Dnevni horoskop za sredo 13. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 13. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 13. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 13. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte narediti prvi korak, obrestovalo se vam bo. Povečano bo zanimanje za izobraževanje in prebiranje zanimive literature.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne boste najbolj sproščeni, zato se boste najboljše počutili v službi, zasuti z raznimi obveznostmi ter pripravljeni na kakšno analitično ter skrbno premišljeno rešitev.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Drago Jančar, slovenski pisatelj, dramatik in esejist
  • Rudi Völler, nemški nogometaš
  • Gari Kasparov, ruski šahist in politični aktivist
  • Gustavo López, argentinski nogometaš
  • Martin Höllwarth, avstrijski smučarski skakalec

Na današnji dan se z zasedbo Konstantinopla konča četrta križarska vojna. Drugi dan potovanja Titanika po odprtem morju. Rodil se je Jean-Marie Gustave Le Clézio, francoski pisatelj, nobelovec in Jacques Lacan, francoski psihoanalitik. Umrl je Ignacij Knoblehar, slovenski misijonar, raziskovalec in Janez K. Lapajne, slovenski geofizik in seizmolog.

Če dober govornik misli, da je tudi dober politik, se lahko zgodijo usodne stvari.

Sigmund Graff
Katera področja vas bodo danes najbolj pritegnila?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bosta najbolj pritegnili področje zdravja in prehrane.

Katera astro znamenja boste najbolj kritična?

Najbolj kritični boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan z energijo lune v devici bo namenjen skrbi za dobro počutje, zato se vzemite v roke. Rezultati se bodo pokazali, zato ne obupajte. Meditirajte in si sestavite nov bolj zdrav jedilnik.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadevo, ki jo od vas pričakujejo boste morali na vsak način izpeljati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo težave. Družinski člani vam bodo prisluhnili in skupaj boste našli rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obeta se vam zelo učinkovit dan, zato izkoristite ponujeno priložnost, ki se ne bo kmalu ponovila. Nagrada bo prijetno presenečenje, o katerem po tihem razmišljate že dlje časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijeten nasmešek neznane osebe bo vplival pozitivno na vaše počutje, saj boste sestavljeni in sproščeni. Najmanj kar lahko storite je, da se več gibate in da poskrbite za zdrav način prehranjevanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zelo boste motivirani, vendar pa še ne veste, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti, da ne pride do neprijetnosti, ki jih ne želite. Pomagala vam bo energija lune v devici.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čim prej boste morali poravnati nekaj dolgov iz preteklosti, in odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na koncu se lahko vse uredi pozitivno, zato nikar ne obupajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energičnost in stabilnost vam bosta prinesla velike poslovne rezultate, ki jih pričakujete že nekaj časa. Pazite se sodelavca, ki vas bo hotel na simpatičen način malo provocirati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste priplezali na zeleno vejo. Obvestilo pomembne osebe vas bo razveselilo. S sodelavcem se bosta znašla v besedni igri, ki tokrat ne bo najbolj enostavna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zadev ne boste komplicirali, čeprav boste malo napeti in utesnjeni. Zavedali si boste, da lepa beseda lepo mesto najde. Vse to boste znali tudi spretno uporabiti in se zraven nasmehniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Finančno boste z energijo lune v devici bolj stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire, a jo dobro izkoristite, da vas slučajno kdo ne prehiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Trenutno ste zelo ustvarjalni, zato ne bi bilo dobro, če bi popustili. Napnite vse sile in dokončajte delo, saj od vas pričakujejo, da boste s svojo iznajdljivostjo zopet presenetili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na trenutke se boste smilili sami sebi, ker se vam bo nakopičilo veliko obveznosti, a če boste dovolj motivirani vam bodo okoliščine naklonjene, saj boste znali zavihati rokave.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2022