NAJVEČJI REALISTKI IN NAJVEČJI IDEALISTKI ZODIAKA

Kateri dve ženski sta največji realistki in kateri dve največji idealistki zodiaka?
Unsplash.com

Kateri dve ženski sta največji realistki in kateri dve največji idealistki zodiaka?

Prediden čas branja: 4 minute

Idealisti hočejo, da so stvari dobre in pravilne. Zavestno ali nezavedno se trudijo najti tisto, za kar verjamejo, da je najboljše za vse vpletene. Zlahka jih je mogoče pregovoriti, ker so odprti in brez predsodkov, se vedno razveselijo zamisli in sodelovanja drugih ljudi. Realisti vidijo življenje tako, kakršno je. Zanje obstaja le tisto, kar lahko začutijo, povohljajo, otipajo, vidijo, slišijo ali pa osebno izkusijo. Po njihovem mnenju je stvarnost značilna izkušnja.  Kateri ženski zodiaka sta največji realistki in kateri dve spadata med največji idealistki?

Pristop ribice je celosten, poleg tega verjame, da bi bil svet lahko lepši in boljši.

Čeprav ima najboljše namene, je pogosto precej nestvarna, in prav zaradi tega ima na koncu občutek, da so jo drugi pustili na cedilu, v tem primeru je razočaranje skoraj neizogibno. Kadar tudi sama ne more izpolniti svojih visokih idealov, se utegne počutiti neizmerno krivo, njena samopodoba pa je omajana. Zagotoviti skuša, da se nihče ne bi počutil prikrajšanega, družinski izlet vključuje nekaj, kar je všeč babici, pa tudi nekaj, nad čimer se navdušujejo otroci. Obenem je v njihovem delovanju poskrbljeno, da bo partner nekaj uric užival v ribarjenju ali pa si bo ona lahko ogledala svojo najljubšo umetnostno galerijo. Idealistke ribice so zelo daljnovidne. Všeč jim je, da imajo cilje, pravzaprav jih ne določajo z veseljem le sebi, temveč tudi drugim.

Kateri dve ženski sta največji realistki in kateri dve največji idealistki zodiaka?

Tehtnice imajo rade občutek, da so nekomu v pomoč, in pomembno se jim zdi, da jih imajo ljudje za koristne, odprte ter vredne zaupanja.

Toda včasih v želji, da bi pomagali, nekoliko pretiravajo, kar lahko druge vznemirja. Veliko bolj jih zanimajo vrednote kot pa dejstva, delujejo s pomočjo intuicije in zaupajo svojemu občutku. Prav zato se težko znajdejo v družbi ozko mislečih ljudi ali pa takšnih, ki razmišljajo zelo razumsko. Pogosto jim ne uspe izraziti svojega mnenja, sledijo odločitvam drugih, na koncu pa so zagrenjeni, ker niso spregovorili in odkrito povedali, kaj menijo sami. Če živite z idealistko tehtnico, je za vse dobro poskrbljeno, vendar pa se morate zavedati njenih visokih meril ter njene potrebe po varnosti in pozornosti.

Morda realistki vodnarki primanjkuje uvida ali sposobnosti, da bi prepoznala kakšen drug način za reševanje problema ali za dosego zastavljenega cilja.

Kateri dve ženski sta največji realistki in kateri dve največji idealistki zodiaka?

Vendar pa z energijo, ki jo vloži v zadevo, najpogosteje več kot le nadomesti omenjeno pomanjkljivost. Kadar želi nekaj narediti je najpomembnejši dogovor. Če se z njo strinjate, je v redu, v nasprotnem primeru pa jo boste težko prepričali, da bi premislila o vašem gledišču. Realistka vodnarka hitro izrazi svoje mnenje in je včasih nekoliko preveč odkrita. O razmerah in stvareh ima tako močno predstavo in tako močno prepričanje, da jo drugi velikokrat ožigosajo kot trmasto in neomajno. Škoda, kajti vodnarkin pogled na stvari lahko marsikomu pomaga ostati na trdnih tleh.

Realistka škorpijonka najbolje deluje takrat, kadar ima vse pod nadzorom.

Nagnjena je k poenostavljanju stvari, zato da bi hitro dosegla rezultate ali pa sodelovanje, pri tem pa preveč poudarja dejstva, kot jih seveda vidi sama. V želji, da bi bilo delo opravljeno, včasih postane neučakana in nestrpna do drugih. Realistka škorpijonka je neposredna, če živite z njo, vedno veste, kakšna je situacija, in to vam je lahko v veliko pomoč. Zlahka prepozna, v katerih primerih ljudje razmišljajo drugače, pri čemer je prepričana, da je vse razlike mogoče pojasniti in odpraviti. Ponosna je na svojo realistično perspektivo in neverjetne komunikacijske sposobnosti.

Pripravljeno za Elle.si