoveduje prehod Merkurja v vodnarja
Tedenski horoskop od 14. do 20. februarja napoveduje prehod Merkurja v vodnarja

Tedenski horoskop od 14. do 20. februarja napoveduje prehod Merkurja v vodnarja

Predviden čas branja: 2 minutes

Ugodne vibracije Sonca v znamenju Vodnarja vodijo k aktivnemu delovanju, še posebej tiste, ki ste imeli še pred kratkim občutek, da se vam vse zadeve podirajo in da ne najdete pravega smisla. Izkoristite priložnosti, odprite se, predvsem pa bodite zadovoljni s tem, kar imate. Posvetili se boste tudi ljubljeni osebi in z njo skušali preživeti čim bolj nenavaden čas. Če ste bili do sedaj neopaženi, v ozadju, je sedaj pravi čas da priplezate na površje in se s svojim odličnim pristopom izkažete.

Če že dolgo razmišljate o vroči noči, je sedaj pravi čas, da se z ljubljeno osebo organizirate in uživate s polno paro.

Okrepljena bo tudi vaša samozavest, s katero se boste bliskovito želeli pomakniti naprej, žrtve vas tokrat ne bodo zanimale. Sočutja do soljudi bo do petka, ko Sonce nadaljuje gibanje v znamenju rib bolj malo, saj boste sami sebe postavljali na prvo mestu in v tem celo uživali.

Tedenski horoskop od 14. do 20. februarja napoveduje prehod Merkurja v vodnarja

Vzemite obdobje Marsa in Venere v znamenju kozoroga kot priložnost, da zadihate in popravite določene stvari. Vprašanja z avtoriteto se lahko pojavijo v ospredje, zaprta obravnava in zaključevanje pogodb je lahko odloženo za dalj časa, kar vas naj ne vznemiri. Ta vpliv govori tudi o potrebi po samodisciplini, ki bo še posebej močno izražena pri tistih, ki se vam v razmerju pojavljajo težave. Merkur, ki prehaja v znamenje vodnarja poudarja svobodne odločitve.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tednu pred vami?

