TEDENSKI HOROSKOP OD 31. JANUARJA DO 6. FEBRUARJA

Tedenski horoskop od 31.1. do 6. 2.22
Tedenski horoskop od 31.1. do 6. 2.22

Tedenski horoskop od 31. januarja do 6. februarja napoveduje v petek direktno gibanje Merkurja

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce v znamenju vodnarja prinaša aktivno energijo, s katero se boste lahko izognili   ležernosti. Volja in moč bosta neustavljivi. Poskrbite tudi za družabno plat življenja, samote ne boste najboljše prenašali. Čas pred vami bo optimističen in usmerjen v zanimive podvige. Dolgčas se vas ne bo dotaknil, saj se boste znašli v vsaki situaciji in si znali na razigran način popestriti svoje življenje. V službi boste izstopili iz svojih okvirov skromnosti in tokrat boste pokazali kaj zmorete. Vsekakor boste želeli, da sta vaša delo in trud opažena. Pazite, da ne pretiravate, saj lahko dosežete ravno nasproten učinek, da vas vaša okolica ne bo upoštevala, saj se boste vedli nenaravno.

Merkur bo zaslužen za poslovne uspehe, ki bodo imeli pridih drugačnosti.

V tem času boste lažje uredili finance in si naredili skrben načrt za prihodnost. Mikalo vas bo tudi zapravljanje, vendar boste znali tokrat sami sebe postaviti na prvo mesto. Venera, ki se bo nahajala v kozorogu prinaša nekaj nedorečenosti in drugačnih pogledov v zasebne odnose. Bodite predvsem iskreni, popustljivi in prilagodljivi, le tako boste dosegli tisto, kar ste si začrtali.

