ZARJA IMA KLJUB NOVI PODOBI TEŽAVE Z NEZAUPANJEM

Bralka Zarja prosi za nasvet, saj ima odkar je shujšala in spremenila zunanjost težave z nezaupanje
Unsplash.com

Bralka Zarja prosi za nasvet, saj ima odkar je shujšala in spremenila zunanjost težave z nezaupanjem

Predviden čas branja: 4 minute

Težave imam z nezaupanjem. Celo življenje, do preteklega leta sem bila konkretno močnejše postave. Stara sem 40 let in pred dvema letoma sem se resnično vzela k sebi, izgubila vse odvečne kilograme na zdrav način in se spoznala s svojo novo čudovito podobo. Vse skupaj mi je močno dvignilo samozavest, vendar le do trenutka, ko sem odprla poglavje ljubezenskega življenja. Za mano so številne zavrnitve potencialnih kandidatov, ki so me močno prizadele, saj so se vse nanašale na zunanjo podobo. Sedaj je zunanja podoba čudovita in okoli mene so številni moški, ki bi se želeli zbližati, med njimi sta tudi dva, ki sta me v preteklosti zaradi moje debelosti zavrnila na grd način.

Pri vsakem moškem imam sedaj občutek, da si želi biti z mano samo zaradi zunanjosti, kot da moje osebnosti sploh ne zaznavajo.

Nisem sigurna, ali je to samo moj občutek, ali je to dejansko stanje. Vedno sem sanjarila, kako si bom lažje ustvarila razmerje ko ne bom več debela, sedaj pa vidim da je vse skupaj še težje.  Svetujte mi, kako naj ponovno pridobim zaupanje v to, da me nekdo resnično ljubi, mene, takšno kot sem. Zarja

Bralka Zarja prosi za nasvet, saj ima odkar je shujšala in spremenila zunanjost težave z nezaupanje

Nasvet za bralko

Spoštovana bralka, res je težko zaupati, še posebej po takšnih grenkih izkušnjah, ki so vam dolga leta povzročale bolečino in vas vlekle navzdol. Vse pohvale za vašo vztrajnost ter motivacijo, ker ste naredili korak v tej smeri. Sedaj bi morali uživati zadovoljni v novi podobi, ter se zavedati, da se v notranjosti še vedno nahaja ista oseba, le bolj izpopolnjena in bolj srečna, saj se vam je uresničila srčna želja.

Velika večina moških, seveda tudi žensk izbira z očmi, šele kasneje se začno zavedati, kaj se skriva pod zunanjostjo.

Bralka Zarja prosi za nasvet, saj ima odkar je shujšala in spremenila zunanjost težave z nezaupanje

Ti dve moški osebi, ki sta vas v preteklosti zaradi videza zavrnili, zagotovo nista dobra izbira, saj je dejstvo, da se ukvarjata le z zunanjostjo, tako da se na ljubezenskem področju najprej izognite moškim, s katerimi ste že imeli slabo izkušnjo, saj vas le spominjajo na tisti čas nezadovoljstva. Če bosta preveč vztrajala jima povejte kruto resnico, s tem se boste razbremenili velikega bremena. Nato se poglobite vase in se vprašajte, kakšnega moškega si želite.

Svetujem vam tudi, glede na to, da ste polni nezaupanja, da uberete nekoliko drugačno pot.

Ne čakajte več da vas nekdo izbere, saj vam takšen način sproža dodatne dvome. Začnite izbirati vi, povezujte se, pogovarjajte se, spoznavajte, šele nato se spustite v ljubezensko razmerje. Le tako se boste izognili velikemu občutku nezaupanja. Poudarite svoje adute, sedaj ko imate oboje, privlačno zunanjost ter srčno notranjost. Ne pozabite pa, da ste bili tudi prej ženska, ki bi si jo moški vsekakor zaslužil, v notranjosti se ni nič spremenilo.

Pripravljeno za Govori.se