Dnevni horoskop za torek 1. februarja 2022

dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop za torek 1. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 1. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 1. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prenehajte dvomiti. Z energijo Mlaja začnite zaupati in verjeti, da boste uspešni pri tem, kar vam je namenjeno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede ljubezni, čeprav jih navadno rešujete popolnoma sami.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Danes ob 06:46 uri nastopi Prazna luna Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Kaj pravi horoskop za torek 1. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Zlatko Zahovič, slovenski nogometaš
  • Tatjana Doma, slovenska dramaturginja
  • Gabriel Batistuta, argentinski nogometaš
  • Aleksander Šeliga, slovenski nogometaš
  • Harry Styles, član skupine One direction

Na današnji dan Slovenija ratificira evropsko ustavno pogodbo. Rodil se je Darren Fletcher, škotski nogometaš in Boris Nikolajevič Jelcin, ruski predsednik. Rodil se je tudi ameriški filmski igralec Clark Gable in monaška princesa Stephanie. Umrl je Blaž Arnič, slovenski skladatelj in Piet Mondrian, nizozemski slikar. Umrla je tudi gledališka igralka Mina Jeraj, članica Slovenskega mladinskega gledališča.

Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen.

Sebastian Kneipp
Kako bo na vas vplival Mlaj v znamenju vodnarja?

Dnevni horoskop napoveduje da bo Mlaj prebudil čustva in notranje zaznave.

Katera astro znamenja boste najbolj občutila vpliv Mlaja?

V današnjem dnevu boste najbolj občutili Mlaj rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 31. JANUARJA DO 6. FEBRUARJA ali KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odvrzite s pomočjo Mlaja zastarel pristop in si drznite nekaj novega, boljše se boste počutili. Tokrat je pomembno da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poiščite s pomočjo lune v vodnarju ustvarjalen načine, kako ponovno prižgati strast na področju dela. S spontanostjo lahko na dober način pritegnete pozornost in zdaj je pravi čas, da to storite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, saj lahko vpliv lune v vodnarju povzroča zmedo. Ne bodite presenečeni, če stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Ohranite zbranost in ne zaspite v svojih sanjah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihajajo ljubezensko obarvane vibracije, zato bodo vaša čustva z luno v ribah bolj intenzivna, po drugi strani pa boste nekoliko eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi vpliva Mlaja je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo možnost prejemanja ljubezni ter soočanja na tem področju, ki zadnje čase ni enostavno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Približala se vam bo oseba, ki ji boste ponudili pomoč. Pazite na finance, saj boste delovali preveč sproščeno, da bi opazili da nekaj ni ravno tako kot ste predvidevali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja. Dan, ki ga bo spremljal Mlaj bo v večini namenjen reševanju poslovnih in finančnih zapletov ter težav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi raztresenosti si lahko narobe razlagate resne namene osebe, ki se vam bo zaupala. Pazite, da ne bo kdo dobil napačne predstave o vas. Bodite previdni pri izbiri besed.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energija Mlaja, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Vezani strelci se lahko zvečer veselite vročih trenutkov, o katerih boste še dolgo premlevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse se bo z luno v vodnarju pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali, tudi na čustvenem področju. Izkoristite priložnost, nikar ne čakajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj. Dobre volje in sočutni se boste z veseljem odzvali in naredili kakšen pozitiven korak v pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na podaljšan delovnik, s številnimi obveznosti, ki jim tokrat ne bo videti konca. Za tiste, ki ste že zaljubljeni, bo dan zelo prijeten, samski pa boste malce razočarani.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022 ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 31.1.-6.2.22