Dnevni horoskop za soboto 8. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 8. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 8. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 8. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan Romov. V današnjem dnevu bo prisotna razdražljivost, prav tako vas naj ne preseneti iskanje napak povsod, pri sebi in drugih, prijetna bo le iskrena ljubezen.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomanjkanje spontanosti in humorja vas ne bo najbolj navdušilo, kljub temu boste znali povezati vse v prijeten krog.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Štiri leta sem porabil da sem se naučil slikati kot Raphael in vse življenje, da sem se naučil slikati kot otrok.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Lev Ponikvar, slovenski glasbenik
  • John J. Hondo Havlicek, ameriški košarkar
  • Grzegorz Lato, poljski nogometaš
  • Vivienne Westwood, angleška modna oblikovalka
  • Alexi Laiho, finski kitarist

Na današnji dan na prvih povojnih večstrankarskih volitvah v Sloveniji zmaga opozicijska koalicija Demos. Iz Bristola odpluje Great Western, prvi parnik na redni čezatlantski progi. Rodil se je Giuseppe Tartini, italijanski violinist, skladatelj in Drago Leskovšek, slovenski gradbeni inženir. Umrla je Margaret Thatcher, nekdanja britanska predsednica vlade in Pablo Picasso, španski slikar.

NAJBOLJŠI PRAZNIČNI VIKEND BOSTE IMELI ROJENI V ZNAMENJU…

Kakšno bo počutje v domačem okolju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste ves čas hrepeneli po dogajanju.

Katera astro znamenja boste ves čas radovedna?

Najbolj radovedni boste biki in ribe.

Preberite tudi: NAJVEČJI REALISTKI IN NAJVEČJI IDEALISTKI ZODIAKA ali KAKO PREMAGATI OSAMLJENOST IN NEZADOVOLJSTVO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijetno boste presenečeni nad svojo prilagodljivostjo, s katero se boste veliko lažje vključili v zanimivo celoto. Pri denarju pa bodite nekoliko bolj previdni, saj vam nenadzorovano odteka.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v škorpijonu boste negotovi, tudi okoli stvari, ki naj bi bile jasne. Kmalu sledi olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom ter upanjem.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prehajate v zadovoljno pozicijo, ki vas bo razbremenila vseh bremen in vam podarila boljši občutek. Sledite sebi in svojim sanjam in lažje vam bo.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi dogodkov, ki se vrstijo v družinskem krogu in jih ne razumete na pravi način bodo dvomi še bolj poudarjeni. Še nekaj morate prestati, preden se boste lahko notranje umirili.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pot do skladnosti je še dolga, posebno če gre za ljubezenske zaplete. Čim prej si določite svoj cilj in mu začnite pogumno slediti. Odločnost se vam bo vsekakor obrestovala.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite bolj prilagodljivi, posebno pri druženju z družinskimi člani, saj energija lune v škorpijonu prebuja zbadljive pripombe ter ljubosumne korake. Pazite s tistimi, s tistimi, ki so bolj direktni.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delo boste opravili šele takrat, ko vam bodo že dihali za ovratnik. To je nekaj, kar se vam dogaja pogosto, saj ne marate, da vas priganjajo in nadzirajo. Ne sklepajte na podlagi prvega vtisa.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če bi za vsako ceno vztrajali, bi se le zapletli v nekaj zoprnega in obremenjujočega. Pazite, da se ne bi prepirali s tistimi, ki so bolje pripravljeni in imajo argumente za vse tematike.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V boju s pričakovanimi ovirami boste malce površni, zato vam bodo vzele več časa. V družinskem okolju bo čutiti določene pritiske, ki jih boste premagali s kančkom zdravega humorja.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Po pogovoru, ki ga boste opravili, boste dobili več informacij, kot ste upali. V očeh se vam zrcali odločnost, zaradi česar boste brez težav pustili svoj pečat kjerkoli se boste pojavili.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadali si boste preveč naenkrat, kar vas ne moti, ker se prav v takih situacijah običajno izkažete. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten ter iskren način.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pokažite za zadevo, ki vam jo bo nekdo navdušeno prestavil več zagnanosti. Le s sproščenim vedenjem boste dokazali da vas zanima in si počasi pridobili še nekaj pomembnih točk.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023 ali EMPATIJA, RAZŠIRITEV ZAVEDANJA