LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 11 minut

Venera, ki se bo v prvih dneh nahajala v znamenju bika si prizadeva za stabilnost pred strastno energijo. Njena energija vas opominja, da upočasnite tempo, živite v tem trenutku in poiščete načine, da uživate v družbi nekoga posebnega. Mogoče se boste z ljubljeno osebo v tem obdobju lažje sprostili in si ogledali odličen film, odprli dobro steklenico vina ali se razveselili nečesa okusnega. To pomeni, da boste bolj pripravljeni na zavezo kot na hitre ali priložnostne avanture. Če želite resno razmerje, ali če ste nekaj časa na skrivaj opazovali nekoga, je to lahko čas, ko se odločite, da boste stvari premaknili na naslednjo stopnjo in naredili korak.

Ena od pomanjkljivosti tega vpliva je povečana želja po pripadnosti.

Če ste v razmerju, ali ste na pol poti do razmerja, se vas bo skoraj zagotovo dotaknilo ljubosumje. Oteženo je sklepanje kompromisov, zato se boste o svojih notranjih občutkih težko umirjeno prepričali. Ko 11. aprila Venera vstopi v znamenje razgibanih dvojčkov, izgleda, kot da bi v temnem prostoru nekdo prižgal luči. V vaše življenje prihajata večja odprtost in jasnost, kaj vas bo zagotovo osrečilo. Spodbujena bo raznolikost, prihaja tudi veliko novih poti do užitka. V tem času bo ljubezen obarvana z bolj lahkotnim in sproščenim tonom. Namesto da bi se povezovali z globokimi strastmi ali intenzivnimi zaznavami, se boste zavihteli tja, kjer bo nekaj ali nekdo navdušilo vaš um.

Za zmenke je to resnično neverjeten čas, lahko spoznate nekoga novega in z njim delite zgodbe iz svojega življenja.

Za tiste, ki ste v resnih odnosih, pa lahko Venera obuditi navdušenje. Zabavajte se, koketirajte in bodite razigrani, tako boste najbolj izkoristili Venero v dvojčkih in njeno razpršeno energijo. Če boste v tem obdobju znali izpustiti pravila o tem, kaj vam je všeč in česa ne marate, se lahko odprete novim izkušnjam. Vsakdo, ki vas nasmeji, lahko dobi dodatne točke. Z veseljem se boste izognili vsem omejitvam in težini.

Če se naučite povezati z energijo Marsa v raku, lahko dosežete veliko.

Čeprav energija tega Marsa neguje, bo naredil vse, kar je potrebno, da brani tisto, kar in za koga mu je mar. Posledično boste morda opazili, da se prebuja intenziven zaščitniški instinkt. Namesto neposrednega pristopa k iskanju tega, kar želite, boste tokrat izbrali bolj pasiven pristop. Če se z nečim ne počutite čustveno povezani, ne boste ukrepali. Pričakujte močno zaščitniško in zvesto naravo, zaradi česar boste brez pomisleka skočili v bran prijatelju ali družinskemu članu, za katerega menite, da se z njim ravna nepravično. Potrebovali boste nekaj časa, da se prepričate o ljudeh, in njihovih besedah, toda ko boste to storili, boste zelo zvesti in prepadni.

OVEN

Začetek aprila bo po vašem okusu, saj boste vsepovsod v središču dogajanja. Prav tako boste zaradi prebujene prilagodljivosti našli na ljubezenskem področju ravnovesje. Prejeli boste tudi povabilo prijetne osebe, ki vas bo razveselilo. V sredini aprila umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj tolerantni, še posebej do ljubljene osebe. V zadnjih dneh aprila, ko se bo Venera nahajala v znamenju dvojčkov boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije. Vezani ovni in ovnice, če se boste v vezi začeli dolgočasiti, je to znamenje, da ste preobremenjeni in naveličani. Poskrbite zase, da boste v notranjosti tudi v čustvenem pogledu bolj zadovoljni.

