ŽIVIMO SAMO ENKRAT ZATO NI POTREBNO, DA ŽIVIMO NA LAŽI

Ne pozabite, da živite zase, ne za druge
Unsplash.com

Ne pozabite, da živite zase, ne za druge

Predviden čas branja 4 minute

Večinoma nas ocenjuje na podlagi tega kaj znamo. V resnici pa je pomembno, kakšni smo. Če smo iskreni in pošteni, pripravljeni delati, se učiti se lahko priučimo vsakršnega dela. Da se nam pokrijeta obe kombinaciji, je toliko bolje. Vedno je pravi čas za naše spremembe. Vse pride k nam ob pravem času. Naredimo si, da dogodki prihajajo k nam in ne mi k njim. Ne bojmo se ničesar. Vse, kar pride k nam, ne glede na dogodek ali nivo energije, to sprejmimo. Nato energijo začutimo in jo izravnajmo. Začutili bomo, da, kar je bilo, je tako tudi odšlo od nas. Poskrbimo za svoj osebni notranji mir.

Družimo se s prijaznimi ljudmi. Ljudmi, ki so pozitivni.

Imajo dobro energijo, so odprti in iskreni. Ne družimo se z ljudmi, s katerimi zgubljamo le čas in energijo. Družimo se raje z ljudmi, ki polnijo našo praznino. Kaj pa naši prijatelji? Prijatelje si izbiramo sami. Pravi prijatelj vam nudi mir in radost. Pravi prijatelj vam bo ponudil podporo pri vsaki vaši odločitvi. Tako kot družina, ki živi v sožitju. Delajmo in živimo tako, da bomo sami sebi všeč. Ne dovolimo si, da izčrpavamo naše čiste in vitalne energije v naše telo.

Ne pozabite, da živite zase, ne za druge

Ljudje, ki živijo sedaj in ta trenutek, se zavedajo svojega življenja, so neobremenjeni in sproščeni.

Oddajajo lepo nežno energijo in jo izžarevajo. Ne ukvarjajmo se z dogodki, ki so se zgodili in ki se bodo pripetili. Blokirane energije in zapore v našem avričnem polju smo sposobni odpirati in čistiti sami s svojim umom. Večina deluje po principu obnašanja in delovanja od sebe. Zaradi vzorcev, ki so nastanjeni v njih. Drugim lahko svetujemo takrat, ko smo pri sebi izkoreninili stare vzorce. Pomembno je v življenju najti sebe. Se začutiti, da lahko delujemo spontano in iskreno, kakršni smo v osnovi.

Ponavadi se preveč obremenjujejo, kaj si bodo o naših dejanjih mislili drugi. Vendar se moramo spoznati. Zavedati se, da v prvi vrsti živimo za sebe. Živimo enkrat in v tem življenju ni potrebno, da živimo na laži. Dejstvo je, da je dobro, da spoznamo sebe in delamo na sebi. Kaj nas veseli? Kaj radi delamo? S kom v družbi se imamo lepo? Kje bomo našli svojo strast, hobi ali delo? Kje bi radi živeli?

Naredimo zase to, da si ustvarimo pogoje za boljše življenje.

Ne pozabite, da živite zase, ne za druge

Spremenimo naše navade, ki nam škodujejo. Pričnemo se jih zavedati, zato se izogibajmo vplivom, ki nam škodujejo. Delati začnimo na svoji sanjski spremembi. Šteje le temeljita sprememba našega življenjskega stila. Bodimo iskreni do sebe in drugih. Živimo vrednote, spremenimo slabe navade, pričnimo s samo ozdravljenjem in pričnimo delti na svoji duhovnosti. Pojdimo na svojo pot in ne dovolimo, da nam jo kdo prekine.

Zavedajmo se, da to, kar bomo dali od sebe s svojim obnašanjem in dejanji, se nam bo slej kot prej vrnilo.

Če v okolje širimo negativne vzorce dogodkov ali dejanj, jih bomo tudi obžalovali. Slej ko prej. V življenju okoli sebe imamo veliko takih primerov. Palica ima vedno dva konca. Vse se vrne. Ne bodimo toliko sigurni, da se ne. Ko si zastavljate vprašanja o sebi, si jih zastavite tako, da dobimo odgovor iz svoje notranjosti. Vedno boste dobili pravilen odgovor. Dojemanje sveta okoli sebe. Pričnite sprejemati, kar je dobrega v vas. Ste dobri, pošteni, iskreni, prijetni, delavni in komunikativni.