Tedenski Lunin horoskop za obdobje 31.1.-6.2.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 31. januarja do 6. februarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 31. januarja do 6. februarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 31. januarja do 6. februarja 22

Predviden čas branja: 3 minute

V ponedeljek zjutraj se bo luna nahajala v znamenju kozoroga, zato boste usmerjeni predvsem v delo in finance. Zastavljali si boste velike načrte, ki pa se lahko že ob 1042 uri, ko luna preide v vodnarja razblinijo. Veliko bo govorjenja, manj bo konkretnih dejanj. Pomembna za vas bo predvsem napredna misel, ki bo gradila dolgoročne načrte, všeč vam bo vse, kar bo povezano s tehnologijo in napredkom. V torek, ko nastopi Mlaj se boste aktivno prebujali v pravem smislu. Ne boste več vzdržali, da vas drugi ne spoštujejo, zato se boste na ves glas postavili zase.

V sredo ob 11.59 uri prehaja luna v znamenje rib, zato pričakujte nežnost, prilagodljivost, toplino v odnosih in bujno domišljijo.

blank

Znali se boste usmeriti v situacije, ki so bistvene za osebni napredek, vendar ne preveč naporne za umirjene misli. Polni navdiha in umetniško razpoloženi boste z veseljem ustvarjali, um pa bo odprt za vsak namig iz podzavesti. Če se boste tudi v četrtek v določenih situacijah prepuščali samopomilovanju, se vam lahko vse skupaj zavihti v negativno smer. V konfliktih se ne boste najbolj znašli, težje se boste tudi v ljubezenskih odnosih prepustili strasti.

V petek ob 15.56 uri prehaja luna v znamenje ovna.

Odločitve bodo kar naenkrat zelo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili vase, povečana bo tudi samozavest. Če bo kdo preobčutljiv, ga boste postavili pred dejstvo, saj na dolga razpravljanja ne boste pripravljeni. Ker boste polni energije vas bo močno zmotila ležernost. Razveselili se boste prijetnih energij, ki vam bodo omogočile soočenja in veliko korakov, ki bodo hrepeneli po kančku tveganja.

Tudi v soboto in nedeljo boste z veseljem poprijeli za vse obveznosti, nič vam ne bo težko. Zelo boste v medsebojnih odnosih odzivni, vendar malce trmasti. Tokrat se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da skušate vse skupaj izboljšati.

Pripravljeno za Sensa.si