Dnevni horoskop za soboto 5. februarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za soboto 5. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 5. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 5. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo pridobiti tudi tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti in prizadevanji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se pogovorite in skupaj rešite problem.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Jennifer Jason: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja, kar pomeni, da je sproščena, svobodna, odločna, pozitivno naravnana in samostojna oseba, ki se znajde v skoraj vsaki situaciji. Njene misli so prodorne, ima tudi odlične občutek za soljudi in se je pripravljena prilagoditi, če ima občutek, da je to resnično potrebno.

Luna, ki jo ima v znamenju Vodnarja je razigrana, drugačna od povprečja in zabavna. V ljubezenskih odnosih hrepeni po pozornosti in vodilni vlogi, ki ji daje dodatno samozavest. Ascendent v znamenju Dvojčkov nakazuje na razgiban, radoveden in nihajoč karakter ter prirojeno privlačnost za nasprotni spol.

Kaj pravi horoskop za soboto 5. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Barbara Hershey, ameriška filmska igralka
  • Rok Petrovič, slovenski alpski smučar
  • Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš
  • Damjan Murko, slovenski pevec zabavne glasbe
  • Neymar, brazilski nogometaš

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega olimpijskega komiteta. Apollo 14 pristane na Luni. Rodila se je Charlotte Rampling, anglěska igralka in Roman Ingarden, poljski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Laura Linney in ameriški glasbenik, član skupine Guns and Roses, Duff McKegan. Umrl je Franc Kolenc, slovenski pisatelj in Ciril Ličar, slovenski pianist.

SINASTRIJA MED DAMJANOM MURKO IN MAJO

Kaj bi bilo dobro početi v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi bilo dobro podati se v akcijo na katerem koli področju.

Katera znamenja zodiaka se boste znašla v napetosti ali konfliktu?

V današnjem dnevu se lahko znajdete v konfliktu rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: PRVI VTIS JE TEŽKO POPRAVITI. KAKO VAS VIDIJO DRUGI? ali KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobre volje in zadovoljni se tokrat, ko vas bo vodila luna v vašem znamenju prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni od večine, in všeč vam bo da izstopate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tudi če vas bo priganjalo delo, se zaradi vpliva optimistične lune v ovnu ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost. Tudi v ljubezni prihaja sreča.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Utrujenost, ki bo prisotna na psihičnem področju, bo rezultat tega, da ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za bližnje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če niste povsem prepričani, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo zaradi vpliva lune v ovnu dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pomembna oseba bo končno prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo. Znali se boste soočiti ter pogovoriti o vsem, kar vas v notranjosti bremeni. Omenili boste tudi željo po napredku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Notranje boste zelo bogati, vendar tega ne boste pokazali pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako vas spraviti v slabo voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Da se izognete napetosti, ki jo prebuja luna v ovnu spreglejte napake srčne osebe. Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo osrečilo ljubljeno osebo in poglobilo čustva, zato z besedami ne skoparite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v ovnu boste na področju čustev polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Najbolj pomembno vam bo, da skupaj preživita nekaj kvalitetnega časa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker zopet ne boste čisto sigurni vase, boste spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko družinske odnose izboljšali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutje bo stabilno. Izogibajte se položajem, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce. Usmerjajte se tja, kjer ste lahko čim bolj produktivni, poskrbite pa tudi, da bo vaš trud tokrat opažen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prisluhnite svojemu instinktu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost. V kolikor boste delovali zbrano, se bodo zadeve začele urejati tako, kot vam ustreza.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni sledi presenečenje, ki vas bo razveselilo. Nikar pa se brezglavo ne spuščajte v pomembne razprave v domačem okolju, saj bi se vsi skupaj lahko znašli v konfliktu.

Vas zanima: Mesečni horoskop FEBRUAR 2022 ali KAKO BO V FEBRURASKIH DNEH NA VAS VPLIVAL MERKUR?