Ko zvezde plešejo… 12 znamenj se predstavi na plesišču.

Zvezde plešejo, preverite kako se znajo vrteti astrološka znamenja na plesišču. Horoskop in ples – kako vam gre od nog? Kakšni plesalci so posamična znamenja zodiaka in kateri ples jim je najbolj pisan na kožo? Škorpijon in lev se bosta vedno odlično znašla na plesišču, a pozor – lahko ju pohodita neroden strelec ali kozorog.

Oven

Ples je odlična vadba za ovna, ki je vedno pripravljen na športne in ostale dejavnosti, saj mu prinaša zadovoljstvo in veselje ter nova poznanstva. Ker je ovnov korak dinamičen in odločen, je sicer dober plesalec, vendar bolj v zvrsteh, ki ne zahtevajo preciznih gibov, saj se težko drži pravil, kjerkoli se pojavi.

  • Najljubša izbira: rock’n’roll

Bik

Bik je bolj ležerne in uživaške narave, zato se bo sicer zavrtel v ritmu, vendar se bo hitro tudi odpravil za mizo, kjer je dobra hrana in pijača. Umirjeni plesni koraki so mu pisani na kožo, vendar se hitro začne dolgočasiti. Bikica, ki rada izžareva svojo privlačnost, se bo popolnoma zlila z živahnimi ritmi in pozabila na okolico.

  • Najljubša izbira: orientalski ples

Dvojčka

Dvojček se tudi skozi življenje izraža skozi ritem glasbe in je popolnoma usklajen z njo. Ta priljubljena oblika rekreacije in druženja je zanj najboljša izbira, da pozabi na težave in se svobodno prepusti ritmu. Spontano samo izražanje bo dvojčkov um popeljalo v čudovite energije in boljše počutje. Malce neroden, vendar simpatičen plesalec.

  • Najljubša izbira: latino
blank

Rak

Tako kot se v naravi vse dogaja v ciklih in ritmu, je ta ritem prirojen tudi raku. Ritmično zaporedje gibov z očitnim zadovoljstvom izvaja že kot majhen otrok in ples je njegovo zdravilo, njegov smisel. Njegovi koraki so nežni in čutni, tudi rakica je plesalka, ki si jo boste zagotovo zapomnili po njenih prefinjenih gibih.

  • Najljubša izbira: swing

Lev

Lev rad pleše. V njem je nakopičena prirojena potreba po ritmičnem gibanju, izstopa tudi potreba po izživljanju viška energije. Opojen učinek plesa lahko leva privede do stanja vznesene zavesti. Samozavesten, temperamenten plesalec z odločnim korakom, ki mu ženska težko sledi. Tudi levinjo je med plesom težko zmotiti.

  • Najljubša izbira: salsa

Devica

Devica pleše običajno iz potrebe po izražanju čustev ter zaradi nagona za igro in posnemanje, ki je pri njej močno izražen. Njeni koraki so premišljeni, zato na plesnih vajah včasih težko sledi, saj je ves čas obremenjena, če so njeni gibi pravi ter seveda, če jo kdo opazuje. Ples je zanjo le še eno opravilo.

  • Najljubša izbira: twist

Tehtnica

Tehtnica obožuje ples, kjer izraža svojo potrebo po estetskem oblikovanju. Njeni koraki so natančno začrtani, vendar še vedno lahkotni. To je plesalka, ki jo boste z lahkoto vodili in usmerjali. Moški je plesalec, ki vas bo prepričal s svojimi elegantnimi koraki in na plesnem tečaju bo to zagotovo najbolj iskan plesalec.

  • Najljubša izbira: tango

Škorpijon

Škorpijon je strasten vedno in povsod. Ker ples združuje umetnost in šport, je to zanj perfektna izbira. S plesnimi gibi škorpijon razvija ravnotežje in koordinacijo, izboljšuje gibljivost, večkrat pa tudi očara kakšno plesalko, ki mu sledi tudi ko odide iz plesišča. To je škorpijonova vadba za moč, ki mu prinaša zadovoljstvo in veselje.

  • Najljubša izbira: flamenko
blank

Strelec

Strelec s plesom ne razgibava le telesa, temveč uri in razgibava tudi svoje vedno aktivne možgane. Strelčev ples mora vsebovati ogrevanje, tehniko, plesno gibanje in na koncu ohlajanje, saj izbere vedno kakšnega s pridihom adrenalina. Ples je njegova duševna hrana, ki jo nujno potrebuje v življenju.

  • Najljubša izbira: hip-hop

Kozorog

Kozorog običajno pleše zaradi urjenja spomina, boljše zbranosti, telesne pripravljenosti in izboljšanja svoje stabilnosti. Velik poudarek pri kozorogu, ko govorimo o plesu je na motivacijskem povezovanju z drugimi plesalci, kar običajno kozoroga, ki ni najboljši plesalec pripelje do sklenitve novih prijateljstev.

  • Najljubša izbira: charleston

Vodnar

Če je vadba dolgočasna, vodnar v njej ne bo vztrajal dolgo časa, ples pa zanj skorajda ne more biti dolgočasen, saj vključuje zelo raznolike gibe in razsežnosti. Ples je za vodnarja, ki je pri korakih malce površen tudi družabno doživetje, zato so zanj tečaji odlična izbira. V prostoru ljudi, ki imajo podobne interese, bo vodnarka z veseljem zaplesala.

Ribi

Plesa lahko ribici, ki uživa v nežnih ritmih nadomesti ostale športe, ki so klasična izbira. Prinaša ji nove izzive, nova poznanstva in razigrane izkušnje. Njen korak je intuitivno voden in premišljen. Na kožo so jim pisane vrste plesa, kjer lahko izrazijo svoje občutke. Ko se povežejo z glasbo, se znajo popolnoma prepustiti.

Katera astro znamenja so najboljši plesalci?

Najboljši plesalci zodiaka so dvojčki, strelci in ribice.

Katera astro znamenja so med plesom simpatično nerodna?

Simpatično nerodni ste med plesom ovni, biki in vodnarji.

Članek je bil objavljen Govori.se