Kateri je najboljši ustvarjalni navdih za vaše astrološko znamenje?

Katero področje ustvarjalnosti je tisto, ki je vašemu znamenju resnično pisano na kožo? To je področje, kjer ste lahko v življenju uspešni, področje, ki lahko sprosti vaše misli, vas navdihne in področje, s katerim lahko preko hobija morda tudi zaslužite.

PLES JE MOJA POEZIJA

STRELKA, RAKICA, LEVINJA

Vaš prosti čas je tisti čas, ko se resnično sprostite, saj je vaše življenje hitro in dinamično. Plesni ritmi vas popeljejo v nove razsežnosti, glasba prebuja vse vaše čute. Ples je vrsta izražanja, umetnosti in zabave, ki vam nudi dobro energijo ter pravo sprostitev.

Kateri je najboljši ustvarjalni navdih za vaše astrološko znamenje?

To je vaša govorica telesa, ki se izraža skozi ritem glasbe in predstavlja vaš stil ter notranje zadovoljstvo. Zelo dobro se zavedate, da plesni ritmi krepijo telo in duha.  Ples prežene vaš strah ter dvome in vam riše navidezne meje svobode. Močna usklajenost telesa in duha je za vas izbira, ki vas vodi v neverjetno ustvarjanje in sprostitev.

  • Znana levinja: Martina Plohl

SLIKANJE IN RISANJE ME NAVDIHUJETA

RIBICA, TEHTNICA, BIKICA

Slikarsko platno ali risalni blok je nekaj, kar za vas, ki ste rojene v znamenju ribi, tehtnice ali bika predstavlja nujno zlo. Po napornih trenutkih se najraje zaprete v svoj prostor in začnete ustvarjati.

Kateri je najboljši ustvarjalni navdih za vaše astrološko znamenje?

Zanimivo je, da vaše slike in umetnine, ki jih ustvarite izžarevajo tudi vaše počutje, tako lahko kasneje delate na tem, da se povežete s svojimi sikami in iz njih izluščite globlje bistvo. Povezovanje z umetnostjo je za vas nekaj pomembnega, nekaj za kar si vedno vzamete čas, tudi če morate zato izpustiti kakšno srečanje ali zmenek.

  • Znana tehtnica: Metka Krašovec

TELOVADBA ME OHRANJA VITALNO

OVNICA, KOZOROGINJA, DEVICA

Ste prave navdušenke nad gibanjem, ki je vaša najljubša zaposlitev, ko ste proste. Držite se urnika vadbe, iščete nove načine, ki bi lahko bili še bolj učinkoviti. Sproščanje s pomočjo gibanja je dejavnost, ki vas ohranja vitalne, zdrave in nasmejane.

Kateri je najboljši ustvarjalni navdih za vaše astrološko znamenje?

Znate spodbujati in navdihovati, zato ste tiste, ki bose tudi prijateljico znale prepričati, da je telesna vadba najboljša sprostitev in zelo učinkovit način za preživljanje prostega časa. Z veseljem spremljate razne nove načine vadbe in tako popeljete svoj hobi, ki ga obožujete v nove razsežnosti.

  • Znana kozoroginja: Petra Majdič

RAČUNALNIK JE MOJA SPROSTITEV

DVOJČICA, VODNARKA, ŠKORPIJONKA

Za rojene v omenjenih znamenjih je najboljša sprostitev in zabava, ko ste proste računalnik, z vsemi razsežnostmi, ki jih ponuja. Oblikovanje fotografij je za vas prava oblika sproščanja, saj vaše misli budno sledijo idejam, ki jih s pomočjo miške prenesete v čudovite stvaritve.

Kateri je najboljši ustvarjalni navdih za vaše astrološko znamenje?

Vešče ste tudi v drugih računalniških programih, ki jih drugi morda uporabljajo za delo, za vas pa je to najboljši navdih, ki vas vodi k temu, da za nekaj časa izbrišete hitenje, stres in razne obremenitve.

  • Znana vodnarka: Nataša Prosenc Stearns

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KAKO PREBUDITI SVOJ SKRITI USTVARJALNI TALENT?