Dnevni horoskop za sredo 6. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 6. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 6. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 6. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odnosi z brati in sestrami, sodelavci in sosedi se lahko prelevijo v pravo dramatično situacijo, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujete lahko praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči za delo intelektualne narave. Bodite v prometu nekoliko bolj previdni, saj boste raztreseni.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Danes praznuje Pia Zemljič: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena. Je resna in delovna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo, ter v vsaki situaciji poskrbeti zase.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja v 8. Hiši, kar nakazuje, da jo odlikuje strast. Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Polna je dvomov, zato v življenju ves čas išče skrite motive in drugačne namene, kot se ji zdijo na prvi pogled. Veliko svoje energije usmerja v denar in materialne zadeve. V odnosih je prilagodljiva, vendar samo če ima občutek, da ji nasprotna stran ljubezen in bližino vrača v pravi meri. Če ima občutek, da nekdo do nje ni iskren, se je sposobna popolnoma umakniti, vendar o tem ne bo pretirano razglabljala.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Aleksander Ivanovič Gercen, ruski socialistični revolucionar
  • Anton Herman Gerard – Anthony Fokker, nizozemski letalski konstruktor
  • Robert Kovač, hrvaški nogometaš
  • Zack Braff, ameriški filmski igralec in režiser
  • Tanja Poutiainen, finska alpska smučarka

Na današnji dan so nemški vojaki brez vojne napovedi napadli Beograd in ga silovito bombardirali. Začela se je okupacija Jugoslavije. Film Šelestenje je zmagal na 5. festivalu slovenskega filma. Na pobudo Marka Natlačna ustanovljen Narodni svet za Slovenijo. Potres v osrednjem delu Italije terjal več kot 150 življenj. Rodil se je Aasmund Olavsson Vinje, norveški pesnik in William Hallowes Miller, britanski mineralog, kristalograf. Umrl je Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist in Matija Jama, slovenski slikar.

Kako boste danes delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste v službi raztreseni in površni.

Katera znamenja zodiaka boste danes zelo razigrana?

V današnjem dnevu boste najbolj razigrani rojeni v biku, raku in dvojčkih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022 ali KAKO BO VENERA V RIBAH VPLIVALA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadeve, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan. Luna v znamenju dvojčkov pa vas lahko zavede, da nekoga obdolžite po krivem, zato vse najprej preverite, preden napadete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakovali boste čustveno inspiracijo. Novi izzivi v vas prebujajo skrivne ljubezenske želje in sanje. Znali se boste prilagoditi, spraševati in se usmeriti izključno v bistvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izrazito boste čutili nekaj, kar pa žal ne bo realno. Zaupanje bo pravi ključ do zadovoljstva, saj vas bo popeljalo k bolj trdnim temeljem za prihodnje odločitve v zvezi z delom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vplivom lune v dvojčkih boste raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so pogumni koraki tisti, ki bi jim morali slediti. Največ dobrih novic in prijetnih komplimentov prihaja popoldne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pozitiven splet okoliščin lahko pričakujete, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni tudi na kakšen kompromis. V domačem krogu se bo vse skupaj vedno bolj zapletalo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub temu da prihaja zmedena energija lune v dvojčkih se čim prej osredotočite na bistvo. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi vse skupaj popestrili s kakšno hudomušno domislico.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z veseljem se boste zadrževali bolj v ozadju in le opazovali kaj počnejo ter govorijo drugi. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vrtinec zaljubljenosti vas bo ujel takrat, ko si boste dovolili biti razigrani in razposajeni. Nekdo vas budno opazuje in ni mu jasno, zakaj ste še vedno tako zelo zadržani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse kar je povezano s čustvi, se bo začelo vrteti v strastni smeri. Zadovoljni boste ter pripravljeni na nadgradnjo odnosa, ki vam lahko v prihodnosti koristi na več področjih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Številni posamezniki bodo hrepeneli po vaši družbi in nasvetih. Najlepše energije prihajajo, ko boste doživeli tudi nekaj prijetnih presenečenj, ki bodo v vas vzbudila željo po zadovoljstvu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomembno je, da sprejmete poučno izkušnjo. Iskrenost lahko z vplivom lune v dvojčkih izgubi svojo pravo moč. Nikar se ne trudite preveč prehitevati, ne bo vam uspelo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek, da nekomu pomagate ter da ste koristni bo izpolnil vse vaše ambicije. Ljubezen bo prepredena s prijetnim pričakovanjem noči. Počutili se boste zaljubljeno in zadovoljno.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 5.4. – 11.4.22 ali Mesečni horoskop APRIL 2022