SAŠO SE JE ZAPLETEL V MREŽNI MARKETING IN IZGUBIL PRIJATELJE

Bralec Sašo se je zapletel v mrežni marketing in izgubil prijatelje
Bralec Sašo se je zapletel v mrežni marketing in izgubil prijatelje

Bralec Sašo se je zapletel v mrežni marketing in izgubil prijatelje

Predviden čas branja: 3 minute

Imam težavo, ki mi onemogoča umirjeno življenje. Pred kakšnim letom dni sem ostal brez službe. Ker sem oseba, ki je vedno v pogonu, sem takrat začel iskati nove priložnosti in naiven naletel na nekaj sistemov mrežnega marketinga, v katere sem se tudi vpisal in seveda je praksa takšna, da je potrebno vpisati tudi druge, zato sem se usmeril v svoj krog ljudi, ki sem jih tako ali drugače uspel prepričati, da se včlanijo, da lahko nekaj zaslužijo.

In vse skupaj se je zakompliciralo, saj sem zaradi tega izgubil nekaj zelo dobrih prijateljev, ki se mi danes niti ne oglasijo več, ker smatrajo, da so zaradi mene z mrežnim marketingom izgubili nekaj denarja.

Bralec Sašo se je zapletel v mrežni marketing in izgubil prijatelje

Ne razumem, oni smatrajo da je krivda moja, jaz pa sem bil le naivna žrtev sistema, kateremu sem takrat nekako zaupal. Seveda po vsem tem času, od nikjer nobenega zaslužka, našel sem konkretno službo, ne vem pa, kako naj prekinem tokokrog osamljenosti in tega, da se nihče od teh ljudi več ne želi družiti z mano. Svetujte mi prosim!
Sašo

Nasvet za bralca

Sašo, v naši državi se že desetletja prepletajo razne mamljive ponudbe različnih ponudnikov mrežnega marketinga in verjemite, da niste edini, ki vas je tovrstna izkušnja doletela. Veliko obljubljenega, malo storjenega ali uresničenega, kot ste ugotovil sam. Izkušnja skozi katero ste se podal je sicer grenka, saj si nikdar niste mislil, da bi lahko zaradi takšnih, napačnih korakov izgubil odnose s prijatelji, ki so vas pred tem spoštovali in vam zaupali.

Bralec Sašo se je zapletel v mrežni marketing in izgubil prijatelje

Saj veste, pri denarju se običajno vse konča, zato je potrebno prej, kot nekoga v nekaj prepričujemo razmisliti, ali je zadeva poštena, ali gre morda za nekorektni posel, ki samo vabi v svoj krog, ne daje pa nobenih rezultatov oziroma zaslužkov.

Če pa se poglobiva v vaš problem, me na drugi strani moti dejstvo, da vam ti prijatelji niso dali niti možnosti, da bi jim razložil, da ste bil naiven in da ste bil vi prav tako opeharjen. V tem primeru bi lahko govorila o resničnih in iskrenih prijateljih, poleg tega ne pozabimo, da jih niste prisilili v nič, le dal ste jim možnost in sigurna sem, da v primeru, če pa bi nekaj zaslužili, se ta zamera ne bi pojavila. Torej, lahko da se vam je vse skupaj zgodilo z namenom, da se morda vprašate, ali so ti ljudje resnično vaši pravi prijatelji in ali se je za njihovo pozornost vredni boriti.

Pripravljeno za Govori.se