TEDENSKI HOROSKOP OD 30. JANUARJA DO 5.FEBRUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023 napoveduje produktivnost in skladne odnose
Tedenski horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023 napoveduje produktivnost in skladne odnose

Tedenski horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023 napoveduje produktivnost in skladne odnose

Predviden čas branja: 2 minuti

Spremljal vas bo vpliv Sonca v znamenju vodnarja, zato se boste ves čas duhovno razvijali. Iz trenutka v trenutek boste odkrivali, da resnično služenje ne pomeni biti suženj. V tem tednu si prizadevajte razširiti svoje razumevanje resnice. Ne ovirajte svoje duhovne rasti z dogmami in raznimi strahovi. Najbolj vam bo v pomoč, če boste prakticirali spoznavanje sebe. Negativen vpliv bo tokrat nagnjenost k prepričanju, da mora vsak videti resnico takšno, kakršno jo vidi on sam. Zaradi želje, da svoje sanje uresničite, boste zelo družabni. Nagnjeni pa boste tudi občutku, da ste popolnoma sami na svetu. Dobro bi bilo, da si prizadevate videti sebe v tako neosebni luči, v kakšni vidite tudi preostanek sveta.

Nasprotno pa sami ne boste v tem tednu niti pomislili, da bi svoje dobre nasvete uporabili tudi na sebi.

S pomočjo Merkurja v znamenju kozoroga se boste ukvarjali z zadnjimi čiščenji ali zdravljenji preteklih odnosov, izrečenih ali neizrečenih besed, ter nedokončanih zadev, ki so doživljale obdobje popravljanja. V tem obdobju je priporočljivo razširiti, poglobiti ali obnoviti svoje znanje s področja, ki vas še posebej zanima.

Tedenski horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023 napoveduje produktivnost in skladne odnose

Z Venero v ribah se boste pri vseh stvareh, ki jih počnete, pred delovanjem odločali predvsem na podlagi svojih občutkov. Zato vas drugi zlepa ne bodo mogli prepričati v nasprotno, kot ste sami prepričani. To je čas, ko bi morali postati bolj pozorni na svoje notranje potenciale. Nesmiselno se je spuščati v zunanje dokazovanje brez premisleka. Sledite svojim instinktom, prisluhnite sebi in izkoristite čas, da dosežete, kar spi v vaši globini. Doživite lahko osvoboditev v ljubezni, osvoboditev od pričakovanj drugih in spreminjanja svojih stališč, vendar se morate tega sprva naučiti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v biku, levu in vodnarju.

