Dnevni horoskop za soboto 2. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 2. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 2. julija 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za soboto 2. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prišli boste do pomembnega zaključka, da je potrebno kočljive probleme rešiti hitro ter učinkovito.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihaja nejasna podzavestna impulzivnost. Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali velike spremembe.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes praznuje Jerry Hall: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju raka, zato je nežna, mila in sočutna oseba, ki se v kaosu in ob večjih obremenitvah težko znajde. Najboljše deluje v tišini in v naravi, ki je njena zvesta spremljevalka. Je sočutna, tudi do drugih, vendar bi morala včasih malce bolj gledat nase, saj ji lahko v nasprotnem primeru zmanjka energije.

Luna v ovnu jo usmerja v čisto nasprotje. Na ljubezenskem področju je vedra, odločna, trmasta in zelo hitro se zaljubi in obljubi. Merkur v znamenju dvojčkov, kjer tudi domuje ji omogoča perfektno komunikacijo in iznajdljivost, ki jo rešuje tudi na poslovnem področju, ko se nad njo zgrnejo težave.

Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš.

Latinski pregovor

Danes praznuje Lindsay Lohan: Astro profil

Njeno Sonce je v znamenju Raka zato je občutljive narave. Njena muhavost in trma, sta povezani z luno v Biku, ki pa ji po drugi strani v poslovnem svetu dodaja vztrajnost. Nagnjena je k odvisnostim in zelo flegmatične narave.

Živi za danes in se ne obremenjuje s preteklostjo, saj jo ščitita Merkur in Venera v znamenju Leva, ki ji vlivata tudi neustavljivo privlačnost in šarm, s katerim vedno pripleza do kakšne smotrne rešitve. Njen Mars v Kozorogu je dobro motiviran ampak manj prilagodljiv, zato ji konflikti z ljudmi v okolici niso tuji.

Danes praznuje Katja Ajster, Kataya Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju raka. Dom je zanjo na prvem mestu, prav tako tudi družina. Glede na to, da je najbolj nežno znamenje, je življenje zanjo subjektivno sanjarjenje, v katerem so vse želje in načrti ter odločitve filtrirani skozi čustva in intuicijo. Med njene glavne značilnosti spadajo sramežljivost, zadržanost in previdnost. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorno za vse, kar je obljubila ali izrekla. Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistična, zato jo imajo prijatelji radi.

Njen Mars se nahaja v kozorogu, zato je zelo resna in odgovorna. Nikoli se ne izogne dolžnostim, zato spada med zanesljive in zveste ljudi. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se zdi, da se ne zna igrati ali živeti prijetnejših strani življenja. Vseh dogovorov se drži in jih tudi izpelje, če je le v njenih močeh. Luno ima v znamenju bika, zato je zelo čutna, čeprav ne preveč nežna. Zaradi tega aspekta, je zanjo čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju se običajno odraža na vseh ostalih področjih.

Sreča je kot metulj, ki ga ne moreš ujeti. Če pa mirno obsediš, lahko sede nate.

Nathaniel Hawthorne

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ilka Vašte, slovenska pisateljica
  • Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, filmski igralec
  • Lojze Rozman, slovenski igralec
  • Princesa Désirée Švedska
  • Charlie Watts, britanski bobnar

Na današnji dan je bila odprta železniška proga med Gradcem in Celjem. Okronana je bila britanska kraljica Elizabeta II. Surveyor 1 s pristankom v Oceanus Procellarum na Luni kot prvi človeški izdelek mehko pristane izven Zemlje. Rodil se je Isack van Ostade, nizozemski slikar in Markiz de Sade, francoski pisatelj. Rodila se je tudi Majda Sepe, bila je ena najvidnejših pevk zlatega obdobja slovenske popevke. Umrl je Lojze Zupanc, slovenski pisatelj in Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj. Umrl je tudi Slavko Avsenik, utemeljitelj slovenske narodno-zabavne glasbe in ustanovitelj Ansambla bratov Avsenik.

Kako se boste počutili v družinskem krogu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste v domačem okolju zelo dobro razumeli.

Katera znamenja zodiaka boste zelo direktna?

Najbolj direktni boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2022 ali ISKREN POGLED POVE OGROMNO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker se boste znali spontano povezati z energijo leva vam bo vse nekoliko lažje. Prihajajo nežni občutki in želja po globokih debatah, ki pa bo seveda tudi uslišana.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Samozavest bo iz trenutka v trenutek močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni ne bodo zahtevali veliko truda. Imeli boste občutek, da lahko premagate vse, tudi občasno slabo voljo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Marsikdo vas sicer ne bo razumel, ampak to vas ne bo zanimalo saj boste polni sebe in ponosni na svoja dejanja. Sedaj lahko uredite odnose s sorodniki, ki niso v najboljših energijah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Želja, da bi doma nekaj pomembnega končali, vam bo dala dodatni zagon. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila saj se v vas zaradi lune v znamenju leva kopiči velika količina energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veselje vas bo držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo, ki vam je močno naklonjena. Pogrešali pa boste nekaj več strasti, ki bi jo lahko tudi sami prebudili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V družinskem krogu bo zaradi lune v znamenju leva prijetno in vznemirljivo. Tudi ko boste morali rešiti nekaj kompliciranega, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobri prijatelji bodo tisti, ki vas bodo razvedrili. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreni ste. Namenite pa nekaj časa tudi sebi in razvajate svoje čute.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila, bo imela velik pomen, še posebej na področju čustev. Nikar se ne ustavljajte tam, kjer se slabo počutite in s strani drugih niste dobro sprejeti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan z luno v levu ki bo ugoden, lahko preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Sprostite se in malce odmislite obveznosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkušnje so vas pripeljale do tega, da nekaterim preprosto ne morete več zaupati. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem ter se odkrito soočite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z določeno osebo se ne boste strinjali, kar lahko dolgoročno zaradi vaše trme vodi do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, nikar ne odpirajte starih ran.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločili se boste da se podate v razrešitev pomembne osebne zadeve. Čeprav znate skoraj vedno misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali dober nasvet nekoga ki vas pozna.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022