Tedenski horoskop napoveduje, da Merkur v ponedeljek prehaja v znamenje vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku tedna se boste znašli pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, priznali si boste, da vas zelo bremeni. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogajanja na osebnem področju. Iz tega razloga glejte, da se ne boste prenaglili, četudi vas bo kombinacija planetov silila k temu da se premaknete naprej. S posebno nežnostjo in pozornostjo se boste konec tedna posvečali odnosom. Zelo pomembno vam bo, da prepoznate njihove potrebe in jih zadovoljite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Senzibilnost bo vaš ključ do uspeha, hkrati pa vas bo občutljivost vlekla k tlom. Včasih je bolje reči ne in si prihraniti mir. Ne odnehajte pri zastavljanju, saj ste šele začeli. Kmalu bo prišel trenutek, ko boste zmogli čisto vse. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji. Zavedati se morate, da imate dovolj poguma, da končno naredite kar ste se odločili. Premišljevali boste o osebi, ki se je dotaknila vašega srca. Tehtanje med razumom in čustvi vam bo vzelo kar nekaj časa. Na koncu boste ugotovili, da predati se čustvom ni nekaj slabega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustveno boste v tednu pred vami stabilni. Povezovali se boste, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. V vaši družbi bo prijetno. Na obzorju je sredi tedna zaradi vpliva Polne lune oster nesporazum z avtoriteto, ki se lahko dolgo vleče. Dobro bi bilo, da se umirite in počakate na ugodnejši trenutek za drzne poteze. Malce bolj sproščeno vzdušje v nedeljo vas bo navdajalo z mirom in harmonijo. Morda vam celo uspe ponovno najti duševni mir, ki ga že nekaj časa tako močno potrebujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav bo srce v sredini tedna utripalo za stvari bolj romantične narave, se boste morali bolj ukvarjati z delom. Žal bo treba tudi zategniti pas. Zavedate se, da imate velike načrte in gojite veliko upanja, hkrati pa čutite, da trenutek za pravo potezo še ni prišel. Vaše sanje bodo morale počakati. Obsedeni boste z mislijo, da niste dovolj dobri. Na ljubezenskem področju pričakujte konec tedna zanimiv čas, ki zna vključevati veliko strast in poglobljenih pogovorov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veselje povezano s čustvi bo zaradi ugodne planetarne kombinacije še naprej vaša prioriteta. Ljudje vas bodo težko spravili v slabo voljo, saj boste cveteli od zaljubljenosti. Če se nahajate v zmedenih okoliščinah, se boste počasi začeli umikati od vpletenih in si črtati svojo pot, ki bo veliko bolj čista in iskrena. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni pogovorom. Vaš položaj se menja, in sicer se bo od vas pričakovalo več kot doslej, morda zaradi tega, ker naj bi prav vi znali najti izhod iz zagate, v kateri se je znašla celota. To je posledica vaših komunikacijskih in filozofskih sposobnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Romantika z dobrosrčno osebo, ki jo že poznate, je v ponedeljek na dan zaljubljenih neizogibna. Mikajo vas nenavadni finančni podvigi, ki bi jih bilo vredno prespati, tudi večkrat. Tudi če sprejmete odločitev zdaj, ne bo povsem trdna. Vsem pokažite, da ste vsak trenutek pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili. Naj vas ne bo strah biti popolnoma očitni glede tega. Nekoliko nepričakovano vas bo konec tedna zmedlo nekaj, kar naj bi lahko že zdavnaj rešili. Poskusite se zbrati in nikar ne popustite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na dan zaljubljenih bodite preprosto to, kar ste in uživajte pri tem, brez da bi se ozirali na vplive okolice. Če vam družba ne bo všeč, jo poskusite čim prej zamenjati.  Pozorni bodite ob dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Tokrat boste vsekakor bolj zbrani, najprej se osredotočite na pomembne zadeve, potem prihaja na vrsto še nekaj, za kar se boste borili. Pomembne opravke, ki se vrstijo,  boste postopoma prevzeli v svoje roke, saj vam to omogoča izredno dobra motivacija.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priložnost je tukaj, vse kar potrebujete je, da se podate v njo. Delujte z zaupanjem in samozavestjo, namesto v strahu in omejitvah. Večdnevno druženje z nekom vam bo v veliko veselje, saj ste imeli v zadnjem času zelo monotone odnose. V drugi polovici tedna se boste počutili izjemno ponosno in živahno, kar bo krepilo vaše zaupanje  na vseh področjih življenja. Začeli boste bolj ceniti svoje sposobnosti in svoj čas ter denar, zato se ne boste razprodajali, naučili se boste celo reči ne, ko bo to potrebno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sestavite misli in nikar ne bezljajte brezglavo sem ter tja. Prava sreča se nahaja v bližini, zato ne bežite od nje. Oseba, ki vam je tesno pri srcu se bo prijazno približala vašim željam in ustvarila pravo ljubezensko doživetje. Na področju kariere boste taktni in diplomatski, na trenutke tudi bolj strogi, kar lahko sodelavce močno preseneti. Znali se boste obrniti na tisto stran, kjer bosta prisotni resnica in pravica. laži in neiskrenosti tokrat ne boste prenašali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Trenutno stavite le na razum in zbranost, ki vam omogočata, da svoje delo brezhibno opravljate, čustvenih izpadov si ne boste privoščili. Najboljši rezultati se vam nakazujejo v sredo. Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to tokrat ne bo najbolj všeč. Občutek imate, da ste zopet nekako osamljeni in zdolgočaseni, kar se bo kmalu spremenilo v za vas boljšo smer. Ne spreminjajte odločitev, ki so pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša največ zadovoljstva in sreče.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezensko preizkušnjo boste na praznik zaljubljenih dobro prestali. Tokrat vam celo ustreza, da nasprotna stran ne bo najbolj budna. Končno se sami prebujate, želite si več, tudi na čustvenem področju. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje, ki vas nesebično spremljajo na vsakem koraku. Vikend bo zelo zanimiv, ker se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo ponovno prebujena strast. Zelo boste tolerantni in zaupljivi. Manjši čustveni dvom bo prinesla sreda, vendar nikar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sproščeno in romantično vzdušje. Nekdo vas ne razume najbolje, čeprav bo sledil dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Skoraj nič vas ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo.