Bralka Barbara se je zaljubila vanj, vendar ga žal ne more živeti

Pred nekaj meseci sem spoznala čudovitega moškega, ki je že v prvi fazi deloval zelo modro in urejeno. Začela sva se družiti in zaljubila sem se. Zato tudi nisem bila pozorna, da so vsi stroški najinih srečanj postopoma na eleganten način padli name.

Čeprav je na začetku govoril, da ima v svojem podjetju manjše finančne težave sem po opazovanju opazila, da nima denarja ter da ga tudi dolguje. Sama imam tudi hči, za katero skrbim, zato si enostavno ne morem privoščiti, da živim moškega.

Po drugi strani pa je on karakterno in vizualno točno to, kar sem si želela. Izgubljena sem in malce žalostna. Kaj naj storim?

Barbara

Bralka Barbara se je zaljubila vanj, vendar ga žal ne more živeti

Spoštovana bralka, moški, ki ste ga spoznala je oseba, ki se je verjetno znašla v krizi današnjega časa.

Verjemite, da njemu ni lahko, saj bi vam želel kaj nuditi. Res je, da ko smo zaljubljeni, nekako izgubimo pravo podobo o osebi, ki se nam usede v srce. Nato je težko trezno razmišljati in ohraniti bistro glavo.

Po največji zaljubljenosti se slej kot prej zopet spustimo na realna tla.

Kot se je vam zgodilo sedaj, ko ste po opazovanju prišla do zaključka, da ta moški enostavno nima denarja. Popolnoma drugače je, če brez denarja ostane dolgoletni partner, saj se v tej situaciji nekako samoumevno odločimo, da mu bomo pomagali.

Bralka Barbara se je zaljubila vanj, vendar ga žal ne more živeti

Vi pa imate pred sabo osebo, za katero po nekaj mesecih še ne morete trditi, da jo poznate in da ji lahko popolnoma zaupate.

Zato se je tudi pojavil dvom, ki vas vodi v smer razmišljanja, kaj če me ta moški izkoristi. Ta dvom je vaše opozorilo, da bodite bolj pozorni in previdni. Svetujem vam, glede na dejstvo, da vam je ta oseba všeč, ter da se ob njej čudovito počutite, da se z njim pogovorite in mu direktno predstavite svoje strahove in dvome.

Razumljivo pa je, da ne boste vi ves čas brezglavo vsega plačevali, saj imate tudi vi svoje obveznosti.

Razumljivo pa je, da bo eden izmed pokazateljev, ali ste na pravi poti ali ne tudi čas. Zato se pogovorite, tega moškega skušajte še nekoliko bolj spoznati in se šele nato odločajte, kaj boste storila. Morda je prav, da se o vsem tem zaupate tudi kakšni prijateljici, saj vam bo veliko lažje.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi BRALKA LILIJANA JE RAZOČARANA NAD MOŠKIMI