Dnevni horoskop za soboto 15. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 15. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 15. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 15. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko se boste gibali, neprestano hitenje vas tokrat ne bo vznemirilo, ampak navdihnilo z občutkom, da ste koristni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes prihaja upanje, da bi bilo vse skupaj bolj jasno in razumljivo, tudi uganke, ki so vas obremenjevale.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

KAKO OPREDELJUJEMO LJUBEČ ODNOS?

Danes praznuje Ana Maria Mitič: Astro profil

Sonce se nahaja v znamenju Ovna, zato je predvsem odločna, opazna in temperamentna oseba, ki ko stopi v prostor vsekakor zažari in zasenči marsikoga. Njena pot do visoke izobrazbe je nekoliko lažja. Hitro dojema dejstva in se z lahkoto znajdete v vsaki situaciji. Njen um je zelo prodoren. Najraje je neodvisna in potrebuje veliko mero svobode.

Mars ima v znamenju Bika, kar pomeni da je poslovno in finančno vedno osredotočena na bistvu. Delovna vnema, zagnanost in motivacija zanjo niso tuje besede. Jupiter v znamenju Vodnarja nakazuje na močno željo po drugačnem, nenavadnem življenju. Brez sprememb postane nervozna, brez potovanj je njeno življenje prazno in veza brez vzponov in padcev jo kmalu začne dušiti.

Ko boš prvič letel, boš hodil po zemlji ozirajoč se v nebo, kajti tam si bil in tja se boš želel vrniti.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Wilhelm Busch, nemški slikar, pesnik
  • Etbin Kristan, slovenski politik, pisatelj
  • Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist
  • Emma Thompson, angleška filmska igralka
  • Filip, belgijski kralj

Na današnji dan se pred obalo Nove Fundlandije se je na svoji prvi plovbi preko Atlantika zjutraj ob 2:20 potopil Titanic. Stolnica Notre-Dame v Parizu je bila močno poškodovana v požaru. Rodil eden največjih umov v zgodovini človeštva, Leonardo da Vinci. Rodila se je tudi Samantha Fox angleška pevka in manekenka in Emma Watson, angleška filmska igralka. Umrl je Jean-Paul Sartre, francoski filozof, dramatik, pisatelj in Abraham Lincoln, ameriški predsednik.

Kakšne energije se bodo prepletale na področju kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko na področju kariere pričakujete željo po dokončevanju in vztrajnost.

Katera znamenja zodiaka bi se morala danes varovati pred nepremišljenostjo?

Danes bi se morali varovati pred nepremišljenostjo rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: ZARJA IMA KLJUB NOVI PODOBI TEŽAVE Z NEZAUPANJEM ali NIHČE VAS BREZ PRIVOLITVE NE MORE SPREMINJATI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Resnico boste nekomu, ki si to v bistvu zasluži povedali direktno v obraz. Tokrat boste ne glede na pripombe popolnoma prepričani v svoj prav, narastla bo tudi vaša samozavest.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Osredotočate se na drobne malenkosti. Ker poskušate vedno ustreči drugim ljudem je sedaj čas da ustrežete sebi in svojemu telesu. Spoznali boste, da potrebujete le malo, da bi bili srečni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Za večje podvige na področju čustev ne bo primeren čas, ker boste prepričani, da imate sami najbolj prav, kar vas lahko žal drago stane. Prišli boste tudi do mnogih spoznanj in želje po napredku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar o svojih financah ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo narobe razumel. Na fizični ravni se bodo situacije sprostile, končno boste ponovno sposobni funkcionirati brez slabega počutja in omejitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja zadovoljstvo o katerem sanjarite že dlje časa in je tesno povezano s področjem čustev, za katerega smatrate da ni urejeno kot si želite. Odnosi z družino, se lahko bistveno izboljšajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Osebno življenje bo zasenčilo razmišljanje o materialnih stvareh. Odnosi bodo sproščeni, v kolikor boste začutili neiskrenost pa se boste hitro brez pomisleka podali v drugo smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Deležni boste priložnosti, vendar bo potrebno vse skupaj preveriti, saj lahko naletite na ovire, ki bodo bolj skritega značaja. Ljubezenski pripetljaji, ki se bodo vrstili vas lahko vodijo v nejasen občutek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morali se boste prilagoditi, prav tako je pravi čas, da postanete v odnosih bolj odgovorni. Planeti vam na področju ljubezni prinašajo več ljubimkanja, toplih besed in zadovoljstva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kočljivi situaciji v domačem krogu vas lahko reši vaš ego. V sebi imate velik potencial da se pomaknete naprej, zato se prenehajte obotavljati in biti sami sebi največji sovražnik.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naredite nekaj zase, saj je pred vami dan z energijo lune v vodnarju, ki bo bogat z ljubeznijo. Odnosi bodo končno dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Napredek bo opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem smislu. Izognite se le težav, povezanih z družinskim okoljem. Povečala se bo tudi vaša motivacija.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju boste dosegli najnižjo točko strpnosti, kar bo sprožilo val ogorčenja. Čim prej omilite situacijo in se še v pravem času opravičite. Odprti in razigrani boste šele zvečer.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA RAZIGRANA VENERA V DVOJČKIH? ali NE IZGUBITE ŽIVLJENJSKE NITI, IZBERITE ZVESTOBO