Damjan Murko – Sinastrija ljubezenskega odnosa Damjana Murko in njegove Maje

Damjan Murko – Kombinacija vodnarja Damjana in tehtnice Maje je naravnost čudovita. Elegantni Maji vladajoča Venera, planet ljubezni, omogoča, da živi za ljubezen.

Damjan je močan, stabilen, vendar drzen in ga Maja vedno znova očara s svojim mirnim značajem, s šarmom in kreativnostjo. Druži ju umetnost, glasba, gledališče in obojestranski čut za soljudi. Maja je navdušena nad Damjanovo pustolovsko naravnanostjo in njegovim odkritim poželenjem. Med njima sta vzpostavljeni kakovostna komunikacija in ustvarjalnost, prav tako se odlično ujameta pri fizičnem delu kot tudi v športnih dejavnostih.

Skupna jima je tudi zabava, saj ju privlačijo podobne stvari. Med njima je močan ogenj strasti, ta njuna strast premaga vse ovire na njuni poti.

Damjanov Mars v ovnu je v kvadratu z Majinim Marsom v dvojčkih, kar nakazuje občasno napetost, saj se potrebe dveh različnih egov med seboj včasih težje ujamejo. Maja mora biti zelo samozavestna, da lahko tekmuje z izzivi, ki jih predstavlja Damjan.

Če strast izgine in se pojavi občutek razdražljivosti posledica je lahko dejstvo, da izgubljata svojo moč.

Damjan Murko
Damjan in Maja Murko

Damjanovo Sonce v vodnarju je v trikotniku z Majinim Soncem v tehtnici, zato lahko v duhu sodelovanja in harmonije doživljata občutek, da sta zadovoljna in optimistična. Skupaj lahko dosežeta materialno in duhovno bogastvo in srečo, ker življenjski slog obeh daje priložnosti dodatne nadgradnje odnosa.

Damjanovo Sonce v vodnarju je v trikotniku z Majinim Merkurjem v tehtnici, kar odnosu podarja razumevanje in vzajemne interese.

Maja lahko neobremenjeno deli in izraža svoje zamisli, Damijan pa jih zna usmeriti v konkretna dejanja. Prisotno je medsebojno sodelovanje v vseh dejavnostih. Oba imata močno izraženo sposobnost razumevanja in poslušanja. Ta vpliv poudarja duševno raven Damjana, ki mu Maja na ustrezen način pomaga razumeti, česar si sam ne zna razlagati.

Damjan Murko – Damjanov Neptun v kozorogu tvori trikotnik z Majino Venero v znamenju device, kar nakazuje da ji zna pomagati, da doseže svoj potencial.

Ta odnos je prežet z romantičnim tonom, ker se Majina čustva močno povezujejo z njegovo podzavestjo in skritimi željami. Ona je njegova glasba, in navdih, in prebuja tok zavesti, s katerim se odnos razvija še v večji globini.

Damjanova Venera v znamenju ovna je v trikotniku z Majinim Saturnom v znamenju leva, kar nakazuje, da se on uči izraziti svojo moč tako, da ščiti in podpira položaj Maje, ne glede na to, kje se ona znajde. Zaradi močne ljubezni lahko ta vpliv prinaša razmerje, v katerem lahko oba prerasteta svoje vzorce otroštva, da bi bolj natančno razumela skupen osebni razvoj.

Damjanov Mars v ovnu tvori trikotnik z Majinim Saturnom, kar nakazuje, da je Maja njegovo sidro, vir in energije, ki ga spravlja v dobro voljo.

Ko se naučita združevati svoje impulze z realističnim smislom za modrost, lahko oba dosežeta nemogoče. Prizadevata si za prihodnost, medtem ko s pogovori krepita tudi preteklost. Prisotna je karmična povezava, saj se oba v odnosu naučita osredotočiti in usmeriti svojo energijo v pomembne zadeve.

blankDamjanov Jupiter v kozorogu je v opoziciji z Majinim Saturnom, kar nakazuje na občasna nasprotovanja. Medtem ko je Damjan liberalen, pustolovski in duhovno usmerjen, je Maja včasih konservativna, previdna in materialistično usmerjena. Dobro bi bilo, da upoštevata, da se morata skozi razmerje drug od drugega učiti, ne pa si nasprotovati. Damjan lahko Maji pokaže, da je življenje več kot samo to, kar lahko vidimo in se dotaknemo.

 

Damjan Murko – Njegov Merkur v vodnarju je v trikotniku z njenim Plutonom v tehtnici, kar prinaša večjo globino in modrost v njun odnos.

Raziskovanje izvora idej ju nauči preoblikovati razmišljanje. Maja mu zna na nežen način odkrivati skrivnosti, ki vsebujejo nasvete za njegov razvoj. To je močan in dinamičen odnos, saj utira pot k harmoniji zavestnega razmišljanja ter podzavesti.

Njegov Pluton v znamenju škorpijona je v kvadratu z njenim Saturnom v levu nakazuje, da se lahko, če krivita drug drugega, znajdeta v konfliktih in težavah. Če si stojita ob strani in se skušata razumeti tudi v kočljivih situacijah jima je nakazan trden odnos, ter močno povečano medsebojno spoštovanje.

Članek je bil objavljen Govori.se/Astro

Vas zanima, kako se ujamete z ljubljeno osebo?