HOROSKOP: MOŠKI, KAKO OSVOJITI DVOJČICO?

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti dvojčico? Preverite, kako jo lahko osvojite!
Ste se vedno spraševali, kako osvojiti dvojčico? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti dvojčico? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Predviden čas branja 4 minute

Ženska rojena v znamenju dvojčkov je v ljubezni in odnosih zelo navdušena, ženstvena in očarljiva. Ona ne dopušča monotonosti in povprečnosti v ljubezni in odnosu, zato se potrudite, da ne boste preveč dolgočasni za njen okus. Pritegnila vas bo s svojo bistroumnostjo, inteligenco, vsestranskimi interesi in družabnostjo, vendar nikoli ne boste vedeli, ali ste jo zares ujeli. Dvojčice ni lahko pritegniti, saj je glede na svoje standarde zahtevna in si hitro premisli. Če jo želite osvojiti, morate razumeti njeno dvojno naravo. Kadarkoli ona sprejme kakršno koli odločitev, počakajte nekaj časa in šele nato ukrepajte. Obstaja možnost, da si premisli.

Bodite dober poslušalec, saj dvojčica rada govori.

Med kramljanjem z njo morate biti pozorni in iskreni. Med njenimi zanimivimi zgodbami jo sprašujte in ji dajajte vtis, da je za vas pomembna. Podarite ji veliko prostora in svobode, saj je to ženska, ki ne prenese nadzora in ljubosumnih moških. Če želite nanjo narediti vtis, ji morate ji popolnoma zaupati, nikakor pa se ne bi smeli obnašati posesivno. Ne silite je v obveznosti in ne postavljajte preveč zasebnih vprašanj. Z njo morate biti prilagodljivi glede na njeno spreminjajoče se mišljenje in načrte.

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti dvojčico? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Dvojčica želi, da je njen moški zabaven spremljevalec.

Prebudite svojo duhovitost ter bodite v njeni družbi smešni in zabavni. Obožuje zabavna in smešna sporočila, ki jih tudi sama rada pošilja. Skratka, pomembno je da s spontanim pristopom večkrat prebudite njenega notranjega otroka. Ko ste z njo, se izogibajte razpravljanju o čustvenih in depresivnih temah.

Ko se dvojčica zaljubi, se prebudi zvestoba, spogledljivosti pa se tudi ko ji čustva spodnašajo tla pod nogami ne bo odrekla. Kar zadeva seks, dvojčica ni tipična ženska. Ne bodite presenečeni, če bo namesto vas naredila prvi korak. Z vami bo uživala v odkrivanju čustev, rada eksperimentira, spreminja stvari in popestri spolno življenje na različne načine.

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti dvojčico? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Ona je naravna šarmerka, ki bo pritegnila pozornost s svojimi razigranimi vibracijami in čudovitim nasmehom.

V razmerjih dvojčica išče vznemirjenje in nekaj, česar še ne pozna. Ker je željna pustolovščin, podaje predloge, radovedno raziskuje ter zna prepričati. Ne pozabite, da je dvojčica ženska, ki je, če se odloči za prekinitev ni mogoče zadržati. Če ji poskušate pristriči krila, se bo oddaljila od vas. Raje jo navdušite s svojo samozavestjo in humorjem. Dvojčica je spontana in ne bo dolgo ostala v razmerju, ki je ne osrečuje. Nemogoče jo je zvezati, saj je to zadnje, kar si želi od razmerja. Dvojčica obožuje darila in vesela bo, če jo boste presenetili, čeprav ne praznuje nobenega praznika.

Znane dvojčice: Naomi Campbell, Angelina Jolie, Natalie Portman, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Marilyn Monroe, Miša Margan, Anika Horvat, La Toya Lopez, Viktorija Manzzini, Judita Zidar, Lea Mederal, Iris Mulej, Žana Povše.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si