Česa ognjena znamenja ne marate? Preverite!

Če ne želite biti jezni, razočarani ali neizpolnjeni, se ne spuščajte na področja, ki vam enostavno niso pisana na kožo, saj bi zanje porabili preveč energije. Podajamo vam nekaj smernic, malo za šalo, malo zares, kaj vašemu znamenju ni najbolj pisano na kožo. Torej, česa ognjena znamenja ne marate?

OVEN

Vse, kar je tiho, pasivno, brez izzivov, takšno okolje ovna dobesedno plaši. Kjer ni akcije, ni življenja, je njegov večni moto, zato zanj umirjene delavnice niso najbolj primerne. Če boste poskušali stopiti v poslovne vode ali hobi, zaradi nekoga drugega, ali pa zato, ker je nekdo tako rekel, vam prav tako ne bo uspelo. Delovna mesta in hobiji brez dinamike preprosto niso v vaši naravi, zato je bolje, da takšnih delovnih mest ne sprejemate. Prav tako vam ne ležijo dolgoročne, rutinske naloge, pri katerih se rezultati relativno hitro ne pokažejo.

Področje, kjer se zares ne znajdete: vnašanje podatkov
Področje, ki vas ne zanima: zgodovina

Preberite tudi PONOSEN OVEN IN PONOSNA OVNICA

LEV

Delovna mesta, kjer so bili zavrnjeni, stran od oči drugih ali strogo v samoti bodo uničila skoraj vsakega leva. Delo v zaprtih ustanovah, kot so bolnišnice, zapori, laboratoriji, inštituti ali podobno, so za leve kot nočna mora. Prav tako jim ne ustrezajo dejavnosti, pri katerih ni prisotne strasti ali dolgočasna rutina brez kreativnosti. Lev se bo potrudil, da bo vnesel v svoje okolje veselje in svežino, če tega sodelavci in nadrejeni ne sprejmejo, bodo naleteli na odpor in frustracije.

Področje, kjer se zares ne znajdete: delo v zaprtih in temnih prostorih
Področje, ki vas ne zanima: arheologija

Preberite tudi ODLOČNA LEVINJA JE ŽENSKA, KI SE ZNAJDE SAMA

Ognjena znamenja
Ognjena znamenja

STRELEC

Vse, kar nima globine, višine, širine in razdalje bo uničilo skoraj vsakega strelca. Njihove dejavnosti morajo vsebovati vse te razsežnosti, kot tudi možnost razvoja v dolgih in nepredvidljivih poteh. Vse dejavnosti, ki vključujejo natančnost, jasno opredeljenih pravil in odločnost, ovirajo vsakega strelca in blokirajo njegove najboljše lastnosti. Potrebujejo svobodo, in če je delo monotono in predvidljivo brez možnosti širitve in gibanja, je boljše, da ga ne sprejemajo.

Področje, kjer se zares ne znajdete: delo na uradnem okencu
Področje, ki vas ne zanima: hortikultura

Preberite tudi STRELCI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Povzeto po članku, pripravljenem za Sensa.si