LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023

Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 10 minut

Sonce v znamenju Dvojčkov bo poskrbelo, da bodo ljubezenski ter prijateljski odnosi obarvani z veliko mero druženja in smeha, ne računajte pa preveč na zanesljivost, saj lahko večkrat pride do kakšne zamude. Če se boste razjezili, se boste tudi hitro ohladili in se znali o vsem skupaj pogovoriti. Trma ne bo vaša popotnica, saj vam bo škoda vašega dragocenega časa, da bi o vsaki zadevi dolgo premlevali in jo analizirali, raje se boste soočili. Manj pa bo prilagajanja, zato ne bodite presenečeni, če se s strani ljubljene osebe pojavi vprašanje, zakaj ste drugačni.

Drugačni boste zato, ker boste znali sami sebe postaviti na prvo mesto, brez da bi se preveč ozirali na mnenja ostalih.

Če ste že v preteklosti dobro razmislili o svojih željah, se nikar ne bojte podati novim zmagam nasproti, saj vam ponuja ugodne rešitve. Priporočljivo je, da se vrnete v preteklost in rešite uganke, ki so vas obremenjevale. Pri ognjenih in zračnih znamenjih bo junij obdobje optimizma, sreče, zadovoljstva, razvoja in širjenja na čustveni ravni. Zemeljskim in vodnim znamenjem pa bo to obdobje prineslo življenjsko radost, borbo za urejene odnose in neprilagodljivost.

Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja

OVEN

V ljubezni v začetku junija, ko se bo še Venera nahajala v znamenju raka ne boste sproščeni, tudi zato ker v določenih pogledih niste bili iskreni. Prepir in negotovost vas bosta spravljala v slabo voljo. Kljub temu se boste kot pravi oven ali ovnica postavili zase. Razmislite, kakšna pričakovanja imate globoko v sebi, ne bojte se drugačnosti. V zadnjem delu junija bo vse drugače, kajti dobili boste nekaj pomembnih odgovorov na področju ljubezni. Še bolj vročekrvni boste samski, mikale vas bodo avanture, po katerih bi lahko odkorakali brez obveznosti. Vendar ne pozabite tudi na osebo, za katero se že dolgo trudite, da bi vas opazila in spustila v svoj krog.

BIK

V začetku junija, ko se bo Venera nahajala v raku vas bo razganjalo od čustev in želje po ljubezni. Bodite odločni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval, da ste se na ljubezenskem področju spremenili. Samske bike in bikice čaka v sredini meseca presenečenje v obliki zanimivega klica ali povabila. Vse v kar dvomite se lahko reši s pogovorom, ki ne bo prenaporen. Če se v zadnjih dneh junija na čustvenem področju ne boste postavili zase, se vam lahko zgodi, da boste izgubili bitko s čustvi. Ne boste si popolnoma na jasnem, kaj si želite od drugih, to pa zato, ker ne veste dobro, kaj si želite od sebe. Ne prehitevajte, delujte raje premišljeno.

DVOJČKA

Pozabite v začetku junija, ko vas bo navdihovala energija Sonca v vašem znamenju na neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih smernic. V tem trenutku potrebujete pogovor ter sočutje in ne konfliktov. V sredini meseca se bo za samske in vezane dogajalo preveč hkrati in želeli si boste le, da bi vas na področju čustev določeni posamezniki razumeli. Z nekom boste navezali izredno zanimiv stik in zdelo se vam bo, da to zaznamuje začetek nečesa povsem novega. Sprejeli boste dejstva in se vživeli v nove razmere, presenečeni boste, ko vas bodo pohvalili. Občutek samozavesti bo naraščal, ko boste prejeli strastno povabilo na zmenek.

Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja

RAK

Počasi se boste začeli sestavljati, nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Nabrali ste si dovolj energije za vse najtežje zadeve, zato se boste bolj sproščeno lotili zadev, za katere ste prej potrebovali precej več časa. Nekdo, ki vam je blizu se bo želel vtikati v vaše čustvene odločitve. Uprite se ne glede na to kaj boste slišali. Lažje in lepše vam bo v drugi polovici junija, če se boste sprehodili po ovinkih, ki prinašajo razbremenitve. Če boste zaupali, se bodo stvari obrnile vam v korist. Na čustvenem področju boste v zadnjih dneh junija nekoliko zamišljeni. Pričakujte tudi nestrinjanja v kolikor ste v razmerju ter manjše dvome v kolikor ste samski.

LEV

Umirite v začetku junija z energijo Venere v raku svoj korak. Izogibajte se položajem, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce. Pripravite se na to, da vam lahko v kolikor ne boste prisluhnili in se prilagodili na spolzkih tleh tudi spodrsne. Zaradi iluzij, ki jih gojite, boste samski levi in levinje sredi meseca morda zelo razočarani. Analizirajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da boste spoznali svoje prave želje. Možnost osebnega razvoja vas bo zagotovo vodila k zadovoljstvu. Z dobrim občutkom se lahko v zadnjih dneh junija soočite z nekaj čustvenih obremenitev, rešite marsikatero težavo in na koncu zadovoljno ugotovite, da ste ponosni nase. Kombinacija planetov vam bo v zadnjih dneh meseca podarila nekaj motivacije in dobre spodbude.

