NAJBOLJŠI PRAZNIČNI VIKEND BOSTE IMELI ROJENI V ZNAMENJU…

Rojenim v katerih znamenjih zodiaka bo podaljšan praznični vikend najbolj naklonjen?
pixabay.com/users/vika_glitter-6314823/

Rojenim v katerih znamenjih zodiaka bo podaljšan praznični vikend najbolj naklonjen?

Predviden čas branja: 4 minute

Prihaja praznični podaljšan vikend, za katerega je značilno povezovanje z družino ter številne pojedine. Sonce se bo nahajalo v ovnu, zato boste sproščeni, samozavestni in pripravljeni na skupne dogodivščine ter aktivnosti. Venera se bo do torka še nahajala v biku, zato bo občutek da sovpadate z domačimi energijami še toliko bolj pomemben. Mars v raku prinaša nekaj občutljivosti, vendar bolj v podzavesti. Prebudijo se lahko lepi ter tudi tisti grenki spomini. Luna se bo v soboto in nedeljo dopoldne nahajala v škorpijonu, kar lahko prebudi nekaj napetosti, nato se v nedeljo popoldne seli v znamenje optimističnega strelca. Komunikacija bo nagajiva, sproščena, vi pa nasmejani. Katera astrološka znamenja lahko pričakujete odličen praznični vikend?

OVEN

Ovni, sedaj je vaš čas, zato se boste med prazniki popolnoma sprostili. Če boste pozorni na to, kaj vam govori podzavest, boste verjetno ugotovili, da vas vaša sposobnost, da se odrečete vsem strahovom in dvomom, počasi, a zanesljivo ponovno povezuje z vašo močjo. V kolikor vas bodo kam povabili, boste povabilo z veseljem sprejeli. Znali se boste prilagoditi, po drugi strani pa vsem, s katerimi boste obdani predlagati nekaj drugačnega, nekaj kar bo popestrilo ozračje. Dobra hrana v dobri družbi bo razlog za notranje zadovoljstvo.

TEHTNICA

Vlaganje več časa in energije v družinske odnose bo krepilo vaš duševni mir. Tudi če se bo karkoli pri pripravah kompliciralo se boste odločili, da greste naprej z zaupanjem in jasnostjo. Mikalo vas bo pomagati pri kuhanju in zelo boste uživali ob pogledu na lepo dekorirano mizo, ponosni nase in na svoje kreativne sposobnosti. Druženje bo krepilo počutje, saj se bose tokrat popolnoma prepustili prijetnemu dogajanju. Lepa gesta, ki je boste deležni s strani simpatične osebe pa vam bo še dolgo ostala v spominu.

Rojenim v katerih znamenjih zodiaka bo podaljšan praznični vikend najbolj naklonjen?

LEV

Na praznični vikend že težko čakate, saj vam skupaj preživeti trenutki ogromno pomenijo, poleg tega boste uživali, če vas bodo družinski člani postavili v središče pozornosti. Razpoloženi boste za eksperimentiranje in prebujali boste pogum, da se dvignete nad nianse svojega družbenega okolja, kar bo pravo zdravilo za vaš ego. Obdarjeni boste z upanjem, toplino in drznim navdušenjem, ki bo v dobro voljo spravilo tudi najbolj žalostne in nezadovoljne. Tokrat vam bo vseeno kaj se bo zgodilo s kazalcem na tehtnici, v prehranjevanju boste enostavno uživali kot pravi gurman.

RIBI

Ribice obožujete praznične dni, še posebej zato, ker veste, da boste več časa preživeli v zavetju družine. Z majhnimi kreativnimi koraki boste popestrili družinsko pojedino, tokrat vam nič, kar vas bodo prosili ne bo odveč. Prijazne besede bodo božale dušo, občutek da ste ljubljeni pa bo tisti, ki vas bo obdržal nad gladino. Če se bo kdo od domačih znašel v kakšni zagati boste brez pomisleka priskočili na pomoč. Podaljšan vikend vas bo napolnil s prijetno energijo, ki bo koristila tako duši kot tudi telesu.

Velika noč je praznik veselja in upanja. Po tradiciji je na veliki petek zapovedan strogi post, na veliko soboto se blagoslovijo jedila, ki se potem zaužijejo za nedeljski zajtrk. Velikonočni ponedeljek je dela prost dan. Pirhi in ostale dobrote, ki jih v nedeljo niste pojedli, bodo končno prišli na svoj račun. Jajca, ki jih bo tokrat v izobilju so starodavni simbol plodnosti, medtem ko so ljudje verjeli, da pomlad prinaša novo življenje in omogoča ponovno rojstvo. Naj bodo prazniki sproščeni in obarvani s pozitivno energijo.