Dnevni horoskop za soboto 22. januarja 2022

dnevni horoskop za soboto
Dnevni horoskop za soboto 22. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 22. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 22. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem na osebnem področju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tokrat se boste veliko lažje znebili cinizma in prevlade v sporih, ter tako lažje našli skupni jezik s svojimi nasprotniki.

horoskop danes
Lunin vpliv

Danes ob 23:02 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Čez dan z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, pripravo zelišč, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Danes praznuje Jerica Zupan: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v VIII. Hiši. Takšnega človeka ni lahko prepoznati, saj je sposoben prikrivati svoja resnična čustva in misli pod površjem. Čeprav pogosto deluje kot spokojna in preprosta oseba, je izredno kompleksno bitje in v resnici veliko bolj občutljiva, kot to kaže. V vsakdanjem življenju se neprestano uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib v X. hiši. Ljudje s to postavitvijo delajo bolje v ekipi kot sami in so pogosto slavljeni in občudovani od drugih. Samo-uresničitev je dosežena preko partnerske zveze. Ta položaj kaže na javno pozicijo, čast in priznanje. Življenjska pot je pri tem položaju planetov običajno nenavadna. Njena luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Vodnarju v IX. Hiši. Ko je pozitivno razpoložena zelo rada argumentira. Je impulzivna, neustaljena in ima vedno željo po znanju, novitetah in nadgradnjah.

Če imate službo brez problemov, v resnici nimate službe.

Malcolm Forbes

Kaj pravi horoskop za soboto 22. januarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Franjo Baš, slovenski etnolog, zgodovinar
  • Bruno Kreisky, avstrijski kancler
  • Mjung-Vun Čung, južnokorejski dirigent in pianist
  • Hajdi Korošec, slovenska pevka in podjetnica
  • Jure Henigman, slovenski dramski igralec

Na današnji dan se Danska, Združeno kraljestvo in Irska se pridružijo Evropski skupnosti. Rodil se je Antonio Gramsci, italijanski filozof in David Wark Griffith, ameriški filmski režiser. Rodil se je tudi Michael Hutchence, pevec avstralske skupine INXS. Umrl je Janez Menart, slovenski pesnik, prevajalec in Rudi Šeligo, slovenski pisatelj, politik.

Čemu bi se bilo najbolj smotrno danes posvetiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je najbolj smiselno poglobiti v čiščenje ter zdravo prehrano.

Katera znamenja zodiaka se boste najbolj znašla na področju čustev?

Na področju čustev se boste najbolj znašli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: NAUČITE SE SPREMENITI NEGATIVNO V POZITIVNO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč se v svojih mislih z energijo lune v devici usmerjate le v poslovni napredek, zato si nikar ne uničite še prostega časa z razmišljanjem o tem. Sprostite se, tako bo dan lepši.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri novih poznanstvih boste zaradi številnih preteklih izkušenj nezaupljivi in taktični. Kljub vsemu boste z nekom sklenili dober kompromis, kar vam v prihodnje prinaša zadovoljstvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste izgledali, kot da je vaše počutje odlično, v resnici temu ne bo ravno tako. Primanjkuje vam elana in vaše običajne energije, saj vas spremlja luna v devici.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Hrepenite po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju, vendar čas zanje še ni naklonjen. Pozno zvečer, ko luna preide v tehtnico vam bo lažje, saj se bo nekdo želel ukvarjati z vami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Končno boste v dobrem položaju, da se glede nečesa dogovorite tako, kot vam najbolj ustreza. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno ali nevsakdanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dobre vibracije boste najlažje izkoristili na ljubezenskem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pogovore, ki bodo obrodili sadove tudi na kariernem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najlažje boste dosegli pomembne spremembe, če boste začeli pri nečem, kjer so rezultati vidni že takoj. Nadaljujte z večjim izzivom, ki pa bo od vas zahteval tudi veliko prilagajanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Luna v devici bo poudarila področje dela in prinašala bo nekaj zmede v vaše življenje. Čas je več kot ugoden za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo, zato se čim prej odprite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želeli boste doseči manjši cilj, a vam bo nekdo na vsak način želel prekrižati načrte in nagajati. Ugotovili boste, da ste dovolj močni, da lahko vztrajate do konca in premagate nasprotnika.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Težko se boste umirili, saj pomembne zgodbe žal še ni konec, kar vas plaši in obremenjuje. Tokrat ste zopet na prelomnici, zato dodaten pogovor nikakor ne bo odveč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne sprejemajte drastičnih odločitev, saj bo to zanihalo celotno situacijo in s tem bo izginilo ravnotežje. Luna v devici vas bo popeljala v razne vrste čiščenja in pospravljanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj si mislijo o vas drugi, pomembno je predvsem, da ste zadovoljni sami s sabo ter da ne pretiravate pri svojih ljubezenskih načrtih.

Vas zanima: UPRAVLJANJE ČUSTEV IN RAZVOJ V PARTNERSKEM ODNOSU V 2022