Dnevni horoskop za soboto 3. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 3. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 3. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 3. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan brez plastične vrečke in dan rudarjev. Danes je pravi čas, izpustite preteklost toku reke in čim bolj spontano vstopite v ta trenutek. Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes je zelo pomembno, da poslušate svojo voljo in šepet srca, odločajte se preudarno, mirno, saj se bo vse uredilo, umirilo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 07:03 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Prvi korak, da v življenju dosežete, kar želite, je: odločite se, kaj si želite.

Ben Stein

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Viki Grošelj, slovenski alpinist
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan je v Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. V Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVS. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. Rodil se je Leoš Janáček, češki skladatelj in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec Tony Curtis in Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj. Umrl je Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj velikodušna in polna velikih idej?

Najbolj velikodušni in polni velikih idej boste rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite več: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023 ali Mesečni horoskop JUNIJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v strelcu boste želeli delovati v popolni simbiozi s sorodno dušo. Zaradi vznemirjenja boste spregledali nekaj, kar je za nekoga od družinskih članov zelo pomembno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Notranja toplina ter umirjenost, ki jo izžarevate, bo pravi balzam za tiste, ki v odnosih iščejo zanesljivost in varnost. Spremembe v domačem okolju, ki jih že dlje časa načrtujete, se bodo zgodile same po sebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želeli si boste občutiti vso popolnost življenja in narediti velik požirek iz čaše svobode. Na trenutke se vam bo zazdelo da vas nekdo preveč kritično opazuje, vendar vas to ne bo ustavilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V družbi, ki vam je pisana na kožo boste s prijetno energijo lune v strelcu zasijali in se znašli v središču pozornosti. Še posebej s strani nasprotnega spola, kar bo močno dvignilo vaš zaspan ego.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Srečni in zadovoljni se boste razveselili dobrega dogovora ali manjšega nakupa. Ne prehitevajte pa v čustvenih zadevah, saj nasprotna stran vse skupaj doživlja popolnoma drugače.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo, ki ste ga nekako izključevali iz svojega vsakdana zopet postaja zelo zanimiv. Notranje boste trdni, močni in samozadostni, zato vam nikakor ne bo težko narediti prvega koraka.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v strelcu boste spet dobre volje in s polno žlico boste kjerkoli se boste pojavili zajemali življenje. Dobro bi bilo, če bi počistili tudi z dvomi v zvezi z osebo, ki je v bistvu do vas iskrena.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S spretno uporabo natančnega in discipliniranega načrtovanja, bodo cilji visoko leteči, dolgoročni, optimistični in dosegljivi. Spoznavanje novih ljudi prinaša nove energije in prebuja dober občutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prepustite se optimističnemu vrtincu energije v vašem znamenju in uživajte v vznemirljivih dogodkih, ki vas čakajo za vogalom. Najboljše se boste razumeli s tistimi, ki delujejo povsem spontano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaželeli si boste veliko kavo in zvrhano mero sočutja, potem bo vse v najlepšem redu. Dobro poznate sami sebe ter svoje zahteve, zato veslajte naprej, tokrat vas nihče ne bo mogel ustaviti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker ne sodite med najbolj romantične posameznike, boste pretrdo stali na realnih tleh. Nekdo vas bo vztrajno prepričeval, da je včasih zelo mikavno prekoračiti meje razumskega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Omejitev ne boste prenesli, saj vas bo luna v strelcu usmerjala da se podate v neznano in da raziskujete vse kar se vam ponuja. Obeta se vam prijeten, zabaven in pozitiven dan, ki se bo za vas zaključil pozno v noč.

Vas zanima: UGOTOVITE, KATERI TIP LAS IMATE, NATO IZBERITE FRIZURO ali ŽIVIMO SAMO ENKRAT ZATO NI POTREBNO, DA ŽIVIMO NA LAŽI