TEDENSKI HOROSKOP OD 11. DO 17. APRILA 2022

Tedenski horoskop od 11. aprila do 17. aprila
Tedenski horoskop od 11. aprila do 17. aprila

Tedenski horoskop od 11. do 17. aprila napoveduje premik Merkurja v znamenje bika

Predviden čas branja: 3 minutes

S Soncem v znamenju ovna lahko v tem tednu pričakujete močne energije strasti in občutek da vse zmorete popolnoma sami. Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili pri zdravi pameti, saj bi se lahko zaleteli. Vse, kar je resnično vredno, vas bo v vsakem primeru počakalo. Pričakujete pa lahko tudi razne hitre zaključke. Dotaknili se boste tem, ki so bile že pozabljene, vendar z drugačnim, veliko bolj inovativnim pristopom. Nikakor tokrat ne sprejemajte brezglavih odločitev, ki so povezane z odnosi, saj bi jih lahko kasneje obžalovali.

Bodite pozorni tudi na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni ljudje, ki bodo tokrat korak pred vami.

Rutina ali dolgočasna opravila vas bodo samo vznemirjali in kradli vašo energijo. Tokrat se raje umaknite pred napetostmi in zapleti, ki se bodo vrstili. Prepričani boste, da ste nepremagljivi, zato se lahko izkažete pri nalogah, ki se jih v prejšnjem obdobju ne bi niti lotili, saj so vas plašile s svojo zahtevnostjo. Merkur se v ponedeljek pomakne v znamenje bika, kar vam zagotavlja več vztrajnosti in odlične motivacije. Pripravite se tudi na bolj razumevajoče odnose s strani nadrejenih, kar vam bo vlilo še dodatno zanimanje za delo in pozitivno energijo. Zahtevnih opravil se boste lotevali počasi in premišljeno, kar bo v tem tednu zmagovalna kombinacija.

