Dnevni horoskop za soboto 7. januarja 2023

Polna luna
Dnevni horoskop za soboto 7. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 7. januarja 2023

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za soboto 7. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delovali boste nekoliko bolj nežno in bolj ranljivo. Imeli boste željo, postaviti močnejše zidove, da bi se zaščitili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Do tistih, ki jih imate radi boste zelo sočutni in potrpežljivi. Domače zadeve se vam bodo zdele pomembnejše kot običajno.

horoskop
Polna Luna

Luna je v znamenju Raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Danes ob 00:08 uri nastopi Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Danes praznuje Nicolas Cage: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga, kar pomeni, da je bolj hladne in zadržane narave. Premišljen, gospodaren in pronicljiv, takrat ko ga zadeve resnično zanimajo in navdušujejo. Luna v znamenju Tehtnice mu podarja prefinjenost in eleganco. V ljubezenskem odnosu je kavalir in zna ustvariti harmonijo.

Mars v znamenju Kozoroga mu dodaja trdnost in realen pogled na svet. Tudi na finančnem področju ima v življenju srečo, denar zna zaslužiti in tudi prihraniti. Venera v znamenju Vodnarja je tista, ki poskrbi, da nikoli ni dolgočasen, v njegovi bližini se vedno nekaj dogaja.

Uspeh pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi, ki nam pomagajo postati boljši.

Stephen Covey

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist
  • David Caruso, ameriški filmski igralec
  • Francis Jean Marcel Poulenc, francoski skladatelj
  • Gregor Schlierenzauer, avstrijski smučarski skakalec
  • Jan Oblak, slovenski nogometni vratar

Na današnji dan na Dunaju priseže druga vlada pod vodstvom Sebastiana Kurza. Rodil se je Vid Pečjak, slovenski psiholog, pisatelj in Anton Schwab, slovenski zdravnik, skladatelj. Umrl je Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik in Nikola Tesla, srbsko-ameriški, izumitelj, fizik, elektroinženir, matematik, prav tako Jože Plečnik, slovenski arhitekt.

MARS, BOJEVNIK KI BO VLADAL LETU 2023

Kakšno počutje prinaša vpliv Polne lune?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Polna luna razburkala čustva in vas povabila v soočenja.

Katera astro znamenja boste danes težko delovala brez ljubezni in topline?

Danes boste težko delovali brez ljubezni in topline rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA ali ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja intenzivno obremenilna energija Polne lune, zato si privoščite počitek, da boste v miru zbistrili misli in se odločili, kaj bi morali spremeniti, še posebej na področju čustev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi neprilagodljivosti, ki jo prebuja vpliv Polne lune lahko mimogrede zaidete v težave in si nakopljete nekaj, kar vas bo kvečjemu obremenjevalo. Posvetite se raje ljubezni in spolnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebnega bo veliko dela, vztrajnosti in motiviranosti, da bi nekoga prepričali, vendar vam bo s trudom uspelo. Lahko pričakujete boljše okoliščine in bolj donosne predloge.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub Polni lune boste prebudili topilno in iskrenost, ki vas bosta popeljali v čudovito počutje in sproščenost. Prepričani boste, da se tokrat lahko odprete brez cmoka v grlu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V odločilnem trenutku bi lahko izpostavili nekaj, kar je že dolgo moteče. Ljubezen bo postregla z zanimivimi in nenavadnimi presenečenji, ki bodo zahtevala nekaj prilagajanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Trudili se boste, da boste prilagodljivi, a vas bo razpoloženje na trenutke zaradi Polne lune izdalo, saj ste bolj slab igralec ali igralka. Možni so manjši nesporazumi, ki vas lahko utrudijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Situacija bo zaradi Polne lune v družinskem okolju nekoliko naporna in potrebno bo vklopiti razum. Lažje se boste odločili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste pobegnili, se bodo sporne situacije z energijo Polne lune le še stopnjevale v neljubi smeri. Raje ostanite prisotni ter dokončajte igro, saj bi v nasprotnem primeru kasneje obžalovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker nekdo nikakor ne namerava popustiti in spremeniti mnenja, se boste nenehno spraševali, ali ste resnično pripravljeni na korenite spremembe. Nasmiha se vam strast.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Napadala vas bo dvomljivost, ki jo prebuja Polna luna, zato se ne ukvarjajte z nepomembnimi zadevami, ki le kradejo vaš čas. Za soočenje potrebujete manj poguma kot običajno, zato ne odlašajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V določeni situaciji v domačem okolju boste imeli zadnjo besedo, čeprav bo odločitev zelo težka. Moti vas, ker se nekdo obnaša, kot da manipulira z vami, kar vam ni niti malo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan z vplivom Polne lune bo precej stresen. Končajte najnujnejše, nato se usmerite v bolj prijetne in razigrane dogodivščine. Vznemirjale vas bodo tudi finance, saj boste morali delovati zelo premišljeno.

Vas zanima: DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023