Preberite tudi FLEGMATIKI (RAKI, RIBE, ŠKORPIJONI) ZNATE PRISLUHNITI in SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU VODNARJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Medsebojni odnosi bodo zaradi Sonca v vodnarju potekali v lepih energijah. Zlahka si boste razširili krog prijateljev, saj boste komunikativni, poleg tega pa boste znali prisluhniti. V drugi polovici tedna boste dosegli odlične rezultate, ki pa bodo posledica odrekanja v zadnjem času. Nekaj vas bo v soboto tako močno potegnilo, da boste za vse ostalo popolnoma gluhi in nezainteresirani. Ohranite dovolj široko perspektivo, le tako se vam bo uresničila želja. Morda pa se morate odpraviti prav tja, kjer meje najdejo mejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč bremena si nikar ne naložite na ramena. Lepo je biti diplomatski, vendar vam bo bolje, če boste imeli nad pomembno situacijo nadzor. Ni pravi čas za sklepanje kompromisov in gledanje na stvari s stališča drugih ljudi, je pa pravi čas za pogumne odločitve. V petek boste veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam neka situacija zelo odgovarja, saj lahko pozabite na težave, ki so prisotne.  Kljub vplivu Polna lune, boste v nedeljo nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V vaše naročje prihaja v začetku tedna nekaj zadev, ki jih že poznate in se boste z njimi veliko lažje soočili. Ker čakate na pomemben odgovor, boste polni upanja in pričakovanj. Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste sistematični. Ne bodite prezahtevni, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo vaša najljubša družba. Na vidiku je proti koncu tedna nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti. Dobili pa boste boljši občutek glede ljubezenskega področja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvih dneh tedna boste zelo odprti in nasmejani, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo opomnili, zakaj je vredno živeti. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše razumevanje. Tudi konec tedna boste imeli dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v ljubezenskem odnosu.  V nedeljo, ko nastopi Polna luna vam bo prišlo na misel, da ste si morda naložili preveč popotnic za prihodnost. Ker vsega ne morete izpeljati, boste na trenutke nemirni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začutili boste, da čas za drugačne prijeme. Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če boste upoštevali pravila. Nič ni naključno, zato najdite v prvi polovici tedna rešitev, ki vas bo na osebnem področju zadovoljila. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo. Konec tedna bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Prebujeni in optimistično usmerjeni boste znali kljub vplivu Polne lune poskrbeti za dobro razpoloženje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v nepredvidljivo smer. Pomembne informacije boste kljub manjšim zapletom izvedeli pravočasno. V petek, ko bo luna v raku boste začutili pritisk, da se morate glede za vas pomembne situacije na hitro odločiti. V teh okoliščinah boste začeli oklevati. Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, zato se vam vztrajnost lahko obrestuje v pozitivni smeri. V ljubezni tokrat ne boste preveč zadovoljni, saj pogrešate več pozornosti in posluha.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede poslovnih zadev boste neodločni. Previdno izberite trenutek za pogovor, saj  vas čaka velik in hkrati pomemben preobrat. Lažje boste spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Konec tedna boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti. Ne ozirajte se na začasen zastoj, saj se bo že kmalu vse skupaj umirilo. Poskusite premisliti o vseh razlogih in ostanite zaradi Polne lune previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Okoliščinam, ki vam povzročajo nezadovoljstvo, se boste izogibali na zelo iznajdljiv način. Morda boste uteho poiskali v delu, vendar ob nesoglasjih brzdajte svojo jezo in je ne stresajte v nepravem trenutku in na nič krive, ker vam zamere ne prinašajo pomiritve. Slaba volja se bo umaknila šele proti koncu tedna. Takrat boste lahko tudi normalno sodelovali v družinskem okolju ter postorili, kar ste si doma zastavili. Za konflikte ne boste pri volji, saj vas bodo v mislih spremljale lepe energije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spoznali boste, da življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi. Lažje boste prebrodili nekaj, kar je bilo v prejšnjih dneh pod vprašajem in vas je močno obremenjevalo. Pripravljeni boste tudi na osebni napredek in rast. V domačem okolju boste zelo iskani, čeprav se obenem ozirate na drugo stran. Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka. Zopet se prebuja vaša komunikativnost, ter možnost, da vse obrnete v svojo korist. Vsekakor pa so tokrat vpletena tudi čustva, ki vas ne bodo pustila ravnodušnih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Delovnih nalog se boste lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Nekaj vam ni popolnoma jasno, čeprav se vse dogaja v začrtani smeri. Vzemite si dovolj časa za vse opravke in naloge, saj prihajajo nepričakovani zastoji, zaradi katerih boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali, da se ne bi ušteli. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj taktni. Spoprijeli se boste z nečim, kar ste do sedaj nejevoljno odlašali. Občasno boste v nedeljo zaradi Polne lune pesimistični.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le zmedeni. Pazite v odnosih s prijateljem, ki ni iskren in samo razmišlja, kakšne koristi mu lahko ponudite. Ljubezenske vibracije vas ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi. Z vplivom Polne lune se bo izkazalo, da pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za globoke pogovore. Zaustavljali se boste le ob vprašanjih in dvomih glede svojih občutkov, ostale zadeve bodo potekale nemoteno. Vaš trud, da pridete do resnice bo v petek poplačan. Oseba v katero ste venomer dvomili bo odkrila svoje karte in vam podarila odgovore. Uvideli boste, da ni vse tako, kot je videti na prvi pogled, kar vas bo prijetno presenetilo. Vzemite si v nedeljo čas za pogovor.

Preberite tudi KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE