ČESA, KO GOVORIMO O LJUBEZNI, NE PRENESEŠ GLEDE NA ZNAMENJE?

Kaj je tisto, kar te v ljubezenskih odnosih najbolj razjezi glede na astro znamenje v katerem si rojena?
Kaj je tisto, kar te v ljubezenskih odnosih najbolj razjezi glede na astro znamenje v katerem si rojena?

Kaj je tisto, kar te v ljubezenskih odnosih najbolj razjezi glede na astro znamenje v katerem si rojena?

Predviden čas branja: 5 minutes

Vsaka izmed nas ima, ko govorimo o ljubezni in razmerjih določene želje in pričakovanja, po katerih hrepeni. Prav tako nas določene stvari v ljubezni zmotijo. Kaj je tisto, česar glede na astrološko znamenje v katerem si rojena ne preneseš?

OVNICA

Ovnica je tista, ki želi ohraniti svojo neodvisnost, tudi ko je v razmerju. Ne preneseš moških, ki ne razumejo da potrebuješ prostor, svobodo in da je tvoja odločitev tista, ki je nima smisla spreminjati. Ti enostavno nisi pripravljena vsega početi skupaj, potrebuješ čas zase.

BIKICA

Ne preneseš fantov, ki ne želijo izražati svojih čustev in se izogibajo poglobitvi. Če ni na glas sposoben priznati ljubezni do tebe ter govoriti o stvareh, ki so mu resnično všeč potem je boljše, da se ti sploh ne približa, saj nejasnost in nedorečenost enostavno nista zate.

DVOJČICA

Čeprav bi večina žensk morda želela slišati vse podrobnosti o bivših, tebe resnično ne zanima, s kom je preživljal čas in kako preden je bil s tabo. Ne želiš da te primerja z drugimi, še posebej z bivšimi, saj se zavedaš, da si zanj edinstvena samo ti.

Kaj je tisto, kar te v ljubezenskih odnosih najbolj razjezi glede na astro znamenje v katerem si rojena?

RAKICA

Biti družinsko usmerjena je tvoja lastnost, zato ne preneseš da fant ne razume, da si močno povezana z družino, še posebej z mamo. Najbolj te odbije, če od njega slišiš kakšno pripombo v zvezi s tvojo družino, ki je zate sveta. Če želi biti srečen s tabo, mora sprejeti tvojo družino.

LEVINJA

Dlje ko si v razmerju z nekom, bolj udobno se počutiš, več dovoliš, vendar nikakor ne preneseš, da tvoj fant ob vsaki malenkosti izsiljuje z jokom. Ker si sama zelo stabilna in trdna, te jok moškega, če je prepogost močno znervira. Hitro boš, če preveč joče prekinila njegovo taktiko manipulacije.

DEVICA

Rada imaš resne odločitve, pomembne prelomnice in pripadnost, zato si precej žalostna in razočarana v kolikor tvoj moški ne želi poroke in se vsemu kar je z njo povezano izogiba. Zate je zmenek s fantom, ki sovraži poroko popolna izguba časa.

TEHTNICA

Alergična si na moške, ki mislijo da so najlepši, najboljši in da vedno vedo vse, tudi to kar je najboljše zate. Rada imaš samozavestne ljudi, ki te lahko vodijo, vendar je narcisoiden moški nekaj česar si nikakor ne želiš od sebi, saj bi porabila preveč energije.

ŠKORPIJONKA

Čeprav si prava prispodoba strasti, te najbolj odbija, če začutiš, da si moški od tebe želi samo spolnost, da je fokusiran samo na tvojo zunanjost, ne zanima pa ga, kaj se skriva pod površjem. Če te nikoli ne vpraša, kako se počutiš, kako nekaj doživljaš, potem ni primeren zate.

Kaj je tisto, kar te v ljubezenskih odnosih najbolj razjezi glede na astro znamenje v katerem si rojena?

STRELKA

Za večino žensk je proces urejanja lahko dolg, zate pa nikakor, saj si hitra in zato ne preneseš moških ki so celo večnost v kopalnici, ki ne vedo katero majico izbrati, skratka tistih, ki glede zunanjega videza preveč komplicirajo in žensko ob sebi neprestano kritično ocenjujejo.

KOZOROGINJA

Lepo je, da zna moški poskrbeti zate, da te kam povabi, da plača večerjo, vendar ne preneseš občutka, da bi bila finančno odvisna od partnerja, zato bežiš pred tistimi, ki želijo vse finančne vajeti držati v svojih rokah. Če ti nikoli ne dopusti da bi plačala, boš razmislila o dolgoročnem nadaljevanju.

VODNARKA

Najbolj te odbijajo moški, ki ne znajo ali ne želijo sprejeti tvojih prijateljev in razumeti, da so le ti tvoja življenjska poslastica, ki se ji nikakor ne boš odrekla.  Z raznimi pripombami, kakšni so tvoji prijatelji, ki jih imaš ravno zaradi teh lastnosti najraje, te bo samo odbil od sebe.

RIBICA

Ker si zelo globoka in topla, potrebuješ pozornost, pogovor in predvsem to, da ti ljubljena oseba prisluhne. Ravno zato te najbolj odbijajo moški, ki ves čas brskajo po svojem telefonu, medtem ko jim ti razlagaš pomembne stvari in pričakuješ odziv. Ves čas ima telefon v roki, ko pa ga kličeš se ne javi. Takšen moški enostavno ni primeren zate.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si