Tedenski horoskop od 11. aprila do 17. aprila

Venera v znamenju rib bo strmela k zunanji in notranji lepoti, zato se vam bo vaš partner zdel še bolj čudovit, kar bo poglobilo vajino razmerje. Vsi strahovi in nezaupanje se bodo sicer prepletali v mislih, vendar jih boste znali spretno nadzorovati in jih zadržati zase. Samski ne boste najbolj zadovoljni, saj boste hrepeneli po romantiki in nežnostih, žal se pa v tem tednu še ne boste ustavili pri konkretni osebi, saj lahko pride do številnih manjših nesporazumov.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Merkur v ponedeljek pomakne iz znamenja ovna v znamenje bika.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če boste sledili fantaziji boste imeli vzrok za dobro voljo. V ljubezenskih odnosih bo prevladovalo zaupanje, toplina in intimnost. Vzemite si čas in dvakrat preverite pomembnejše stvari. Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva. Ustrašili se boste odnosa, ki se je pred kratkim začel poglabljati, kar pa vas plaši, saj niste pripravljeni na odrekanje in večje spremembe, ki bi od vas zahtevale prilagajanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Premislite, ali se vam pretirana zgovornost obrestuje, ali si s tem morda povzročate težave. Marsikaj bi bilo bolje zadržati zase. Zdravje vam utegne malce ponagajati. Pričakovali ste umirjen teden, toda tokrat bo drugače, bolj razburkano. Pomanjkanje časa vas že spravlja iz tira. Ljubezen vam ne bo najbolj pisana na kožo, še posebej sredi tedna, ko bodo pri vas na sporedu druge zadeve, ki se vam bodo zdele pomembnejše. Pojdite globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko takšni, ali so to morda samo slabi trenutki.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V teden zaradi lune v levu vstopate navdušeni in polni dobre volje. Pričakujte srečen razplet zgodbe, ki vas mika že dlje časa. Tokrat boste izredno dinamični in dejavni, morda celo bolj odločni kot ostali. Če imate kakšne zdravstvene težave, bi bilo dobro, da si poiščete strokovno pomoč. Sonce v znamenju ovna, bo s svojimi aspekti odlična popotnica, da izboljšate določena poglavja v svojem življenju in postanete bolj prepričljivi. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo boste v ponedeljek, ko bo luna v levu bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije. Planeti bodo s svojimi aspekti pomagali predvsem samskim, ki boste končno spoznali nekoga, ki vam bo segel globoko v srce. Začutili boste potrebo po samozavestnem obnašanju, ki pa se konec tedna, ko vas bo zmotil vpliv Polne lune  ne bo razvilo v pravi smeri. Mimo določenih novosti ne morete, računate pa lahko, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pred vami je začetek tedna, bogat z ljubeznijo. Planeti vam prinašajo več ljubimkanja, lepih, toplih besed in zadovoljstva. Vaši odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri. Možna je tudi poglobitev, v smislu izražanja vajinih želja. V vas se bo začel razvijati poseben občutek povezan z željo po otrocih. Le poslovno področje bo nekoliko nestabilno. Pomembno je, da osebe nasprotnega spola spustite v svojo bližino in jih poskusite spoznati. Nikar pa ne poslušajte mnenj drugih, ravnajte se po svoji intuiciji. Povečala se vam bo sposobnost komunikacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vaše zahteve bodo v zaradi lune v levu v ponedeljek zelo visoke, zato je čas, da malce popustite. Nikar si okoli sebe ne delajte prevelikega zidu, saj bi s takšnim počutjem odrinili od sebe pomembne ljudi. Neverjetno dobre volje boste in nasmejani boste v petek, saj se bo zgodilo nekaj zanimivega. Ves čas boste skakljali iz enega konca na drugega. Vaše samozavestno obnašanje bo marsikoga zmotilo, zato nikar ne pretiravajte. V nedeljo si boste zaželeli presenetiti domače.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas je, da postanete bolj produktivni in da se usmerite proti svojim željam, o katerih razmišljate. Naključna poznanstva lahko počasi preidejo v ljubezen, le preveč arogantni in vzvišeni ne smete biti, saj boste s tem ustvarili vtis hladne osebe. Razmišljali boste o novih načrtih in tako dokončali pomembno dejanje.  Ne bi bilo slabo, da bi si privoščili nekaj oddiha, kar bi blagodejno delovalo na vas. Potrudite se in čim prej opravite z vsem. Vsaka pripomba, kaj šele morebitna kritika, vas bo razjezila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Uživali boste v vsem tistem, kar je lepo in prijetno. Na delovnem mestu boste imeli v rokah navidezno čarobno palčko, s katero boste motivirali druge. Tokrat bo na ljubezenskem področju ključnega pomena potrpežljivost, kar velja še posebej za vezane. Do ljubljene osebe bodite sočutni in razumevajoči, kar vam lahko prepreči luna. Na poslovnem področju vam bo v petek primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prihranite za naslednje dni, ko se boste boljše počutili. Ovirala vas bo tudi trma.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaša vztrajnost bo občudovanja vredna, zato boste v začetku tedna prejeli, kar si zaslužite. Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil za vas pravi čas. Predvsem zaradi sreče ter iskanja miru se boste elegantno izognili nastavljeni pasti. Dogodek bo v vas prebudil zoprne občutke, ki pa jih boste uspeli obvladati. Zelo ustvarjalno boste razpoloženi čez vikend. Ljubezen bo v barvah romantike in nežnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse se bo zaradi Merkurja v biku začelo odvijati v pravi smeri, vseeno pa imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in ne dejstvom. Čas nosi veliko priložnosti za izboljšanje materialnega področja. Vedno bolj vam bo postalo jasno, da je potrebno tudi varčevanje.  Večkrat boste tuhtali in si postavljali vprašanja, zakaj morate vse ravno vi postoriti.  V soboto, ko nastopi Polna luna boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Tudi z ljubljeno osebo bo prisotnih nekaj sitnosti, še posebej, če gre za stari spor.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko boste v začetku tedna razmišljali in se odločali po temeljitem premisleku. Pozitivno bo, da boste svoje občutke zapisovali.  Bodite previdni ob ponudbah, ki jih boste dobivali, saj se vse ne bodo izkazale za tako privlačne, kot so bile na začetku. Sprejmite dejstvo, da vsega slabega ne morete preprečiti, lahko pa se dvoumnim zadevam izognete. Če boste v dvomih, kako nadaljevati, bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami. Kljub temu, da so bili pretekli trenutki naporni, se boste v nedeljo usmerili v veselje in sproščenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da boste v tem tednu deležni nekaj težav, ne bodite tako pesimistični in ne mislite, da ste sami na svetu. Na marsikoga se lahko obrnete. Lahko zaupate občutku, zato ni razlogov, da bi se predolgo spraševali, kaj bi bilo najbolje storiti. Čeprav se vam na področju ljubezni vse zdi lepo in prav, se na koncu mogoče ne bo izkazalo, da je tako. Potrudite se in se za vsak slučaj prepričajte ali je vse tako kot bi moralo biti. Vsega, kar si želite, zaradi okoliščin ne boste mogli speljati do konca, vendar se zato od svojih načrtov še ni treba posloviti.