Dnevni horoskop za ponedeljek 30. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 30. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 30. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 30. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Krizni trenutki bodo tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno zrasli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vitalni in polni energije, lahko sedaj dosežete tudi večje korake, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 09:34 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

POGOSTI VZROKI NESPORAZUMOV V RAZMERJU

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 30. januarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Franklin Delano Roosevelt, ameriški predsednik
  • Božo Vodušek, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
  • Boštjan Hladnik, slovenski filmski režiser
  • Eugene Alden »Gene« Hackman, ameriški filmski igralec
  • Jonas Žnidaršič, slovenski igralec, televizijski in radijski voditelj

A imaš kaj šugerja, šuger?

Jonas Žnidaršič

Na današnji dan skupina The Beatles priredi na strehi svojega londonskega studia Apple Corps svoj zadnji skupni koncert. Rodil se je Abdulah II., jordanski kralj in Filip VI., španski kralj. Rodi se tudi angleški glasbenik Phil Collins, slovenski deskar na snegu Dejan Košir in igralec Christian Bale. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Emilijan Cevc, slovenski umetnostni zgodovinar. Prav tako je umrl nemški avtomobilski konstruktor Ferdinand Porsche.

Čemu bi se morali danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje da se je smiselno izogniti raznim konfliktom.

Katera znamenja boste danes lenobna in pripravljena le uživati?

V današnjem dnevu boste bolj lenobni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite več: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju kariere bo kljub energiji lune v dvojčkih vladalo zatišje. Izkoristite čas za tkanje novih načrtov, namesto da se bi predajali brezveznemu opravljanju s sodelavci, ki samo čakajo, kaj boste povedali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če ste v podjetniških vodah si naredite čim prej dober načrt, kako se rešiti iz kočljive situacije. Znali se boste pozanimati o vsem kar vas skrbi, zato nimate razlogov za slabo voljo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Še enkrat se boste poglobili in se vprašali, ali ste naredili pravo potezo, posebno glede pomembnega osebnega vprašanja, ki ne zadeva samo vas, ampak tudi tiste, ki so vam blizu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nečesa ne razumete, vendar imate zaradi razposajene energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih še nekaj možnosti, preden se odločite. K sreči ste si dali pred kratkim na stran nekaj prihrankov, kar vas lahko reši.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste ob pogledu na bančni račun zadovoljni, ne pomeni, da bi morali takoj začeti brezglavo zapravljati. Prisluhnite znancu, ki zelo dobro ve, kaj je tisto, kar delate narobe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes se lahko odpravite z energijo lune v dvojčkih tja, kjer veste da vas bodo dobro sprejeli. Prihaja priložnost za vse pogovore, s katerimi ste zaradi nenavadne vsebine dolgo odlašali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločate se za novo priložnost, za katero se boste pripravljeni boriti z vsemi močmi. Ne bodite presenečeni, če boste morali za nakup o katerem razmišljate odšteti nekaj več, zato se pravočasno pripravite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu da vam bodo z luno v dvojčkih po glavi švigale zanimive zadeve, bo treba premisliti tudi o nečem, kar vam sicer ni preveč všeč. Vsaka naložba bo del razmišljanja o lepši prihodnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas izredno privlači, a nimate dovolj poguma, da bi storili korak. Morda je najboljša rešitev, da enostavno počakate, morda pa se vam bo želja, če boste verjeli vanjo uresničila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Glede službe boste zaradi obnašanja nekoga od sodelavcev v dvomih. Ne preskočite ničesar, posebno glede denarja. Imeli boste občutek, da je nekdo očitno pozabil na vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko se nekdo ne bo odzval, se boste z luno v dvojčkih vihravo obrnili na drugo stran. Nekdo je veliko bolj zagret, kot želi pokazati. Smehljali se boste in nazadnje sami prevzeli pobudo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v dvojčkih vam bo zašepetala edini način, da se stvari premaknejo z mrtve točke. Ne boste zgrešili če se boste vsega skupaj lotili razigrano in hkrati bolj odgovorno kot v preteklih dneh.

Vas zanima: SONČEVI IN LUNINI MRKI V 2023, ČAS ZA SPREMEMBE ali RESNICA OSVOBAJA, NERESENICA OBREMENJUJE