DEVICA

V ospredje v začetku junija zaradi energije Venere v raku stopa ljubezen in okrepilo se vam bo samozaupanje. Ljubezen bo nekaj plemenitega in z lahkoto se boste tisti, ki ste v razmerju na nežen način predali ljubljeni osebi. Osvobodite se skrbi, ki neprestano trkajo na vaša vrata, raje prebudite iskrive trenutke in se veselite skupne prihodnosti. Velik poudarek bo na področju spolnosti, kjer si boste tekom meseca z energijo leva zaželeli več pestrosti in igrivosti. Čustva v zadnjih dneh junija ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste delovali veliko bolj sproščeno.

Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

V začetku junija, ko boste s Soncem v znamenju dvojčkov zelo navihani, vam bo naključno spogledovanje prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da na področju čustev naredite kar ste nameravali, vendar brez odvečnih pripomb, ki lahko situacijo le še poslabšajo. V sredini meseca boste na področju ljubezni deležni nekaj težav glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Nastopila bo nesigurnost, težko se boste prilagajali, samski pa se boste zelo težko navezali na novo osebo, saj boste ves čas v dvomih. V zadnjih dneh junija se boste z veseljem poglobili in končno začeli zaupati.

ŠKORPIJON

Na dan lahko v začetku junija zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov privrejo prikrite napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je pogojeno z vašim razumom. Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite obdobje kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete tiste, s katerimi lahko izmenjate svoje mnenje. V sredini meseca boste želeli razrešiti razburkano ljubezensko situacijo, vendar poskusite najprej obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Ljubezen bo v zadnjem delu junija, ko prihaja energija Sonca v raku obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantične podvige. Prebujali boste dostojnost in spoštovanje.

STRELEC

Zlahka boste v začetku junija uresničili svoje ljubezenske želje, saj boste veliko bolj sproščeni kot v preteklosti. Skušajte najprej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju, ki bo od vas terjal veliko mero prilagajanja. Samski strelci in strelke, izkoristite priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Z veseljem si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno lotili česa novega. Daleč v ospredju bodo tudi v zadnjem delu junija, ko se bo Venera nahajala v znamenju leva vse zadeve, ki so vezane na ljubezenske odnose. Končno boste postali popolnoma sigurni vase in v ljubljeno osebo. Gradila bosta na globokem zaupanju in romantičnih gestah.

Ljubezenski horoskop za mesec JUNIJ za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

V prvih junijskih dneh pričakujte na ljubezenskem področju realno sliko, ki vas lahko malce zmede. Čas je, da se spustite na trdna tla in poveste vse kar vas že nekaj časa moti. Malce se boste ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj ne ujema. Kot običajno boste pretirano temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Na ljubezenskem področju vas bo v drugi polovici junija spremljala stabilnost. Samski se boste hitro znašli v neznanem objemu, zato se znebite hladnega pogleda. Vezani se boste v zadnjih dneh junija ukvarjali z vprašanjem skupnega življenja. Zaželeli si boste premikov, ki pa bodo seveda odvisni tudi od nasprotne strani. Veliko se bosta pogovarjala in si zaupala.

VODNAR

Strasti bodo v začetku junija zaradi energije Sonca v dvojčkih razburkane, vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv, ki vas usmerja v spontano delovanje. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati in morda poskusiti zadeve rešiti. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Prav tako vas sredi meseca čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko prilagajanja. Samskim se v zadnjem delu junija obeta več druženja, saj boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine, ki se bodo nizale v krogu poznane družbe. Vezani se boste počasi približali ciljem na čustvenem področju.

RIBI

Odnosi bodo v prvih dneh junija, ko se bo Venera nahajala v raku dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri. Možna je tudi poglobitev, v smislu pogovora in izražanju skritih želja. V vas se bo začel razvijati poseben občutek povezan z željo po otrocih. Za samske prihaja v zadnjih dneh junija ugoden čas, saj boste na vse gledali z drugačnimi očmi. Vezani, nakazujejo se vam manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili z veliko mero tolerance. Zelo se boste morali potruditi, da vam bo uspelo prebuditi mir ter skladnost.

Rojeni v katerih astroloških znamenjih lahko v juniju srečate sorodno dušo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko sorodno dušo srečate rojeni v znamenju RAKA in VODNARJA.

Katera astro znamenja bodo na področju ljubezni v juniju najbolj sproščena?

V ljubezni boste v juniju najbolj sproščeni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi HOROSKOP: MOŠKI, KAKO OSVOJITI DVOJČICO? in HOROSKOP: OD NAJBOLJŠEGA DO NAJSLABŠEGA VOZNIKA AVTOMOBILA