Tedenski Lunin horoskop za obdobje 14.2.-20.2.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. februarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. februarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. februarja 22

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek vas bo zjutraj spremljal vpliv lune v znamenju raka. Čustva bodo prebujena, zaznavali boste vsako vibracijo, lažje se boste poglobili in se o vsem kar vas muči tudi pogovorili. Nato ob 12.17 uri prehaja luna v znamenje leva. Samozavest in ego bosta začela naraščati, sami sebi se boste zdeli najboljši, z veseljem boste delili prijetne komplimente. Tudi v torek lahko pričakujete optimistično obarvan dan z veliko energije ter dobro motivacijo.

V sredo nastopi Polna luna, zato ne bodite presenečeni, če vam bo vse težko in komplicirano.

Izogibali se boste resnemu delu in kočljivim situacijam, saj se ne boste želeli preveč vznemirjati. Notranje napetosti se lahko stopnjujejo, v kolikor vas ne bodo pustili pri miru. Pozno zvečer prehaja luna v devico, zato bo um analitično usmerjen. Misli in obremenitev se boste težje znebili.

blank

V četrtek in petek pričakujte zaradi lune v devici predvsem veliko zbranosti.

Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok, prejeli boste tudi kakšen kompliment. Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni. Na plano prihajajo  vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Z lahkoto se boste lotili dela in opravkov, sproščeno delovanje pa vam ne bo najbolj pisano na kožo.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice. Ukvarjali se boste s sabo in se bolj vneto lotili domačih opravkov. Zelo aktivni boste tudi pri kreativnih podvigih, ki vas bodo sproščali. Zaželeli si boste umirjenosti in globokih pogovorov, ki vas lahko pripeljejo do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj odločnosti. Na ljubezenskem področju boste čutili, da ste ljubljeni in zaželeni, zato bo vse potekalo tako kot mora.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ČESA, KO GOVORIMO O LJUBEZNI, NE PRENESEŠ GLEDE NA ZNAMENJE?