Dnevni horoskop za soboto 9. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 9. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 9. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sneli boste rožnata očala, tako v odnosih, kot tudi na področju dela. Če nečesa ne boste razumeli, se ne bojte ponovno postaviti vprašanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Področje čustev bo nihalo, zato nikar ne pričakujte, da se bo ljubljena oseba v vseh pogledih prilagodila in strinjala z vami. Občutljivost in globina vaše narave lahko povzročita intenzivne reakcije na čustvene dražljaje.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Edi Berk, slovenski oblikovalec in arhitekt
  • Tom Hanks, ameriški filmski igralec
  • Courtney Love, ameriška pevka, kitaristka
  • Boštjan Cesar, slovenski nogometaš
  • Roman Koudelka, češki smučarski skakalec

Na današnji dan se začne prvi teniški turnir v Wimbledonu, imenovano Prvenstvo Anglije 1877. Argentina postane neodvisna država. Katarina II. Velika postane ruska carica. Britanska kraljica Viktorija potrdi zakon, ki združi avstralske kolonije pod federalno oblast. Rodila se je Mercedes Sosa, argentinska pevka in Bon Scott, avstralski težkometalni pevec. Umrl je Karel Pollak, slovenski poslovnež, industrialec in Giovanni Battista Bononcini, italijanski skladatelj.

Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj razveselili strastni podvigi.

Katera znamenja zodiaka boste danes sarkastična?

Sarkastični boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2022 ali KAKO POMEMBNO JE, DA SE ZNAMO NASMEJATI, TUDI SEBI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Direkten nastop, vas bo s pomočjo energije škorpijona rešil pred neljubimi situacijami in vam podaril več odločnosti. Področje čustev bo obarvano s svetlimi in prijetnimi odtenki.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v škorpijonu se bo v domačem okolju zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas tudi samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa podtalno jezijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrudili se boste, da boste kljub luni v škorpijonu, ki prebuja podzavest delovali čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, izogibajte pa se pogovorov o financah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spoznali boste, da vam bogata domišljija le onemogoča, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite brez odvečnih dvomov priložnost, saj se vam podobna zgodba še dolgo ne bo ponovila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo škorpijona stopata v ospredje pogum in prodoren pristop. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj polzele mimo vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujete lahko dobre novice glede financ, kar vas bo razveselilo. Prišel bo tudi nepričakovan klic, ki pa bo pospešil utrip spečega srca in vam omogočil, da ste sproščeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k temu da pomagate drugim, vendar bo bolje, da se posvetite sami sebi. Osredotočite se na globoko željo, ki se lahko počasi začne uresničevati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bližnji vam bodo z veseljem pomagali iz nejasnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli modri nasveti, zato se ne prepričujte, da zmorete vse sami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne obsojajte tistih, ki ne znajo vedno slediti, saj bi s tem lahko priplezali na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi nakopičenimi strahovi odkrito soočati, pomagala vam bo luna v škorpijonu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Združili boste svoj pogum in čustva in si priznali kaj si v resnici želite na ljubezenskem področju. Luna v znamenju škorpijona bo danes poudarila predvsem podzavestne vzgibe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogovori se bodo dotikali strastnih podvigov, vendar boste imeli občutek, da imate na nek način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili in si dovolili več, bo vse skupaj veliko lažje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v škorpijonu bo prebudila veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na boljšo komunikacijo, ter delikatne pogovore v družinskem krogu, ki vam bodo razjasnili marsikaj.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022