Tedenski horoskop od 31.1. do 6. 2.22
Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje da se v petek Merkur začne gibati v direktni smeri.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo Mlaja v vodnarju boste v torek razmišljali o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi koraki, ki dišijo po tveganju še počakajte. Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da malce potrpite ter se prilagodite. Od vas se bo pričakovalo nekaj, česar niste pripravljeni storiti. Ne izogibajte se odprtemu pogovoru, ki bo marsikaj postavil v drugačno luč, saj gre za priložnost, da razčistite s starimi čustvenimi zamerami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili pomembno situacijo. Z Mlajem prihaja čas za izpolnjevanje nalog in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo na ljubezenskem področju. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje. Lotite se čim prej dela in naredite korak naprej. Če rešujete kakšne pravne zadeve, je bolje, da sedaj ne pospešujete stvari. Nekdo bo vztrajno terjal svojo pozornost in vas ves čas po tihem vznemirjal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustva bodo v začetku tedna premočna, vsekakor bolj glasna od razuma. Zato pazite na vsako besedo, ker okoliščine še niso takšne, da bi lahko prevzeli pobudo. Popazite na zdravje, ponavljajo se prehladi, ki so povezani s stresnim življenjem. Pojdite v naravo, poslušajte glasbo, skratka počnite tisto, kar vas razveseljuje in sprošča. Na čustvenem področju se boste konec tedna oddaljili od skritih želja ter zadihali realnost. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si tega ne boste privoščili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Samski raki, počasi se boste privadili na samsko življenje, vse dokler ne bo vanj posijalo sonce. Nikakor ne boste mogli razčistiti pomembnih zadev. Naj gre za ovire pri komunikaciji ali za nesporazum, potrebujete drugačen pristop. Vzemite si dovolj časa, tudi da počistite s preteklostjo in se počasi pomaknete naprej. Pri delu dobro nadzirajte svoje živčne izbruhe, da ne bo prišlo do kratkega stika. Premagajte hrepenenje po nerealnih ciljih, saj mnogi od njih nimajo prave zasnove.  Pogovor se bo sprevrgel v bitko interesov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zastavite si boste pravi cilj, vse je na vaši strani, posebno glede izpopolnjevanja. Dobro se počutite, čeprav vas obremenjuje še nekaj nujnih zadev. Računajte na nekaj zamud, posebno glede podpisovanja dokumentov in pogodb. Ne razmišljajte o izgovorih, kajti takoj bo očitno, kdo vam veliko pomeni. V petek boste popolnoma prepričani, kdaj je pravi trenutek za akcijo. Navdušili vas bodo ljudje, ki so spontani in odkriti. V njihovi družbi bo več kot prijetno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več truda bo vloženega v določeno zadevo, slajša bo vaša zmaga. Ostalo vam bo nekaj prostega časa, ki ga boste lahko namenili druženju z domačimi. V zadnjem trenutku si boste dovolili postaviti kočljivo vprašanje, čeprav vas spremlja močan občutek, da določenega pogovora ne bi smeli začeti, saj se vam lahko maščuje. Namesto pritoževanja pokažite več posluha. Najbolj zadovoljni boste v nedeljo tisti, ki se nahajate v resnem razmerju. Pri samskih bo bolj dolgočasno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja izrazit občutek za red na vseh področjih. Nase boste opozorili v situaciji, kjer bo to prišlo do izraza. Če boste začeli nekaj novega, pazite, da ne boste že na začetku prekoračili svojih finančnih zmožnosti. Morda boste morali načrtovati več manjših korakov do cilja. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, zato boste zadovoljni. Izžarevali boste odločnost, zato se vam nihče ne bo poskušal postaviti po robu. Zagnano se boste lotili opravkov. Sodelovali boste tudi pri reševanju težav, še zlasti kar se tiče domačih, saj ne boste prenesli, da nekdo krši njihove pravice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prva polovica tedna prinaša nekaj zmede. Morda boste v zadnjem hipu vskočili namesto nekoga, ki bo odpovedal. Kljub začetni tremi se boste znašli hitro in brez večjih težav. Delo se bo odvijalo v počasnem ritmu, a boste prepričani, da se bo vaš trud le na ta način obrestoval. Petek je prav čas, da se nekaj naučite, da privedete odnose na višji nivo, da razumete, kaj se dogaja in zakaj se dogaja. V nedeljo se boste odzivali nekoliko nenavadno, posebno tisti, ki ste samski in malce nezadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če boste znali prepoznati delovanje, boste začeli klobčiče niti odmotavati in vse se lahko izpelje po vaših načrtih. Nebo vam govori, da vztrajajte in ne obupajte prehitro. Zato dobro pa zaradi premalo zbranosti premislite, ko se boste lotili nečesa, kar ni lahek zalogaj. Vse lahko rešite, vaša naloga je le, da ohranite svoj notranji mir. Srečali se boste z mamljivo ponudbo, ki pa bi lahko postavila vaše življenje na glavo. Delovali boste po načelu, bolje vrabec v roki kot golob na strehi. Le ne zahtevajte preveč naenkrat, raje pazljivo prisluhnite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odgovor je praktično na dlani, le dotaknite se ga. V sredo boste zelo nervozni in vaš um bo deloval zmedeno. Toda že v petek se boste umirili in boste bolj celovito razmišljali o svojem življenju, o smislu svojega bivanja, o prihodnosti. Našli boste svoj notranji mir. Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili s svojo vsebino. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo morda zelo naporno in neizvedljivo. Veliko previdnosti bo potrebne, ko bo prišlo do odločitev glede zasebnega področja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če se vam zdi, da se vam ne dogaja veliko in da je vse skupaj enolično, ste preveč črnogledi. Obdajata vas prijateljstvo in ljubezen, za to bi morali biti usodi iskreno hvaležni in se zavedati, da je na svetu veliko več ljudi, ki jim to ni dano. Počasi se poskusite soočiti z vsem skupaj. Konec tedna prihaja nekaj težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete. Zdi se vam, da je vse skupaj zaman, saj oba vztrajata pri nasprotujočih si stališčih. Nedelja bo zelena luč za soočenje in rešitev za vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali še dodaten pomen, boste kmalu ostali sami. Raje se nekoliko prilagodite in sprostite in vse skupaj bo lažje, vi pa boste bolj optimistični. Petek bo namenjen romantičnemu srečanju, vendar pod pogojem, da se boste prepustili brez načenjanja težkih tem in razčiščevanja. V ljubezni boste konec tedna iskali zaščito in stabilnost, toda vseeno vam bo uspelo prodreti, tudi zato, ker bo ob vas prava oseba, ki vas bo podprla brez zadržkov.