KAKO BO VENERA V RIBAH VPLIVALA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Vpliv Venere v znamenju rib na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni
Vpliv Venere v znamenju rib na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni

Vpliv Venere v znamenju rib na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni

Predviden čas branja: 6 minutes

Venera se 5. aprila začne gibati v znamenju rib, kjer se bo nahajala do 2. maja. Zaradi njenega vpliva boš bolj duhovno povezana, hrepenela boš po tem, da bi našla namen in smisel v ljubezni. Tiste, ki uživate v romantiki se boste odlično počutile in tudi najbolj trda srca se lahko omehčajo. Energija rib prinaša frekvenco lahkotnosti, širitve in raztapljanja ega. Vzbudila bo občutke bližine in intimnosti, pa tudi občutek enosti. Čustvene povezave se lahko poglobijo. Vse se bo vrtelo okoli odpuščanja in sočutja. To je odličen čas za sprostitev kakršne koli napetosti ali zamere iz preteklosti. Kako pa bo Venera v ribah vplivala na vaše astrološko znamenje?

OVNICA

V aprilu manifestiraj svoje vizije. Ne boj se povedati, kaj želiš doseči. Ko se boš odločila in zavedala, kaj hočeš, je nemogoče da bi ti spodletelo. Zate bo ta tranzit zelo ugoden. Od iskanja ljubezni svojega življenja do razcveta v finančnih podvigih, vse bo šlo po tvojem načrtu. Profesionalno boš prejela priznanje za svoje trdo delo in sposobnost hitrega razmišljanja.

BIKICA

V obdobju z nežno Venero boš okrepila svoja prijateljstva. Edino opozorilo je, da boš morda ugotovila, da te je nekaj tako imenovanih prijateljev ogovarjalo za hrbtom. Ne pristopaj k temu agresivno, saj se bo s časoma odnos zopet obnovil. Dobra novica je, da boš v tem obdobju rešila veliko stvari in ugank. Predanost k delu se bo počasi začela materializirati.

DVOJČICA

Dvojčica, skušaj se v tem obdobju malce odtrgati od napornega dela. Dovoli si nekaj trenutkov, da se umakneš od svojih poklicnih podvigov, izklopi ko si doma telefon in ne preverjaj neprestano e-nabiralnika. Zaradi svojih ustvarjalnih in inovativnih idej boš cenjena, zato se ti ne bo potrebno dodatno izpostavljati. Previdna pa bodi v prometu, saj ne boš najbolj zbrana.

RAKICA

Rakica v obdobju Venere v ribah boš želela delovati brez kakršnih koli omejitev.  Usmerila se boš k temu da napreduješ tako karierno kot tudi finančno. To je pravi čas da zasiješ in izpostaviš kaj želiš. Bogastvo in udobje se povečujeta, postajaš bolj sigurna vase ter v svoje odločitve. Več pozornosti pa bi morala tokrat nameniti zdravju.

Vpliv Venere v znamenju rib na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni

LEVINJA

Levinja, močno boš hrepenela po intenzivnosti v ljubezenskem življenju. Spoznala boš, da nisi sposobna živeti brez strasti, vendar pazi, da bodo tvoja strastna čustva umirjena in prizemljena. Čeprav si znana po svoji živahni naravi, lahko vpliv Venere sproži močne dvome in zaskrbljenost. Poskrbi predvsem za svoje duševno zdravje, poveži se z bližnjimi in ne oklevaj.

DEVICA

Prihaja čas, ko boš veliko lažje izrazila svoja čustva. Ne zadržuj misli in čustev v sebi, dovoli jim da se spontano izlijejo. Nihče te ne bo obtoževal če boš iskrena in direktna. Na področju ljubezni in romantike ti bo Venera zelo naklonjena. Osvojila boš tisto srce, po katerem hrepeniš. Finančne razmere bodo sproščene, znala boš zaslužiti, prihraniti in si narediti še boljši načrt za prihodnost.

TEHTNICA

V obdobju z Venero v ribah postajaš vedno bolj natančna in disciplinirana. Vse kar boš želela doseči boš skrbno preverila in načrtovala. Ničesar ne boš prepuščala naključju. Ne postavljaj si nerealnih ciljev, saj bo to v negativnem smislu oblika sabotaže. Prihaja vedno večja potreba po upravljanju financ, zato nikar brezglavo ne zapravljaj za nepotrebne stvari, raje prihrani nekaj za prihodnost.

ŠKORPIJONKA

Ljubezen se bo razbohotila s pomočjo tvoje strasti, obarvane s simpatičnostjo. Dovoli si zaplavati v globino oceana in odpri svoje srce. Ne zadržuj nežnih čustev, ki bodo silila na plano. To je pravi čas, da pokažeš svoje talente in spretnosti na delovnem mestu. Ne oklevaj in prebudi svojo zagnano naravo. Bolj intenzivno se boš usmerila v spremembo prehranjevalnega režima, kar te vodi k boljšemu počutju.

Vpliv Venere v znamenju rib na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni

STRELKA

Strelka, sedaj je čas, da s pomočjo bogate domišljije preurediš stanovanje ali pisarno. Uporabi barve, ki se ujemajo s tvojo energijo, da ustvariš mirno vzdušje. Zaznala boš podporo svojih najdražjih, ki ti bodo hvaležni, če jih boš motivirala s svojim optimizmom. Na področju dela lahko zaradi pretiranega idealiziranja naletiš na ovire, ki pa te nikakor ne bodo ustavile, le upočasnile te bodo.

KOZOROGINJA

Uporabi svoja nežna čustva, prepleti jih z ljubeznijo in sočutjem. Vpliv prinaša željo po spremembi, po tem, da bi bila bolj povezana z bližnjimi in manj obremenjena s kariero. Kratek odmor je vse, kar potrebuješ, spoznala boš da je obremenjeno pehanje za najboljšo pozicijo čisti nesmisel. Na področju dela na sebi se boš posvetila predvsem zdravju, želela boš učvrstiti svoje telo.

VODNARKA

Vodnarka, vpliv ti podarja čudovito priložnost da končno spraviš svoje finance v red. Čeprav bo težko prevzeti nadzor nad svojo porabo in organizirati svoje račune, te bo spremljala odlična motivacija. Profesionalno boš pripravljena na uspeh, zato samozavestno izpostavi tisto, kar misliš da je pomembno. Ustvarjalni nagon te bo popeljal do cilja. Če si z nekom v sporu, je sedaj najboljši čas za spravo.

RIBICA

Ribica, ker boš imela srečo in boš zadovoljna, se boš ukvarjala tudi s potrebami drugih, vendar pazi, da s tem ne zasenčiš sebe. Dvig samozavesti ti bo omogočil ustvarjanje in iskanje ravnovesja. Nauči se spontano zgrabiti priložnosti, ki se bodo nizale in jih na učinkovit način kar najbolje izkoristiti. Finance bodo področje, ki te bo tokrat enkrat za spremembo spravljalo v dobro voljo.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Vas zanima več o vplivu Venere v ribah? PRIHAJA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU RIB