BIK

Počasi se na področju čustev odpirate. Mars v znamenju raka bo dvignil razpoloženje in dodal nekaj nežnosti. Končno vas ne bo strah povedati tistega, kar vam leži na srcu, in sicer nekomu, ki vas do sedaj morda ni znal ali želel razmeti. Izrazite se brez zavlačevanja in se soočite, da ne boste zopet spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose, ki so za vas še kako pomembni izboljšali. Z obzirnostjo boste premagali nekaj svojeglavosti. Vezani boste proti koncu meseca nemirni, saj bodo čudne okoliščine vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo. Čeprav boste imeli veliko priložnosti za dokazovanje, se boste raje osamili.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

DVOJČKA

V april se na področju čustev podajate pripravljeni. Bolj poglobljeno boste začeli razmišljati, končno boste pozabili tudi na slabe misli. Lažje kot v preteklem obdobju boste zgladili nesporazume, pokazala se bo tudi pot do bolj spontanega delovanja. Združili boste notranjo moč in srčno željo, zato tokrat tudi samskim dvojčkom in dvojčicam ne bo spodletelo. Vzemite si tudi v zadnjem delu aprila nekaj časa za oddih in se posvetite ljubljeni osebi. Samski, povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in naklonjen, saj vas bo nalezel z dobro voljo in nekaj več poguma, in to prav v trenutku, ko ste nameravali odnehati in pustiti vse skupaj. Ogromno časa boste zapravili s tem, da dokažete svoj prav.

RAK

Poskusite na področju čustev v začetku aprila odmisliti svojo trmo, saj vas vodi le v zaplete in težave, katerim tokrat ne boste kos. Igrati vlogo žrtve bo nesmiselno zato, ker vam prav nič ne pomaga. V drugi polovici aprila se boste potepali s prijatelji ali simpatijo in ponovno začutili, da se je vaš pogled na ljubezen spremenil v pozitivni smeri. Samota bo v težkih trenutkih naravna oblika meditacije in možnost, da boste prebudili svojo moč. Na zasebnem področju se boste v zadnjih dneh aprila osredotočili na nekaj, kar vam lahko omogoči hitre rešitve. V vaše misli se bo morda, če boste zasanjani prikradla romantična nostalgija povezana s čustvenimi zadevami.

LEV

Najboljše se boste počutili v začetku aprila, ko boste zaradi vpliva Sonca v znamenju ovna v svoja čustva veliko bolj sigurni. Ljubezenska vibracija vas bo spodbujala k vedno jasnejšemu izkazovanju naklonjenosti. Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad učinkom. Presenečenje prihajajo od osebe, o kateri ste v zadnjih časih najbolj razmišljali. Samski levi in levinje, v zadnjem delu aprila boste spoznali, da si želite več, posebno v ljubezni, čeprav vas po drugi strani še omejujejo določene navade. Do poznanstva bo prišlo na nekoliko nenavaden način. Aktivni boste predvsem tam, kjer bo veliko ljudi in kjer se bo veliko dogajalo. Ljubezen do sebe bo vsekakor zelo pomembna.

DEVICA

V april se boste na področju čustev podali ponosni boste, saj vam bo glede situacije, ki je bila še pred kratkim nejasna uspelo več, kot ste upali in pričakovali. Na čustvenem področju boste proti sredini meseca kljub prijetnim vibracijam vedno bolj zahtevni. Vse skupaj bo na trenutke delovalo kot igra brez konca, vendar kdor čaka, dočaka. V kolikor se zadeve ne bodo razvijale v smeri vaših želja pomeni, da ste se preveč zaprli vase in pričakovali, da korak storijo drugi. Samski, v zadnjih dneh aprila se vam nakazujejo poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno. Venera vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo motečega in obremenjujočega. Vezani se boste posvetili tudi partnerjevim željam.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

Čustva se počasi sestavljajo v ljubeznivi smeri, psihična nestabilnost se počasi umika vstran, zato bo začetek aprila čas, da se soočite z notranjimi zaznavami na področju čustev. Samski, ni nujno, da se boste zaljubili na prvi pogled, morda boste potrebovali čas. V drugi polovici meseca prihaja manjša turbulenca, saj boste preveč pristranski, zaznavali boste le eno plat celotne zadeve. Z bližnjim bosta zelo težko našla skupni jezik. Čeprav zadeva ne bo zapletena, ne bo povsem jasna niti vam niti nasprotni strani. Poskušajta se mirno pogovoriti. Nekoliko manj boste v zadnjih dneh aprila zaradi razpršenosti, ki jo prebuja Venera v znamenju dvojčkov razpoloženi za ljubezenska srečanja. Znali pa si boste vzeti čas zase.

ŠKORPIJON

Zaradi pestrega dogajanja v začetku aprila se boste na čustvenem področju težko poglobili ter pogovorili. Nekdo vam bo zelo naklonjen, vendar tega ne bo znal pokazati na pravi način. V sredini meseca na področju čustev postajate zopet pravi škorpijon ali škorpijonka. Ustrezalo vam bo, da boste v središču pozornosti. Spoznali boste veliko zanimivih ljudi, ki vas bodo sprejeli, povečala se bo tudi želja po raznih strastnih podvigih. Čustveni izbruh bo pri tistih, ki se že dlje časa vrtite v napeti situaciji  neizbežen, zgolj od vas pa bo odvisno, do kje se boste pripravljeni spustiti. Spoznanje, da nikjer ne uživate tako kot v objemu ljubljene osebe vas bo usmerilo k temu, da si vzamete več časa. Konec aprila bo nihajoč, in sicer zaradi nezaupanja.

STRELEC

V april vstopate radovedni. Samski strelci, brskali boste in raziskovali, saj boste želeli izvedeti čim več podatkov o simpatiji, ki že nekaj časa prebuja vaše srce. Čeprav boste v to vložili precej truda, končni rezultat ne bo tisto kar pričakujete. Vezani strelci in strelke, neradi si priznate, da večkrat čustveno izsiljujete, da bi dosegli svoje. Za očitke boste gluhi, a slišali jih boste vseeno. Dolgočasili se ne boste, saj bo notranjost precej razburkana. Zelo dobre volje, družabni in optimistični boste proti koncu aprila, ko se bo na področju čustev vse skupaj prelevilo v strastno obliko. Zelo razgibano ljubezensko življenje bo v zadnjih dneh aprila pravzaprav najboljša zaposlitev. Dobra volja vas bo držala pokonci.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

Kozorogi, priznajte si, da do nekoga čutite veliko več, kot si sploh želite. Premislite, ali je vse skupaj vredno truda. Po drugi strani vas bodo mikali novi prijemi ter novi obrazi, še posebej tisti, s katerimi imate veliko skupnega. Vezani kozorogi in kozoroginje, v sredini meseca se z določenimi dejstvi preprosto ne boste znali sprijazniti, zmotilo vas bo, da se nenehno ponavljajo iste težave. Neodločni in vznemirjeni boste, zato najdite način, da se sprostite. Bodite proti koncu aprila v ljubezni čim bolj izvirni, posebno če ste od nekega vprašanja prehitro dvignili roke in odločitev obžalovali. Zdaj prihaja prava priložnost, da začnete znova in zmagate. Morda je čas, da začnete nekoliko bolj gledati nase.

VODNAR

Samski vodnarji in vodnarke, že v začetku aprila vas bo razveselilo srečanje, vendar le pod pogojem, da se boste prepustili brez zadržkov. V ljubezni boste vezani iskali zaščito in stabilnost. Čim manj se zadržujte v zaprtih prostorih in več časa preživite na svežem zraku. V drugi polovici aprila boste na trenutke hrepeneli po nedosegljivem, morda zato ker niste še pripravljeni na soočenja s svojo podzavestjo. Tokrat se bo vse odvijalo izredno hitro, zato se pravočasno pripravite. Doživeli boste mnogo lepih trenutkov in veliko zadovoljstva. Mogoče boste v zadnjih dneh aprila na trenutke nekoliko zmedeni, ampak vseeno boste točno vedeli kaj si na čustvenem področju želite. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil.

RIBI

Na čustvenem področju boste v začetku aprila, ko prihaja nekaj neodločnosti naleteli na manjše spremembe. Na trenutke se boste počutili nesprejeto saj se nekdo ne bo odzval kot ste si zamislili. Številni dvomi bodo poskrbeli, da bo razpoloženje vezanih bolj nemirno. Bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami. Srečo lahko pričakujete na ljubezenskem področju šele v zadnjih dneh meseca, ko boste odvrgli hladno masko in se začeli spogledovati. Uporabite komunikacijske sposobnosti, ki jih bo izboljšala Venera v dvojčkih v zasebnem življenju in uredite svojo ljubezensko situacijo, tako da vam bo prav. Ne pozabite, upanje umira zadnje.

Rojeni v katerih astroloških znamenjih lahko v aprilu srečate sorodno dušo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko sorodno dušo srečate rojeni v znamenju ovna in raka.

Katera astro znamenja bodo na področju ljubezni v aprilu najbolj sproščena?

V ljubezni boste v aprilu najbolj sproščeni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi Mesečni horoskop APRIL 2023 in KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V RAKU?